Mötesplatsen Recension, Pris, Omdömen & åsikter i 2022

Om du dejtar via Mötesplatsen är du troligtvis över 30 år och söker efter ett långt förhållande. När du ska dejta på Mötesplatsen finner du över 140 000 andra singlar och över 50 procent av de har någon form av högskoleutbildning. Lite mer än hälften är män, 53 %.

Olika typer av gruppaktiviteter kännetecknar en dejtingsajt som Mötesplatsen och sajten arrangerar allt från singelkryssningar till vinprovningar. För att dejta här kostar det 219 kr per månad.

Mötesplatsen har också en aktiv videochatt som många singlar använder och i deras egna undersökningar uppger 96 procent av medlemmarna att de är nöjda med dejtingsajten.

Antal medlemmar140 000
Ålder på medlemmar30
Pris219 kr per månad
Vad är unikt med Mötesplatsen?Gruppdejting erbjuds för medlemmarna och mer än 50 % har högskoleutbildning
MatchningJa
VideochattJa

Medlemmar, ålder och aktiviteter

Mötesplatsen uppger själva att de har 140 000 medlemmar i Norden. 90 procent av medlemmarna är över 25 år med användare från alla samhällsgrupper. Mer än 50 procent är högskoleutbildade och 90 procent letar efter en seriös och långvarig relation.

Könsfördelningen är relativt jämn på Mötesplatsen med en liten majoritet av män, nämligen 53 % (kvinnor 47 %). Varje dygn beräknas ca 45 000 medlemmar logga in på dejtingsajten.

Om du gillar att prova något nytt kan Mötesplatsen vara något för dig. Här arrangeras ett stort antal olika aktiviteter som singelkryssningar, vinprovning och utlandsresor. Denna mötesmiljö skapar väldigt goda möjligheter för dig som är singel och du kan på ett kul sätt hitta någon att dejta.

Mötesplatsen pris

Du kan blir medlem utan att betala men för att kunna kommunicera med de andra dejtarna behöver du bli en sk VIP-medlem. Kostnaden för detta  ligger idag på 219 kr i månaden.

Användarvänlighet

Mötesplatsen gör skäl för namnet och här är det enkelt att både träffa vänner och kärleken. Stämningen är gemytlig och det känns avslappnat inne på sajten. 2009 blev sajten utnämnd till Sveriges bästa dejtingsajt enligt Internetworld. De goda matchingsfunktionerna på sajten gör också att dina chanser för att hitta rätt partner ökar.

Support

Supporten på Mötesplatsen har öppet varje dag mellan kl. 07.00-24.00. Supporten sker via e-post och samtliga bilder granskas manuellt och nya medlemmar måste först godkännas av deras kundtjänst. Mötesplatsen har också gjort en egen undersökning av vad deras medlemmar tycker om dejta på sajten. 96 procent av medlemmarna uppger att de är nöjda med sitt dejtande.

Funktioner som chatt, bloggar m.m.

Mötesplatsen har flera intressanta dejtingfunktioner. Deras videochatt är känd för att vara väldigt aktiv vilket inte alltid är fallet på vissa andra dejtingsajter. Utöver chatten har de också en funktion som fungerar som en klottervägg och kallas för Megafonen.

Blockering:JaChat:Ja
Forum:JaMatchning:Nej
Meddelanden:JaSök:Ja
Webcam:JaVirtuella kyssar:Ja

Nordens ledande dejtingsajt enligt Mötesplatsen själva

Och visst gör Mötesplatsen skäl för namnet. Här finns singlar fån hela Sverige men också från Norge då Mötesplatsen har en norsk systersajt. Aktiviteten är hög på och här finns det alltid någon att prata med. Medlemmarna stannar kvar då det är riktigt roligt på sajten även om designen kanske inte är den mest avancerade. Nyligen har dock framsidan fått sig en ansiktslyftning.

Aktiviteter utan för nätet

Internet har gett oss fantastiska möjligheter att träffa nya människor men att träffa dessa nya bekantskaper kan vara rätt nervkittlande. På sajten erbjuder man också en lång rad singelaktiviteter som singelträffar, discobowling och olika resor för att nämna några. Dessa singelträffar ger möjlighet att lära känna medlemmarna lite mer på ett avslappnat sätt.

Aftonbladet som delägare

Nyligen gick Aftonbladet in som delägare av sajten. Detta lär borga för att sajten kommer att synas mer och därmed att fler och fler hittar till sajten.