Ja

Mobile App

Ja

Matching

Nej

Videochatt

Recension Besök sidan!

Ja

Mobile App

No

Matching

Ja

Videochatt

Recension Besök sidan!

Ja

Mobile App

Ja

Matching

Ja

Videochatt

Recension Besök sidan!

Mobile App

Matching

Videochatt

Recension Besök sidan!

Mobile App

Matching

Videochatt

Recension Besök sidan!

Mobile App

Matching

Videochatt

Recension Besök sidan!

Mobile App

Matching

Videochatt

Recension Besök sidan!

Att dejta nya människor och gärna ofta är den hetaste trenden i Sverige just nu. För att göra detta krävs det ofta att du som kund signar upp dig på någon typ av dejtingsida. Vissa tar ut en kostnad för medlemskapet och vissa är en i princip gratis dejting app. Denna artikel kommer först och främst handla om de bästa dejting apparna och har en mobilapplikation som extra funktion, vissa är klassade som “gratis dejting app”, men vi premierar kvalité före gratis dejting appar. En seriös dejting app är alltså viktigare än att den är gratis.

Är du sugen på att träffa en ny partner för livet eller bara en dejt för kvällen? Då är dejtingsidor och deras tjänster verkligen något för dig. Om de dessutom har funktionen av bra dejting appar är detta ofta en mycket uppskattad tjänst och verktyg för medlemmarna. Om du vill vara flexibel och spontan är det dessutom en fördel att ha möjligheten att dejta via telefonen, för på så vis kan du träffa människor oavsett var någonstans du är geografiskt sätt.

I denna artikel kommer vi recensera de fem bästa dejtingapparna i Sverige som finns tillgängliga just nu! Dessutom lovar vi att de är gratis och tillgängliga för just dig. Vi har utgått ifrån de mest använda apparna och dejtingsidorna och därefter utvärderat dessa efter användarvänlighet, integritet och säkerhet samt hur matchningen sker. Vi kommer även längre ner i artikeln att ge dig en unik guide som steg för steg vägleder dig genom den djungel av dejtingapp och appar som finns och på ett säkert sätt leder dig fram till just din perfekta matchning gällande sida.

Bästa dejting app 2022

Snabb fakta

 • Över 180.000 svenskar har hittat sin partner via match.com
 • Kostnadsfritt medlemskap
 • Erbjuder app för Android och iOS

Match recension 2022 Hur bra är egentligen Match?

Vårt omdöme:

Match.com är kanske en av de mest kända dejtingsidorna som vi har i Sverige och faktiskt även internationellt. Denna sina brukar oftast nämnas i just sammanhang gällande bra dejting appar och sidor överlag. Vi tycker mycket om match.com med tanke på den proffsighet och seriositet som hemsidan lyser av när den möter den nya medlemmen. Här presenteras även möjligheten att skaffa match.com app som är anpassad för Android och iOS. Appen i sig är lätt att använda med ett gränssnitt som alla åldersgrupper klarar av att hantera.

Vi gillar speciellt att du blir matchad till specifika profiler men har även stor möjlighet att själv söka runt hos andra profiler ut efter just dina sökkriterier. Överlag känns match.com som den bästa dejtingappen och vi rekommenderar den varmt till alla som funderar på att börja bygga nya relationer via telefonen.

 

Positivt och negativt

 • Proffsig och enkel hemsida att manövrera där appen toppar listan över bästa dejting appar.
 • Vältjänt och etablerat företag som är väldigt seriösa angående sina medlemmars privatliv och integritet.
 • Utsett till Sveriges starkaste varumärke år 2015, 2016 och 2018 inom kategori nätdejting.
 • Negativ aspekt att appen kostar pengar att ladda ner alternativt genom att betala för ett utökat medlemskap på match.com

Elitsinglar.se Recension 2022

Elitsinglar är en dejtingapp för dig som söker singlar som är högutbildade och höginkomsttagare. Elitsinglar riktar sig till den målgrupp som inte nöjer sig med medelmåttor helt enkelt.

