Elitsinglar.se Recension 2024

Att hitta dejtingsajter som erbjuder seriös dejting kan vara lite som att leta efter nålen i höstacken. Det inte minst då det idag finns ett otroligt stort utbud av dejtingsidor på nätet, som dessutom bara blir fler och fler. Ett alltför stort utbud kan ibland krångla till det och göra att det känns svårt att välja rätt sida som erbjuder det man själv är ute efter. Omöjligt är det dock inte. 

Däremot kan det, framförallt i början, kännas både svårt och lite läskigt. Dock är det ett faktum att var fjärde person i Sverige hittar kärleken genom nätdejting – det visste du kanske inte? Steget mot att hitta kärleken kan med andra ord bara vara några klick bort, det även för dig. Hur svårt och läskigt det än kan kännas kan det alltså vara värt att testa dejting på nätet. 

Elitsinglar är en av de bästa dejtingsidorna som finns att tillgå på nätet idag. Där möter du människor med samma mål som du, det vill säga att hitta kärleken. Sajtens har som mål att du ska endast ska registrera dig hos dem en gång, och att du tack vare ditt medlemskap där sen kan hitta långvarig kärlek.  Detta hjälper de dig med via deras dejtingprogram som är anpassat efter dig och dina önskemål. 

Vill du ha säker och seriös dejting är med andra ord Elitsinglar ett bra val. De har en vision om att du som medlem alltid ska känna dig trygg, oavsett vad du söker och vem du är. Är du intresserad av att börja dejta på nätet via Elitsinglar bör du ta del av vår kompletta guide nedan, så att du kan börja dejta direkt!

Sammanfattning

Skulle vi ge ett sammanfattat omdöme av Elitsinglar skulle vi börja med att säga att dejtingsajten ger oss en bra känsla, och det på flera sätt. 

Elitsinglar app och sida

Appen är väldigt smidig och enkel att använda, och det känns tryggt och tillgängligt precis på det sätt som man själv önskar. Många recensioner utmärker att appen är intuitiv och användarvänlig för alla. Det finns dock några saker som stör lite, och det är att det ibland kan bli så att dina bilder beskärs så att helheten inte kommer med. 

Somliga användare anser även att appen krånglar lite. Närmare bestämt så menar de att det ibland kan uppstå buggar, att appen kan vara rätt långsam, samt att vissa detaljer gällande användning och hantering inte riktigt stämmer överens med det man önskar. 

Det finns med andra ord saker i appen som kan utvecklas, men i det stora hela är det en väldigt enkel och bra app som ger dig allt det du behöver för att hitta kärleken. Den är lättolkad och känns tillgänglig för alla, det oavsett var du är. På Appstore får appen betyget 3,3 av 5, vilket vi anser är en bra sammanfattning. 

Plus

Har du som mål att hitta användare som, precis som du, är ute efter ett seriöst förhållande är det enkelt att hitta likasinnade personer som vill samma sak. Både sajten och appen är väldigt enkla att använda, de är lättillgängliga och känns trygg. De erbjuder också smidiga funktioner som gör det hela ännu lite tryggare då du ska hitta rätt, såsom personlighetstest, matchmaking och högt skydd för användarna. 

Vi skulle också säga att det är en sajt som passar perfekt för dig som är akademiker och/eller har en hög utbildning, och som vill träffa andra personer med samma utbildningsnivå. Samtidigt kan sajten funka lika bra för dig som inte har en viss utbildning i och med att det är väldigt flexibelt och tillgängligt.  Alla kan hitta kärleken. 

Minus

Överlag skulle vi alltså vilja poängtera att Elitsinglar gör ett bra jobb. Men precis som med allt annat finns det även en dålig sida av myntet. Det som främst drar ned betyget av Elitsinglar är priset. I jämförelse med andra dejtingsajter är medlemskapen (premium) som erbjuder dig att dejta och träffa andra användare på nätet rätt dyra. 

En annan sak som också drar ner vårt betyg är att appen kan krångliga och vara lite långsam ibland. Men som sagt så är vi väldigt nöjda överlag och anser att Elitsinglar är ett av de bättre alternativen på marknaden. Att sajten som erbjuder komplett matchmaking dessutom är gratis att registrera sig hos gör det hela inte heller sämre.

Registreringen hos Elitsinglar

En av de främsta fördelarna med Elitsinglar är att registreringen är så otroligt smidig och enkel, och dessutom också väldigt trygg. Och så är det helt gratis! Det finns inte heller några andra krav än att du är minst 18 år för att du ska få registrera dig hos dem. Steget till att börja nätdejta är alltså allt annat än komplicerat med Elitsinglar, där du får tydliga instruktioner om hur du ska gå tillväga på bästa möjliga sätt. 

