Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika

Recension Besök sidan!

eDarling hamnar längst ner på listan över företag som saluför dejting på nätet. eDarling bygger på matchmaking som utförs efter att du som medlem fyllt i ett vetenskapligt test som sedan utgör en del av din

Recension Besök sidan!

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och

Recension Besök sidan!

Att dejta med hjälp av internet har idag blivit standard, åtminstone i den yngre generationen där internet är en stor del av vardagen. Nu börjar dock allt fler seniorer att också testa på trenden och detta med bravur. Internetdejting för singlar är mycket spännande och ett roligt äventyr där du har möjlighet att träffa många nya människor i en trygg och säker miljö. Det kommer ständigt ut nya aktörer på marknaden som man kan ta del av och förhoppningsvis hittar du en sida som passar dig och dina önskemål så bra som möjligt.

Bor du i Umeå, ska flytta till Umeå eller planerar att studera i staden kanske du vill hitta någon i samma område. Umeå är en mycket trevlig stad som är full med karisma och personlighet, men eftersom den är lite mindre kan det kännas svårt att hitta någon på krogen eller på stan. Då kan nätdejting komma till stor användning. Som singel vill du kanske inte bege dig ut ensam för att se om du klickar med någon, men via internet är det mycket lättare. Här nedan har vi samlat några av de bästa och populäraste aktörerna för den som vill ha seriös dejting såväl som casual dejting.

Topp 4 bästa sajterna för singlar i Umeå 2022

Snabb fakta

  • Prenumerationstjänst som kostar lika mycket för kvinnor och män
  • Trygghet och säkerhet är match.com ledord
  • Har blivit utnämnd till Sveriges starkaste varumärke år 2015, 2016 och 2018

Match recension 2022 Hur bra är egentligen Match?

Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika sökkriterier som känns viktiga för dig, eller genom att helt enkelt bläddra igenom andra medlemmars profiler. Profilerna på match.com är alltid mycket detaljerade vilket vi gillar! Två hjälpmedel som match erbjuder är deras virtuella coach Lara som hjälper dig att hitta andra profiler om du önskar detta samt deras informella matchkvällar. På dessa kvällar träffar du andra singlar och vem vet, den rätta kanske dyker upp just denna kväll? Att match.com just anordnar träffar, evenemang och annat i den fysiska världen gör att just denna dejtingsidan är vår absoluta favorit. Match.com erbjuder helt enkelt ett fullständigt paket där du som användare kan känna dig lugn och trygg vid hanterandet av dina personuppgifter, privata meddelanden och annat personligt. Det är alltså ingen slump att över 180.000 svenskar har hittat sin partner via match.com.

Snabb fakta

  • eDarling har funnits på den svenska marknaden sedan år 2010.
  • Får över 2600 nya medlemmar varje vecka i Sverige.

Edarling.se Recension, Pris, Omdömen & åsikter i 2022

eDarling hamnar längst ner på listan över företag som saluför dejting på nätet. eDarling bygger på matchmaking som utförs efter att du som medlem fyllt i ett vetenskapligt test som sedan utgör en del av din personlighetsprofil. Denna profil tillsammans med dina personliga önskemål och förväntningar gällande en relation skapar sedan din fullständiga profil på eDarling. Organisationen säger sig sträva efter att deras medlemmar ska uppnå seriösa kärleksförhållanden och att sätta en hög standard hos sina medlemmar gällande utbildning och yrkesval.

För din trygghets sägs utföras alltid en manuell kontroll av alla nya profiler, för att på så vis bli av med falska konton och oseriösa profiler. Vi tycker om eDarling och deras sätt att se på trygghet och integritet för sina medlemmar. Detta blir tyvärr även varför vi placerar de längst ner på listan över Sveriges bästa dejtingsidor.

Det blir helt enkelt för personlighetslöst och neutralt angående vad de erbjuder och på vilket sätt som de gör det. Eftersom intrycket av sidan är väldigt neutralt blir man tyvärr inte nyfiken på att fortsätta utforska eDarling och vad de har att erbjuda.

Snabb fakta

  • Medlemmen inleder medlemskapet med att göra ett personlighetstest som matchmakingen senare baseras på.
  • De flesta av elitsinglar.se medlemmar har en universitetsutbildning och är i åldrarna mellan 35 och 55 år.

Elitsinglar.se Recension 2022

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och träffsäker matchmaking, som till skillnad från andra sidor skickar dig ett personanpassat dejtingförslag istället för att du själv ska leta upp en annan medlem. Detta innebär att elitsinglar endast presenterar dig för de medlemmar som de tror att just du skulle passa riktigt bra ihop med. Denna typ av matchmaking gillar vi skarpt eftersom det skänker en stor trygghet till dig som medlem; du då vet att den person som du matchas med förmodligen kommer trivas bra i ditt sällskap. Hemsidan signalerar även ut att deras medlemmar är människor som endast söker en seriös och långvarig relation, detta budskap anser vi vara viktigt eftersom det klargör vilken typ av människor som de vill ha som medlemmar och i nästa steg vilka personlighetstyper som de vill matcha ihop.

Singles50 Recension 2022

Det är inte bara unga människor som letar efter kärleken online, vilket kan vara ett väldigt vanligt missförstånd. Även på äldre dagar eller som senior kan man vilja hitta någon att dela sitt liv med. Livet och kärleken tar trots allt inte slut vid en viss ålder. Om du letar efter äldre singlar i Umeå kan SIngles50 hjälpa dig på vägen. Precis som namnet antyder är detta en dejtingsajt för den som är runt 50 års ålder, men sidan lämpar sig även för den som är äldre än så.

Väljer du SIngles50 kommer du att få en dejtingsida som är mycket nischad, vilket är utmärkt för den som är singel i Umeå och över en viss ålder. Här får du en enkel registrering och ett personlighetstest som ska utföras innan du kan komma igång och matchas med andra singlar i området. Singles50 är en mycket populär sida som har tusentals medlemmar som bara väntar på att få bli matchade. Kanske blir det med just dig?

Välja dejtingsida – att tänka på

Bor du i Umeå och funderar på att testa nätdejting? Härligt! Vi har listat de absolut bästa alternativen, men hur ska man veta vilken dejtingsida som passar en bäst? Vi rekommenderar att du läser recensioner och omdömen från tidigare medlemmar, men också att du tar dig tid att se vad sidan faktiskt erbjuder. Är den gratis eller kommer du behöva betala? Hur många aktiva medlemmar finns det och vilka funktioner kommer du att kunna dra nytta av? Glöm inte bort att titta på om sidan är nischad. På så sätt minimerar (eller ökar) du möjligheten att träffa rätt person för dig. Det kommer naturligtvis inte vara så givande för en senior att dejta på en sida som riktar sig till yngre, och vise versa.

Sammanfattning

Att dejta på nätet ska vara roligt och enkelt och med en seriös dejtingsida så blir det också det. Vi har samlat de sidor som har fått bästa betyg i omdömen och recensioner, för att ge dig ett så bra urval som möjligt. Sidorna är trygga och seriösa att använda sig av och alla registreringar är enkla. Att hitta kärlek är spännande, oavsett om du är 20 eller 60 år och därför har vi valt sidor med olika nischar och genomsnittsålder. Lycka till!