Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika

Recension Besök sidan!

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och

Recension Besök sidan!

Victoria Milan är en relativt nyetablerad dejtingsajt som passar dig som vill ha spänning och kärleksäventyr. I början var den främst avsedd för gifta och sambos, men på senare tid har allt fler singlar börjat använda den. Idag passar den lika bra för personer i förhållanden som för singlar.

Recension Besök sidan!

Göteborg är känd som Sveriges kuststad och Sveriges framsida. Här är det alltid nära till havet och det finns möjligheter till många härliga utflykter. I denna storstad finns det spårvagnar, mysiga kaféer, fantastiska fiskrestauranger, häftiga barer och mycket mer; med andra ord är det en av de bästa städerna för dejting. Det är Sveriges näst största stad med nästan en miljon invånare och en stor del av dessa är singlar och många av singlarna vill träffa nya människor. Göteborgare är kända för att vara glada och sociala. Om du tillhör denna stora skara av singlar i Göteborg som vill gå på dejt har du kommit helt rätt. Allt du behöver göra är att registrera dig på en dejtingsajt och börja flirta med goa Göteborgare. Här hittar du en jämförelse mellan de fyra bästa dejtingsajterna för singlar i Göteborg samt några smarta tips vad du bör tänka på när du väljer dejtingsajt.

Det finns många riktigt bra sajter för dig som är singel och vill träffa kärleken och gå på dejt. Det finns dock ett enormt utbud av sajter och det kan vara lite klurigt att välja. För att hjälpa dig att hitta den bästa har vi jämfört fyra av de populäraste sajterna som lämpar sig särskilt väl för singlar i Göteborg.

Topp 4 dejtingsajterna för singlar i Göteborg 2022

Snabb fakta

  • Prenumerationstjänst som kostar lika mycket för kvinnor och män
  • Trygghet och säkerhet är match.com ledord
  • Har blivit utnämnd till Sveriges starkaste varumärke år 2015, 2016 och 2018

Match recension 2022 Hur bra är egentligen Match?

Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika sökkriterier som känns viktiga för dig, eller genom att helt enkelt bläddra igenom andra medlemmars profiler. Profilerna på match.com är alltid mycket detaljerade vilket vi gillar! Två hjälpmedel som match erbjuder är deras virtuella coach Lara som hjälper dig att hitta andra profiler om du önskar detta samt deras informella matchkvällar. På dessa kvällar träffar du andra singlar och vem vet, den rätta kanske dyker upp just denna kväll? Att match.com just anordnar träffar, evenemang och annat i den fysiska världen gör att just denna dejtingsidan är vår absoluta favorit. Match.com erbjuder helt enkelt ett fullständigt paket där du som användare kan känna dig lugn och trygg vid hanterandet av dina personuppgifter, privata meddelanden och annat personligt. Det är alltså ingen slump att över 180.000 svenskar har hittat sin partner via match.com.

Snabb fakta

  • Medlemmen inleder medlemskapet med att göra ett personlighetstest som matchmakingen senare baseras på.
  • De flesta av elitsinglar.se medlemmar har en universitetsutbildning och är i åldrarna mellan 35 och 55 år.

Elitsinglar.se Recension 2022

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och träffsäker matchmaking, som till skillnad från andra sidor skickar dig ett personanpassat dejtingförslag istället för att du själv ska leta upp en annan medlem. Detta innebär att elitsinglar endast presenterar dig för de medlemmar som de tror att just du skulle passa riktigt bra ihop med. Denna typ av matchmaking gillar vi skarpt eftersom det skänker en stor trygghet till dig som medlem; du då vet att den person som du matchas med förmodligen kommer trivas bra i ditt sällskap. Hemsidan signalerar även ut att deras medlemmar är människor som endast söker en seriös och långvarig relation, detta budskap anser vi vara viktigt eftersom det klargör vilken typ av människor som de vill ha som medlemmar och i nästa steg vilka personlighetstyper som de vill matcha ihop.