Nedan går vi igenom hur du går tillväga för att registrera dig hos Elitsinglar.se:

1. Välj kön

Det första du ska göra när du går in på Elitsinglar.se för att registrera dig är att välja om du är man eller kvinna, samt om du söker en man eller en kvinna.

2. Skapa profil och gör personlighetstest

Nästa steg i processen är att du skapar en profil. Där berättar du om dig själv och svarar på frågor som hjälper Elitsinglar att skräddarsy den bästa matchmakingen för dig.

Du får dessutom göra ett personlighetstest så att du sen kan matchas med personer som passar dig, dina intressen och dina önskemål bäst. Testet innehåller ganska många frågor och tar ungefär 10-20 minuter att göra – tänk på att ju mer utförlig du är, desto bättre matchningar kommer du att få.

Trots att det tar lite tid och att det är många frågor som du ska besvara kan det ge mycket när det väl är färdigt. Frågorna är väldigt konkreta, och du kan själv välja hur pass utförligt och djupgående du vill svara på dem.

3. Välj medlemskap

Efter registreringen är gjord och du har skapat din profil får du välja om du vill skapa ett premium-medlemskap eller ett “vanligt” sådant. Att skaffa ett vanligt medlemskap är gratis, medan premium-medlemskapet inte är det. Ett tips är att i alla fall börja med gratisversionen för att sen möjligtvis uppgradera om du gillar sidan. Vill du hoppa över detta steg trycker du på “Hoppa över” uppe i det högra hörnet på sidan.

4. Lägg till profilbild

En stor fördel är att sajten har olika tips för hur du skapar en bra profil. Några av tipsen är att du ska vara så noggrann och detaljrik som du själv är bekväm med att vara i din beskrivning, samtidigt som det är bra att på något sätt sticka ut.

Har du en profil som ger ett bra första intryck är det mer troligt att en användare kontaktar dig än om du smälter in i mängden. Något som kan avgöra det första intrycket är din profilbild. Enligt forskning är porträttbilder de profilbilder som är mest tilltalande när det kommer till nätdejting. Den ger andra användare en första anblick av dig, och det inte bara om hur du ser ut utan även om hur du är som person.

För att ge rätt anblick är det dock viktigt att du väljer en profilbild som speglar din personlighet, samt att den ger det intryck du vill att andra användare ska få av dig. Profilbilden är dock inte den enda bilden du kan lägga till på din profil, utan hos Elitsinglar kan du ladda upp hela 23 bilder. Det finns med andra ord goda möjligheter att ge bra intryck via bilderna.

5. Börja dejta

Efter att du laddat upp din profilbild, samt andra möjliga bilder som du vill ha på din profil, är du färdig i processen om att registrera dig på sajten. Då är det helt enkelt bara fritt fram för dig att börja dejta! Glöm dock inte bort att det är helt upp till dig hur du väljer att registrera dig och vad du vill dela med dig av på sidan.

Elitsinglar dejting i Sverige

När du blir medlem på Elitsinglar.se får du även möjligheten till support och kundservice i världsklass. Det finns kompetenta medarbetare världen över som är ivriga att hjälpa just dig med dina problem om de mot förmodan skulle uppstå. Detta hänger även ihop med företagets stora krav på trygghet och säkerhet som gäller världen över för alla sina medlemmar.

Kvalitetskontroll

Hos Elitsinglar kan du känna dig trygg över att Elitsinglar har en hög klass på dess användare. Här behöver du inte oroa dig över fejkprofiler och andra missöden som kan uppstå hos andra oseriösa aktörer.

Möt den rätta

Matcha med din drömpartner med Elitsinglars unika matchmaking-funktion. Slipp besvären med att leta efter en partner, utnyttja Elitsinglars funktioner och få förslag baserat på de preferenser som passar just din profil.

Kontaktmöjligheter

Hos Elitsinglar startar du enkelt en konversation med din partner. Elitsinglar tar integritetskydd på allvar och därför kan din profil endast ses från användare eller matchningar på sidan. Alla dina uppgifter är skyddade med SSL-kryptering.

Elitsinglar app

Som vi tidigare varit inne på har Elitsinglar en app som du som registrerad medlem kan tillgå, det även om du registrerar ett kostnadsfritt medlemskap. Denna app är som en telefonanpassad version av sajten, där du väldigt smidigt och enkelt kan göra samma saker som du kan göra på sajten bara det att du gör det direkt i din mobil. 