Många tar Elitsinglar som ett skämt, men faktum är att Elitsinglar är en av de mest framstående dejtingapparna i Sverige och växer så det knakar. Det börjar sakta men säkert växa fram fler och fler nischade dejtingappar som konkurrerar ut och står ut i mängden, vilket lockar till sig medlemmar. Som med alla de bästa dejtingapparna, att testa appen själv är nog det bästa sättet att veta om det är något för dig.

Positivt och negativt

Victoria Milan Recension 2022

Victoria Milan lanserade nyss en egen app och klev snabbt upp som en av dem bästa dejting apparna i Sverige. Säga vad man vill om deras nisch, det är ett framgångsrikt koncept som fungerat i många länder och dem växer så det knakar. För dejting för gifta så är detta en ypperlig dejting app. Om detta inte är din kopp av te så rekommenderar vi att du skrollar vidare.

Positivt och negativt

Snabb fakta

 • Enda dejtingappen i Sverige som använder sig av legitimering genom BankID.
 • Om du som medlem uppför dig på ett opassande sätt blir du portad för alltid.
 • Kostnadsfritt medlemskap.

GoodOnes Recension 2022 dejting med bankid

Vårt omdöme:

GoodOnes.com är en relativt ny förmåga inom bra dejtingappar. Företaget finns endast som app till din telefon och där legitimerar du dug via BankID för att skapa en extra trygghet och känsla av seriositet medlemmarna emellan. GoodOnes.com har även vissa krav gällande mängd av information som du behöver dela med dig av i din profil för att få vara medlem, detta menar de på ger dig större möjligheter att få en matchning. Vi är nyfikna på GoodOnes.com och deras app med tanke på nytänkandet gällande legitimering.

Just att behöva legitimera sig med BankID skänker verkligen en proffsighet till hela företaget och detta speglar såklart även av sig på medlemmarna som därmed är beredda på att dela med sig mer av sig själva. Eftersom det är en säker miljö där du faktisk blir portad på livstid om det är så att du missköter dig. Vi gillar GoodOnes.com men kan ibland tycka att deras sajt och marknadsföring känns något knapphändig vilket gör att man inte blir jätteintresserad av deras app.

Positivt och negativt

 • Säkerheten känns starkt påtaglig vid användandet vilket känns bra och tryggt.
 • Stor fördel gällande att profilen måste innehålla en viss mängd information för att kunna vara medlem på sajten.
 • Dålig information om hur själva matchningsprocessen går till.
 • Marknadsföringen är knapphändig vilket gör att deras användarantal inte är så högt som det hade kunnat vara.

Så här väljer du din dejtingapp

1

Fundera ut ditt syfte

Grattis! Du ska nu ge dig ut i ditt nya liv som kommer innehålla dejting på nätet. Det första du ska göra innan du bestämmer vilken av ovan dejtingsidor som just du anser passar dig och din online dejting bäst, är att fundera ut vilket syfte du har med att börja dejta online. Är det för att du längtar efter ett seriöst och hållbart förhållande som ska sträcka sig många år framöver, eller är online dejting ett sätt för dig att träffa nya människor och möta människotyper som du aldrig skulle ha gjort annars? Ett sätt att få reda på dessa saker är att titta tillbaka på dina tidigare förhållanden och försöka identifiera vad det var som saknades i dessa eller vad det var som gjorde att de inte höll. Om du nu har tagit reda på ditt syfte inom dejting kan du gå vidare till nästa steg.

2

Lär känna dig själv

Här handlar det om att lära känna sig själv ännu bättre än vad du kanske tror att du redan gör. Ta det du funderade över i steg 1 och utveckla detta. Har dina tidigare problem i förhållanden till exempel grundat sig på hur du har hanterat romantiken i förhållandet eller har det största problemet varit att du inte känt dig sedd? Då är detta saker att ta fasta på och försöka utveckla till egenskaper både hos dig själv men även egenskaper som du söker eller inte söker hos en partner. Om du har gjort detta och vet ungefär var du står, vilka personlighetsdrag som du har samt hur du påverkar andra kan du gå vidare till nästa steg.