Victoria Milan Recension 2022

Victoria Milan är en relativt nyetablerad dejtingsajt som passar dig som vill ha spänning och kärleksäventyr. I början var den främst avsedd för gifta och sambos, men på senare tid har allt fler singlar börjat använda den. Idag passar den lika bra för personer i förhållanden som för singlar. Den moraliska aspekten kan ifrågasättas, men sajten är utan tvekan populär. Trots att den är relativt ny i Sverige har den redan över 200 000 svenska användare.

Den erbjuder en gratisversion men om du vill ha tillgång till alla funktioner måste du betala. Till skillnad från många andra dejtingsajter är Victoria Milan mer hemlig och din integritet känns mer säker. Bland annat är din profilbild suddig tills du bestämmer vilka användare som får se den. Detta ökar spänningen och bygger upp en viss förväntan. Denna sajt lämpar sig i första hand till personer som är ute efter sexuella äventyr. Många av användarna är endast är ute efter en sexuell relation utan förpliktelser. Vissa av dessa relationer kan såklart leda till djupare relationer, men det är främst en sajt för kravlösa möten.

OurTime Recension 2022

Ourtime är en fantastisk dejtingsajt för alla singlar över 50 år. Den passar i första hand för dig som vill hitta en ny kärlek, men även dig som söker nya vänner och bekantskaper. Sajten drivs av samma företag som står bakom Match.com och därför har sajterna många likheter.

Den största skillnaden är att Ourtime.com riktar sig till en specifik åldersgrupp och du måste vara över 50 för att registrera en profil här. I övrigt är sajterna väldigt lika och har liknande funktioner. Här kan du också ta del av singelevenemang och roliga aktiviteter.

Självklart är dessa aktiviteter skräddarsydda för målgruppen och består bland annat av matlagningskurser och olika kulturella aktiviteter. Detta gör det lättare för dig att träffa andra femtioplussare på Gotland. Det är en seriös och mycket trygg sajt. Deras vänliga kundtjänst svarar snabbt och hjälper dig om du har några frågor eller funderingar.

Det är mycket lätt att komma igång och använda Ourtime.com. Allt du behöver göra är att registrera en profil inklusive information om dig själv och dina preferenser. Strax därefter blir du presenterad för lämpliga dejter som du enkelt kan ta kontakt med via chatten.

Så väljer du dejtingsajt

Du som är singel i Göteborg har bra dejtingsajter att välja mellan. Det finns passande sajter oavsett om du letar efter ditt livs kärlek eller en sexuell relation utan förpliktelser. När du väljer dejtingsajt är det viktigt att du först tänker igenom vad som är ditt mål och vad du söker efter. Beroende på om du vill ha ett seriöst långvarigt förhållande eller ett spännande äventyr bör du välja sajt efter dina preferenser.

Läs på ordentligt om de olika sajter innan du väljer. Detta kommer garanterat att öka dina chanser att hitta en passande dejt. När du har valt den sajt som passar dina preferenser är det även viktigt att du skapar en ärlig och detaljerad användarprofil. Detta kommer förbättra matchningen vilket gör det snabbare och enklare att hitta andra singlar i Göteborg som matchar dina sökkriterier.

Sammanfattning

Det finns många passande dejtingsajter för att hitta lämpliga singlar i Göteborg. Match.com passar singlar som vill ha ett stort urval av medlemmar att välja bland. De arrangerar även många event i Göteborgsområden vilket är perfekt för dig som vill träffa andra singlar under avslappnade former. Ourtime fungerar på samma sätt som Match.com, men för 50-plussare. Elitsinglar.se är särskilt utformad för ambitiösa singlar som söker likasinnade. Den som inte vill ha ett seriöst förhållande, men söker spännande äventyr bör kika på Victoria Milan. Det finns något för alla smaker och preferenser. Det gäller bara att skapa en profil och börja dejta trevliga och goa singlar i Göteborg!g