Du kan alltså registrera dig, skapa en profil, göra personlighetstestet, chatta, få matchmaking anpassat efter dig, samt mycket annat direkt via Elitsinglars app oavsett var du befinner dig. Kanske blir du överraskad av ett meddelande under jobblunchen? Eller hittar du din drömdejt på bussen hem? Har du premiumversionen kan du i appen chatta obegränsat och alltså hitta kärleken när som helst. 

Elitsinglar pris

Som sagt är det helt gratis att registrera sig hos Elitsinglar, samt att använda deras dejtingapp. Detta då du registrerar dig för deras “vanliga” medlemskap, inte för ett premium-medlemskap. Du kan dock komma rätt långt med ett gratis-medlemskap på flera olika sätt.

Men, för att du ska kunna ta del av och uppleva sajtens fulla potential krävs det att du registrerar ett premium-medlemskap. Det finns olika priser för olika premium-nivåer – du kan välja mellan 3 olika nivåer. Du behöver registrera något av dessa tre för att kunna ha kontakt med andra medlemmar via sajten, det vill säga för att skicka meddelanden och se profiler.

Olika premium-medlemskap 

1. Premium Classic

Premium Classic är förmodligen det vanligaste medlemskapet hos Elitsinglar. Detta gäller i 12 månader och erbjuder dig att kommunicera andra användare utan begränsningar. 

Du kan även se alla foton, se vilka som har besökt din profil, samt få läskvittenser på dina meddelanden. Är du nyfiken och vill läsa personlighetsprofiler får du även möjligheten att ladda ner dem. Detta medlemskap kostar 299 kr i månaden, vilket för ett helt år blir totalt 3 588 kr. 

2. Premium Light

Om du vill ha ett lite billigare alternativ, åtminstone om man kollar till årspriset kan du registrera PREMIUM Light. Denna nivå gäller dock endast i tre månader, där det kostar 649 kr per månad – totalt 1 947 kr under hela perioden. Med detta medlemskap kan du kommunicera med andra användare, samt få tillgång till personlighetsprofiler. 

3. Premium Comfort

Det tredje, och sista, premium-medlemskapet hos Elitsinglar är PREMIUM Comfort. Detta kostar 399 kr per månad och gäller i sex månader. Totalt blir det 2 394 kr för hela perioden, där du får tillgång samma funktioner och möjligheter som i PREMIUM Classic. 

Vad är bra med Elitsinglar

Seriösa användare

En annan sak som kan skilja Elitsinglar från många andra liknande sajter är att de har många akademiker som medlemmar. Är du själv akademiker kan Elitsinglar alltså vara något för dig. De flesta medlemmarna på sajten är mellan 35-55 år och har någon typ av universitetsutbildning. 

De flesta medlemmarna hos Elitsinglar söker också efter seriösa och långvariga relationer. Detta betyder dock inte att du inte ska eller kan registrera dig hos Elitsinglar om du inte har en universitetsutbildning eller är mellan 35-55 år, utan alla är välkomna. Däremot kan det vara bra att vara beredd på att många av användarna som du kanske matchas med hör till just dessa grupper. 

Fokus på trygghet för kunden 

Utöver matchmaking och seriösa användare ser vi även till sajtens kundservice som en egenskap som skiljer Elitsinglar från andra dejtingsidor. Hos Elitsinglar arbetar de nämligen ständigt för att utveckla kundservicen, just för att du ska vara så trygg och säker som möjligt. Jämfört med andra dejtingsajter kontrollerar Elitsinglar även alla profiler med avancerade filter för att upptäcka fakeprofiler och bedrägerier. 

Integritetsskydd 

De lägger även stor vikt vid integritetsskydd. Tack vare det är kan din profil endast ses av andra användare eller matchningar på sidan, och det kommer absolut inte vara möjligt att Googla sig fram till din profil. De bilder du lägger upp stannar på sajten och alla dina uppgifter skyddas med SSL-kryptering. På sajten finns en tydlig integritetspolicy som bevisar att sajten är säker. 

Bra guidning och tips på sajten 

Sist, men absolut inte minst, kan du på sajten ta del av olika artiklar som hjälper dig att skapa en bra profil, som ger dig tips, som erbjuder guides i olika ämnen, som pratar om kärlek och mycket, mycket mer. Dessa artiklar kan med andra ord vara väldigt hjälpfulla då du vill hitta den rätta för just dig. 