3

Utvärdera vad du önskar hos en partner

Nu har du bättre koll på dig själv och vilken typ av person som du är. Nu är det dags att utveckla vilka egenskaper som du önskar finns hos din partner. Ett vanligt fel som många gör i detta steg är att de antingen vill ha en liknande person som de har haft ett förhållande med tidigare, för att detta känns tryggt och hemvant. Eller så vill man ha alla sina drömegenskaper i en och samma person. Båda dessa val är dåliga val som kommer att ge dig sämre relationer. Tag i stället fasta på de tre egenskaper som du tycker är absolut viktigaste hos alla människor i allmänhet. Det kan till exempel vara empati, generositet och att vara kärleksfull. Sedan lägger du till två stycken attribut som du tycker är viktiga i ett parförhållande. Till exempel att din partner gärna får vara kortare eller längre än dig eller att att personen i fråga absolut inte får vara vegetarian. Nu har du fem punkter att utgå ifrån när du letar efter en matchning på någon av dejtingapparna.

4

Vidga vyerna

Nu har du kommit till det fjärde och sista steget! Nu ska du utöver de fem punkter som du tog fram ovan vara beredd på att vidga dina vyer. Bestäm därför att de attribut som du har valt inte för diktera över ditt val av dejt. Utan låt dessa ha en plusfaktor, alltså har din matchning något av attributen är det ett stort plus men det bestämmer inte om du ska dejta just den personen.

Nu har du utfört alla de steg som krävs för att på ett så bra sätt som möjligt ha chans till att finna just din optimala matchning. Tag sedan fasta på vad det var som var ditt syfte till att börja med online dejting, detta syfte bestämmer nämligen vilken dejtingsida som du ska satsa på. Är det ett långt förhållande, bli då medlem på exempelvis match.com. Men är det en tillfällig flört och en roligare vardag som just du suktar efter så är Happy Pancake valet för dig.

Summering av dejtingappar

Ovan har vi gått igenom Sveriges fem bästa dejtingsidor och utvärderat dessa. Vi har undersökt de olika dejtingapparna efter användarupplevelse, villkor och första intrycket. Det du kan göra nu är att surfa runt på de olika sidorna och därefter känna efter vad din känsla säger dig och sedan se till ditt huvudsakliga syfte. Denna kombination tror vi blir vinnande gällande val av dejtingsida och hur du kommer att använda den. Artikeln behandlar även huruvida du som medlem upplever din egen anonymitet vid användandet av tjänster men även vilka aktiviteter som dejtingtjänsterna erbjuder ute i det riktiga livet. Eftersom kärlek och online dejting kan vara två motsägelsefulla fenomen har det dessutom varit viktigt att titta på huruvida de olika dejtingsajterna förespråkar äkta kärlek och långa relationer eller om dessa aspekter har varit sekundära för organisationen.

Till sist sammanfattar vi denna guide med recensioner och tips genom det slutgiltiga tipset om att just du ska göra det som känns bäst för dig. Ingen annan kan bestämma vad just du tycker är viktigt eller vad just du ska satsa på i kärleksväg. Endast du och din magkänsla kan berätta detta för dig. Men vi hoppas att denna artikel kan ge dig värdefulla tips på vägen och kan skänka ditt kärleksliv någon förändring mot det positiva. Använd denna guide som ett verktyg och hjälpmedel när du börjar dejta online och se om det hjälper dig i ditt val av dejtingsajt.

Lycka till i din jakt på kärleken och vi hoppas att du med hjälp av denna artikel kan komma en bit på vägen och få en knuff i rätt riktning gällande att ta dig ut i dejtinglivet och träffa massa nya härliga människor som ger dig nya upplevelser.

Att dejta online blir för många människor en helt ny vändning på livet i positiv bemärkelse och denna artikel är till för dig som är sugen på något nytt!

Vad utmärker en seriös dejting app?

En seriös dejting app utmärks genom att ha många år på nacken och många aktiva medlemmar. Man kan ofta se från första anblick om det är en seriös sajt eller inte. Du vill inte slösa din dyrbara tid med att chatta med bottar som egentligen bara kommer spamma dig med någon konstig länk. En internationell dejtingapp som appar som Tinder eller Match.com, eller seriösa svenska dejting appar.

Populäraste dejtingapparna i Sverige?

Här är de största dejtingapparna i Sverige, dessa är alltså rätt för dig som söker de mest populära dejting apparna: Tinder, Match, Elitsinglar, Bumble, GoodOnes, Happn, Ourtime, Relate.

