Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika

Recension Besök sidan!

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och

Recension Besök sidan!

Alla singlar i Växjö eller andra städer i landet som är singelföräldrar vet hur svårt det kan vara att träffa människor. Detsamma gäller för personer som är skilda. Då är Nextlove.se ett bra alternativ.

Recension Besök sidan!

Uppsala är en fantastisk stad som erbjuder mysiga kaféer, roligt nattliv och vacker natur. Sveriges fjärde största stad Uppsala är dessutom full av trevliga singlar. Med över 200 000 invånare finns det goda chanser att hitta kärleken här. Det är en aktiv studentstad, men det finns betydligt mer bortom studentlivet. Här bor även många personer som söker seriösa kärleks- och vänskapsrelationer. Här kan du läsa mer om vilka dejtingsajter som passar bäst för dig som är singel i Uppsala.

Tack vare internet är det lättare än någonsin att hitta singlar i Uppsala och i resten av Sverige. De olika sajterna har lite olika målgrupper och profil. Därför är det bra att läsa på innan så att du väljer den som bäst passar dina preferenser. Här hittar du en topplista med de fem bästa dejtingsajterna för dig som är singel i Uppsala.

Topp 5 bästa dejtingsajterna för singlar i Uppsala

Snabb fakta

  • Prenumerationstjänst som kostar lika mycket för kvinnor och män
  • Trygghet och säkerhet är match.com ledord
  • Har blivit utnämnd till Sveriges starkaste varumärke år 2015, 2016 och 2018

Match recension 2022 Hur bra är egentligen Match?

Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika sökkriterier som känns viktiga för dig, eller genom att helt enkelt bläddra igenom andra medlemmars profiler. Profilerna på match.com är alltid mycket detaljerade vilket vi gillar! Två hjälpmedel som match erbjuder är deras virtuella coach Lara som hjälper dig att hitta andra profiler om du önskar detta samt deras informella matchkvällar. På dessa kvällar träffar du andra singlar och vem vet, den rätta kanske dyker upp just denna kväll? Att match.com just anordnar träffar, evenemang och annat i den fysiska världen gör att just denna dejtingsidan är vår absoluta favorit. Match.com erbjuder helt enkelt ett fullständigt paket där du som användare kan känna dig lugn och trygg vid hanterandet av dina personuppgifter, privata meddelanden och annat personligt. Det är alltså ingen slump att över 180.000 svenskar har hittat sin partner via match.com.

Snabb fakta

  • Medlemmen inleder medlemskapet med att göra ett personlighetstest som matchmakingen senare baseras på.
  • De flesta av elitsinglar.se medlemmar har en universitetsutbildning och är i åldrarna mellan 35 och 55 år.

Elitsinglar.se Recension 2022

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och träffsäker matchmaking, som till skillnad från andra sidor skickar dig ett personanpassat dejtingförslag istället för att du själv ska leta upp en annan medlem. Detta innebär att elitsinglar endast presenterar dig för de medlemmar som de tror att just du skulle passa riktigt bra ihop med. Denna typ av matchmaking gillar vi skarpt eftersom det skänker en stor trygghet till dig som medlem; du då vet att den person som du matchas med förmodligen kommer trivas bra i ditt sällskap. Hemsidan signalerar även ut att deras medlemmar är människor som endast söker en seriös och långvarig relation, detta budskap anser vi vara viktigt eftersom det klargör vilken typ av människor som de vill ha som medlemmar och i nästa steg vilka personlighetstyper som de vill matcha ihop.

Next Love Recension 2022

Alla singlar i Växjö eller andra städer i landet som är singelföräldrar vet hur svårt det kan vara att träffa människor. Detsamma gäller för personer som är skilda. Då är Nextlove.se ett bra alternativ. Istället för att du ska behöva förklara att du har barn eller varit gift tidigare är det uppenbart när du skapar konto på den här hemsidan. Det är inte alla som är intresserade av att dejta någon med barn och sajten riktar sig till personer med liknande erfarenheter.

Att tänka på inför val av dejtingsajt

Du som är singel i Uppsala har ett stort urval av dejtingsajter att välja på. Det gäller dock att välja den sajt som bäst passar dina preferenser. Fundera först på vad det är du söker efter. Är det en seriös och långvarig kärleksrelation eller är det one night stands? Det finns inga rätt eller fel, men det är blir betydligt lättare att hitta rätt om du vet vad det är du söker efter. De olika dejtingsajterna erbjuder olika åldersgrupper, intressen och profiler och du bör välja sajt utefter vad du letar efter.

Sammanfattning

Det finns många bra dejtingsajter för att hitta trevliga singlar i Uppsala. Match.com passar dig som vill ha ett stort urval och möjligheten att gå på singelkvällar och andra sorters event. Elitsinglar.se passar dig som letar efter ett seriöst förhållande med en akademiker eller karriärist. Nextlove.se lämpar sig för singelföräldrar och skilda personer som vill hitta en ny kärlek. Mötesplatsen.se är utmärkt för dig som vill bli matchad med ett stort antal singlar i Uppsala såväl som i övriga Sverige. OkCupid passar en yngre publik som vill dejta på ett kul och ungdomligt sätt. Lycka till med dejtingen!