En av artiklarna, som anses kan vara mest användbara för de flesta, heter “Singel i Sverige – finn din partner online!”. Utöver att artikeln i sig är bra så innebär detta att du hos Elitsinglar kan hitta en partner var du än bor i Sverige. De har nämligen en funktion där du kan söka på singlar i Stockholm, Göteborg och Umeå – bara för att nämna några städer och platser. Det är en sajt för alla! 

Vad skiljer Elitsinglar åt från andra dejtingsidor?

Det finns ingen tvekan om att Elitsinglar är ett av de bättre alternativen av nätdejtingsidor som finns att tillgå idag! Inte bara känns allt tryggt, smidigt och säkert, utan sajten har även i sig ett antal egenskaper som gör den unik. Och det på ett bra sätt.

Unik matchmaking

Jämfört med andra dejtingsajter har elitsinglar nämligen vad man kallar för en unik matchmaking. Matchmakingen gör att du slipper leta efter andra intressanta användare utan att komma någonvart. Istället får du förslag på användare som passar just din profil, dina önskemål och dina intressen. 

De användare du blir presenterad för är noga utvalda för att passa dig så bra som möjligt, just för att ni ska komma så bra överens som det bara går. Det tack vare att du blir matchad med dessa baserat på ditt personlighetstest och de förväntningar som just du har på en kärleksrelation. 

Utöver dessa aspektet finns det även en till aspekt som spelar in när du ska bli matchad, nämligen dina kriterier. Dessa ligger sen till grund för att du ska bli matchad med personer som passar det just du har fyllt i under din registrering. Elitsinglar själva skriver att det aldrig har varit enklare att hitta en drömpartner via dejting online. 

Slutord

Överlag skulle vi säga att medlemskapen hos Elitsinglar har en något hög kostnad, vilket drar ner helhetsbetyget något. Denna höga kostnad är också i princip något du måste betala för att få ut det bästa av sajten. 

Ett tips är att registrera PREMIUM Classic eller Light då dessa ger mest och är mest lönsamma. Ser man det långsiktigt finns det dock en förhoppning om du du bara behöver registrera dig på sajten en gång, och är det så kanske det kan vara värt att investera i Elitsinglar för att hitta kärleken på riktigt.

Alternativ till Elitsinglar

I Sverige finns det många alternativ för att hitta personer som vill ha en seriös relation, till exempel med följande appar och dejtingsidor: Academic SinglesBe2E-DarlingHappyPancakeMatchMeeticMötesplatsenOKCupid och Parship.

Most Popular Choice
9.9
Mötesplatsen är en svensk dejtingsajt som varje dag samlar tusentals seriösa singlar för att chatta, flirta och bli kära!  
 • Seriös, trygg och enkel dejting
 • Djupgående och forskningsbaserad matchningstjänst
 • Svensk närvarande kundtjänst
 • App för iOS & Android
 • 160 000 har funnit sin partner här!
9.7
Den exklusiva dejtingsajten för singlar i sin bästa ålder!
 
 • Medlemmar som vill hitta ett långsiktigt förhållande
 • Vetenskaplig personlighetsbedömning för att hitta din ideala partner
 • Personlig info och kommunikation kan inte nås av någon utomstående part
 • Enkel och snabb registreringsprocess
 • Genuina och verifierade profiler
9.4
Det börjar med ett klick.
 • Flexibla prenumerationsplaner
 • Ger dig variation i hur du finner ditt livs kärlek
 • Erbjuder en av de bästa framgångsgraderna för singlar som söker kärleken
 • 20 miljoner internationellt
9.1
Denna webbplats är för lättsamma människor som alltid är redo att ha en bra tid. 
 • Söta tjejer som letar efter regelbundna hangouts
 • Vänlig och snabb lokal sökning
 • Fullsatta chattrum med positiva singlar
 • Din perfekta plats för att hitta en dejt
 • Trygg och säker
8.6
Vackra kvinnor från hela Sverige är här. Hitta en partner redan idag.
 • Enkel och snabb registrering
 • Inget kreditkort behövs
 • 1 250 nya profiler dagligen
 • 78 500 medlemmar online
 • Hitta din grannes profil
8.3
Cupid är din dedikerade svenska dejtingdestination, skräddarsydd för dig som söker äkta romantik i Sverige. 
 • Kom i kontakt med singlar uteslutande i Sverige
 • Dra nytta av anpassade matchningsalgoritmer
 • Njut av en sömlös användarupplevelse med vårt intuitiva gränssnitt
 • Prioritera din integritet med robusta säkerhetsåtgärder
 • Delta i exklusiva Cupid-evenemang.
7.9
Planet of Loves debuterar som den ultimata globala dejtingplattformen och gör det enklare än någonsin för singlar världen över att upptäcka nya människor och potentiella matchningar. 
 • Kom i kontakt med singlar från världens alla hörn för en enorm pool av potentiella matchningar och kulturella upplevelser
 • Användarvänligt gränssnitt som säkerställer att användare med alla tekniska färdigheter enkelt kan hitta matchningar    
 • Bryt ner språkbarriärer med översättning i realtid
 • Omfattande sökfilter som låter dig begränsa matchningar baserat på specifika preferenser
 • Njut av funktioner som snabbmeddelanden, videosamtal och virtuella gåvor som gör kontakten med nya människor till en rolig och engagerande upplevelse
 