Finns det några nya dejtingappar?

Söker du en ny dejtingapp? Det kan tyvärr vara svårt – jag rekommenderar alltid att börja med en sajt som har ett par år på nacken så att du inte sitter där med en nerlagd sajt eller oseriös sajt som stänger ned inom 6 månader – massvis med onödig tid nedlagd. De som hållit på med online dating i Sverige en längre period är med på detta. Men detta är något som många nybörjare missar när de söker en ny dejtingsajt.

Vilken är den bästa dejting appen?

Match.com är helt klart den bästa dejtingsajten. Du får till exempel testa gratis under en period så att du slipper betala innan du testat själv. En gratis datingapp är ofta inte det bästa, då de inte har kapital att investera på administratörer som rensar bort alla spamprofiler.

Dejtingsajt med bankID – är det bra?

En rad med sajter för dating med BankID har dykt upp under senaste tiden. En dejtingsajt med BankID blir betydligt säkrare då du endast kan skapa en profil per person, och att din identitet blir knuten till profilen och dina handlingar kan enkelt kopplas till din identitet. Vi rekommenderar alltid att skaffa en dejtingsajt med bankID med andra ord.

Din guide för att välja rätt dejtingapp

Inlägget innehåller annonslänkar för Elitsinglar, Ourtime, Edarling, be2, Match och VictoriaMilan.

Efter att du nu har läst våra recensioner och omdömen över de bästa dejting apparna i Sverige just nu funderar du säkert över hur ska du kunna välja vilken av de som du ska bli medlem hos? Detta ska vi förklara och guida dig igenom på allra bästa sätt.

Vad är ditt mål?

Du ska börja med att fundera ut vad just ditt mål är gällande det hela dejtingäventyret. Är du sugen på att träffa nya människor med egenskaper som du aldrig har stött på tidigare? Eller är du i själva verket mer intresserad av att finna din partner med P. Oavsett vad ditt mål är med att börja dejta så måste du ha detta klart för dig, inte bara för uppenbara själ som att det är bar att känna sig själv och så vidare. Utan även för att det är lätt att glömma bort vad du innerst inne ville från början när du överöses med en massa nya människor som du faktiskt kommer ha möjlighet att träffa. När du har bestämt dig för vad ditt mål är så är det dags att gå vidare till nästa nivå i din dejtingutveckling, vad är kärnan till detta mål?

Varför vill du börja dejta?

Som nämndes ovan har du nu tänkt ut vad ditt privata mål är gällande dejting. Men nu ska du gå ett steg djupare, nämligen genom att fundera på varför du faktisk vill börja träffa en eller flera nya människor. Kanske är det en gammal skilsmässa som ligger och spökar eller en lång singelperiod som du nu är trött på? Eller är det så enkelt att du bara är nyfiken på andra människor och vill fylla din tillvaro med så många olika gemenskaper som möjligt? Oavsett vad ditt varför är ska du ta med dig detta tillsammans med ditt mål, eftersom dessa två ihop är ett kraftfullt verktyg mot att bli distraherad längs med vägen.

Börja dejta!

Nu är det dags att börja dejta! Du har ditt mål och varför, nu ska du hitta den perfekta appen för ditt dejtande. Är du ofta ute och reser men längtar alltid hem, då är happn.com appen för dig eftersom den baseras på din hemmiljö men även på din geohistoria. Detta ger dig möjligheten att både hitta en person som rör sig där du trivs bäst, i hemmakvarteren, men även på resan där du kanske stöter på din själsfrände.

Oavsett vad skulle vi rekommendera Match.com för just dig. Är du däremot en traditionellt lagd typ som gärna vill satsa på de säkra korten och känner dig ovan med hela processen som det innebär att dejta online. Då skulle vi tipsa dig om Happn eller GoodOnes.com. Eftersom dessa sajter är superseriösa men även anpassade för dig som kanske har lite tvivel gällande huruvida det här med online dejting verkligen är något att ha.

Men är du en person som gärna träffar många personer och ofta utan att vilja bygga relationer är Tinder definitivt din nya favorit på telefonen. Aldrig har man kunnat dejta så öppet och oseriöst som nu!