Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika

Recension Besök sidan!

eDarling hamnar längst ner på listan över företag som saluför dejting på nätet. eDarling bygger på matchmaking som utförs efter att du som medlem fyllt i ett vetenskapligt test som sedan utgör en del av din

Recension Besök sidan!

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och

Recension Besök sidan!

Västerås är en mycket mysig och vacker stad som är en ypperlig plats för den som vill hitta kärleken. Här kan du gå runt på de små gatorna och beundra de vackra byggnaderna och naturen, men det är såklart roligare att göra det tillsammans med någon, än att promenera runt ensam. I dessa stressande tider kan det kännas svårt att hitta någon att bli förälskad i, men med hjälp av nätdejting så blir allt enklare. Nätdejting är idag det vanligaste och mest populära sättet att träffa nya människor på. Det är säkert, tryggt och ger möjlighet att få kontakt med många nya människor, utan att ens behövs lämna din egen bostad.

Nätdejting går ut på att du använder dig av en dejtingsajt som hjälper dig att matchas ihop med andra människor, t.ex. andra singlar i Västerås. Det vanligaste kontaktsättet är att man skriver till varandra via chatt eller via e-post. Vi rekommenderar dock att du försöker att boka in en riktig dejt så snart du har fått en bra kontakt med någon som du tycker verkar intressant. Annars är det lätt hänt att man “fastnar” på nätet. Det finns också en risk att man skapar en relation till någon online, men inte känner samma sak när man väl har träffats. I Västerås finns det många singlar som mer än gärna träffas på en fika, går en promenad, besöker en bio eller gör någon aktivitet med dig.

Topp 3 bästa sajterna för singel i Västerås 2022

Snabb fakta

  • Prenumerationstjänst som kostar lika mycket för kvinnor och män
  • Trygghet och säkerhet är match.com ledord
  • Har blivit utnämnd till Sveriges starkaste varumärke år 2015, 2016 och 2018

Match recension 2022 Hur bra är egentligen Match?

Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika sökkriterier som känns viktiga för dig, eller genom att helt enkelt bläddra igenom andra medlemmars profiler. Profilerna på match.com är alltid mycket detaljerade vilket vi gillar! Två hjälpmedel som match erbjuder är deras virtuella coach Lara som hjälper dig att hitta andra profiler om du önskar detta samt deras informella matchkvällar. På dessa kvällar träffar du andra singlar och vem vet, den rätta kanske dyker upp just denna kväll? Att match.com just anordnar träffar, evenemang och annat i den fysiska världen gör att just denna dejtingsidan är vår absoluta favorit. Match.com erbjuder helt enkelt ett fullständigt paket där du som användare kan känna dig lugn och trygg vid hanterandet av dina personuppgifter, privata meddelanden och annat personligt. Det är alltså ingen slump att över 180.000 svenskar har hittat sin partner via match.com.

Snabb fakta

  • eDarling har funnits på den svenska marknaden sedan år 2010.
  • Får över 2600 nya medlemmar varje vecka i Sverige.

Edarling.se Recension, Pris, Omdömen & åsikter i 2022

eDarling hamnar längst ner på listan över företag som saluför dejting på nätet. eDarling bygger på matchmaking som utförs efter att du som medlem fyllt i ett vetenskapligt test som sedan utgör en del av din personlighetsprofil. Denna profil tillsammans med dina personliga önskemål och förväntningar gällande en relation skapar sedan din fullständiga profil på eDarling. Organisationen säger sig sträva efter att deras medlemmar ska uppnå seriösa kärleksförhållanden och att sätta en hög standard hos sina medlemmar gällande utbildning och yrkesval.

För din trygghets sägs utföras alltid en manuell kontroll av alla nya profiler, för att på så vis bli av med falska konton och oseriösa profiler. Vi tycker om eDarling och deras sätt att se på trygghet och integritet för sina medlemmar. Detta blir tyvärr även varför vi placerar de längst ner på listan över Sveriges bästa dejtingsidor.

Det blir helt enkelt för personlighetslöst och neutralt angående vad de erbjuder och på vilket sätt som de gör det. Eftersom intrycket av sidan är väldigt neutralt blir man tyvärr inte nyfiken på att fortsätta utforska eDarling och vad de har att erbjuda.

Snabb fakta

  • Medlemmen inleder medlemskapet med att göra ett personlighetstest som matchmakingen senare baseras på.
  • De flesta av elitsinglar.se medlemmar har en universitetsutbildning och är i åldrarna mellan 35 och 55 år.

Elitsinglar.se Recension 2022

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och träffsäker matchmaking, som till skillnad från andra sidor skickar dig ett personanpassat dejtingförslag istället för att du själv ska leta upp en annan medlem. Detta innebär att elitsinglar endast presenterar dig för de medlemmar som de tror att just du skulle passa riktigt bra ihop med. Denna typ av matchmaking gillar vi skarpt eftersom det skänker en stor trygghet till dig som medlem; du då vet att den person som du matchas med förmodligen kommer trivas bra i ditt sällskap. Hemsidan signalerar även ut att deras medlemmar är människor som endast söker en seriös och långvarig relation, detta budskap anser vi vara viktigt eftersom det klargör vilken typ av människor som de vill ha som medlemmar och i nästa steg vilka personlighetstyper som de vill matcha ihop.

Välja rätt dejtingsajt – Så ska du tänka

Är du singel i Västerås och vill använda dig av en dejtingsajt, men inte vet vilken du ska välja? Oroa dig inte. Du är långt ifrån ensam att ha samma problem. När du ska välja dejtingsida för första gången är recensioner och omdömen något som kommer att hjälpa dig mycket på vägen. I sådana kan du läsa om hur registrering går till, vad som är bra och dåligt, vad sidan kostar och annan information som är nödvändig för att du ska kunna göra ett bra val.

Att enbart gå efter omdömen är dock ingen hit. Eftersom registrering nästan alltid är gratis rekommenderar vi att du registrerar dig på flera sajter, för att testa på och därefter välja den som passar dig bäst. När du får testa dejtingsidan på egen hand kommer du att kunna skapa dig en bättre uppfattning om vad sidan har ett erbjuda.

Det som är viktigt är att du känner att dejtingsidan faktiskt ger dig något och att du kan känna dig trygg med att använda dig av den. På alla ovanstående alternativ har du möjlighet att sålla bort eller blockera användare om du så skulle önska. Innan du registrerar dig för att hitta singlar i Västerås kan det också vara en god idé att läsa på om nätdejting, åtminstone om det är första gången som du testar på det. Det finns många bra knep och trix som du kan använda dig av och som kommer att göra dejtandet roligare (och även mer givande) på många sätt och vis.