7.6
StoryLove introducerar en innovativ plattform där singlar skapar och delar med sig av sina kärlekshistorier, vilket gör möten mer meningsfulla och engagerande. 
 • Få kontakt med potentiella matchningar på en djupare nivå 
 • Uttryck dig kreativt och visa din sanna personlighet
 • Kontakter baserade på gemensamma intressen och erfarenheter, bortom ytliga kriterier 
 • Interaktiva funktioner som kommentarer och gilla-markeringar
 • Säker och privat med modererat innehåll och privata meddelanden
 
7.3
För dig som söker diskreta relationer och äventyr utanför dina nuvarande med maximal integritet.
 • Säker, trygg och anonym
 • Snabb registrering
 • Användarvänlig
 • Anonym och säker
 • Panikknapp för säker diskretion 
6.9
Registrera dig gratis för att träffa seriösa singlar.
 • Hitta singlar i ditt område
 • Visa ett urval av medlemmar som delar dina värderingar
 • Möt våra medlemmar personligen på våra gruppaktiviteter.
 • För singlar 50+
6.5
HemligaGrannar är plattformen när det kommer till singlar som letar efter hemliga äventyr.
 • Lättanvänt gränssnitt för alla enheter
 • Gratis registrering!
 • 100% matchningsgaranti
 • Din integritet skyddas i en diskret miljö
 • Snabbt och mycket tillfredsställande
 
6.2
Ja, det är är enkelt. Som medlem hos VillDuHamig får du alla verktyg du behöver. 
 • Optimerad för dator, surfplatta och smartphone.
 • Sveriges nya topp-hit online kontakt!
 • 100% sekretess i en diskret och säker miljö.
 • Avancerade tekniker för matchning 
 • Interaktiva funktioner som virtuella dejter och interaktiva spel
6.1
Endast riktiga profiler och för vuxna över 25+
 • kvinnor skriver först
 • enkel och snabb gratis registrering
 • fler kvinnor än män
 • över 1 225 medlemmar ansluter sig varje dag
 • inga medlemsavgifter
6.0
Med sina avancerade funktioner låter MyFunDate dig hitta din perfekta match enkelt och roligt. 
 • Gratis, snabb och enkel registrering
 • Riktiga tjejer från 180 länder
 • Unikt användargenererat flöde
 • Mycket engagerad och aktiv community
 • Hitta en dejt i ditt närområde
 
5.9
Träffa attraktiva europeiska singlar.
 • Populär kommunikationsplattform online med europeiska tjejer
 • Endast riktiga människor använder den
 • Kvinnor här är mycket lättsamma
 • Personuppgifter förblir konfidentiella
 • Chattar, "kärleksbrev" och direktsända en-mot-en-videor för mångsidig interaktion.
 
 
5.6
Denna internationella dejtingsajt har kopplat samman öst och väst med sina smarta matchmakingverktyg.
 • Stor databas med verifierade och attraktiva asiatiska och europeiska singlar.
 • Effektiva kommunikationsverktyg för riktiga relationer
 • Säkerhet på högsta nivå och professionellt stöd
 • Där du kan hitta kärlek och romantik utan gränser
 • Tjänst för direktmeddelanden
5.6
Du har stött på en fantastisk webbplats där du kan träffa någon speciell!
 • Vackra asiatiska, europeiska och latinamerikanska singlar
 • Kommunikation i realtid med effektiva verktyg
 • Professionella dejtingtjänster
 • Omedelbart och snabbt svar från de singlar som är online
 • Verkliga profiler

DejtaSmart

© Compado GmbH 2022 Dejtasmart. All rights reserved

Finland

Norge

Danmark