Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika

Recension Besök sidan!

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och

Recension Besök sidan!

I dagens moderna samhälle kan nästintill allt möjligt göras online, från att kontrollera kontosaldo och betala räkningar till att boka hotellrum. Att börja dejta är därför knappast något som kräver att du ber om hjälp av en närstående eller behöver börja besöka närmsta danslokal. I vår digitala tidsålder är det vanligt att gå dejt och det räcker med att registrera sig på en dejtingsajt. I princip alla typer av personer gör det, oavsett kön, ålder eller om du är en singel från Örnsköldsvik eller Malmö.

Faktum är att nätdejting blivit en helt acceptabel form av dejting. Det finns goda skäl till detta då nätdejting ger åtkomst till tusentals likasinnade personer för potentiella dejter.

Trots alla fantastiska fördelar med nätdejting kan det fortfarande finnas en del skeptiker till att dejta online. Ibland påpekas det hur det kan vara bättre än att träffa någon i verkliga livet? En ytterligare motsättning är att det kostar pengar att vara medlem. Den som tänker så bör tänka om eftersom det kostar ännu mer att dejta traditionellt. Inte minst kostnader för drinkar och resor som snabbt växer i takt med att antalet dejter ökar. Några fler fördelar med nätdejting framför traditionella former av dejting är:

 • Välutvecklade sökfunktioner för att hitta ideala singlar
 • Sparar både tid och pengar
 • Prisvärt sätt att lära känna någon från vilken kultur och region som helst i världen
 • Säkerhetsåtgärder skyddar användare från falska profiler

Härnäst presenteras tre av de bästa dejtingsajter som passar den stora majoriteten av singlar som är ute efter seriösa förhållanden, vilka är: Elitsinglar.se, Match.com och Badoo. Läs vidare för att se vilka fantastiska möjligheter dessa tjänster erbjuder och vilken som passar dig bäst.

Topp 3 bästa sajterna för singlar i Örnsköldsvik 2022

Snabb fakta

 • Prenumerationstjänst som kostar lika mycket för kvinnor och män
 • Trygghet och säkerhet är match.com ledord
 • Har blivit utnämnd till Sveriges starkaste varumärke år 2015, 2016 och 2018

Match recension 2022 Hur bra är egentligen Match?

Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika sökkriterier som känns viktiga för dig, eller genom att helt enkelt bläddra igenom andra medlemmars profiler. Profilerna på match.com är alltid mycket detaljerade vilket vi gillar! Två hjälpmedel som match erbjuder är deras virtuella coach Lara som hjälper dig att hitta andra profiler om du önskar detta samt deras informella matchkvällar. På dessa kvällar träffar du andra singlar och vem vet, den rätta kanske dyker upp just denna kväll? Att match.com just anordnar träffar, evenemang och annat i den fysiska världen gör att just denna dejtingsidan är vår absoluta favorit. Match.com erbjuder helt enkelt ett fullständigt paket där du som användare kan känna dig lugn och trygg vid hanterandet av dina personuppgifter, privata meddelanden och annat personligt. Det är alltså ingen slump att över 180.000 svenskar har hittat sin partner via match.com.

Snabb fakta

 • Medlemmen inleder medlemskapet med att göra ett personlighetstest som matchmakingen senare baseras på.
 • De flesta av elitsinglar.se medlemmar har en universitetsutbildning och är i åldrarna mellan 35 och 55 år.

Elitsinglar.se Recension 2022

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och träffsäker matchmaking, som till skillnad från andra sidor skickar dig ett personanpassat dejtingförslag istället för att du själv ska leta upp en annan medlem. Detta innebär att elitsinglar endast presenterar dig för de medlemmar som de tror att just du skulle passa riktigt bra ihop med. Denna typ av matchmaking gillar vi skarpt eftersom det skänker en stor trygghet till dig som medlem; du då vet att den person som du matchas med förmodligen kommer trivas bra i ditt sällskap. Hemsidan signalerar även ut att deras medlemmar är människor som endast söker en seriös och långvarig relation, detta budskap anser vi vara viktigt eftersom det klargör vilken typ av människor som de vill ha som medlemmar och i nästa steg vilka personlighetstyper som de vill matcha ihop.

Att tänka på inför val av dejtingsajt

Det har aldrig varit så lätt att börja dejta som det är idag. Trots detta finns det några viktiga saker att göra innan du väljer en dejtingsajt, vilka är:

 • Bestämma din budget: Bestäm i förväg hur mycket du är redo att betala för att undvika onödiga utgifter. Om planen är att dejta för 600 kronor är en längre prenumeration billigare än att betala månadsvis. Pengarna räcker längre helt enkelt.
 • Testa olika dejingsajter och tjänster: Innan du bestämmer dig för att satsa på en dejtingsajt är det en bra idé testa på några stycken för att bilda en sammanvägd uppfattning.
 • Undersöka demografin: Om du exempelvis är en fabriksarbetande singel från Örnsköldsvik är Elitsinglar.se en mindre lämpad dejtingsajt, även om det inte alltid kan uteslutas.

Sammanfattning

Varje år lanseras tusentals dejtingsajter i världen. Elitsinglar.se, Match.com och Badoo är några av marknadens mest populära dejtingtjänster som var och en har sina respektive styrkor. Oavsett din bakgrund kan du vara säker på att det finns en dejtingsajt som passar just dig och dina behov. Det viktiga är att testa på och använda kritiskt tänkande.