Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika

Recension Besök sidan!

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och

Recension Besök sidan!

Ourtime är en fantastisk dejtingsajt för alla singlar över 50 år. Den passar i första hand för dig som vill hitta en ny kärlek, men även dig som söker nya vänner och bekantskaper. Sajten drivs av samma företag som står bakom Match.com och därför har sajterna många likheter.

Recension Läs mer här!

Det är inte lätt att välja bland alla dejtingsajter som finns på internet idag. Vilken är egentligen bäst? Det finns inget enkelt svar på den frågan. Vilken sajt som är bäst för dig är kanske inte den bästa för andra singlar. Kort sagt finns det dejtingsidor för alla behov, oavsett vem du är, hur gammal du är, var du bor och vad du letar efter. Vi har dock tagit en titt på några av de populäraste dejtingsajterna i Sverige och recenserat dessa för att göra det lättare för dig att hitta den bästa sajten för dig.

Skulle ingen av dessa sajter kännas rätt för dig behöver du inte vara orolig. Genom att leta lite mer kommer du garanterat att stöta på en dejtingsajt som känns helt rätt.

Topp 5 sajter för singlar i Falun 2022

Snabb fakta

  • Prenumerationstjänst som kostar lika mycket för kvinnor och män
  • Trygghet och säkerhet är match.com ledord
  • Har blivit utnämnd till Sveriges starkaste varumärke år 2015, 2016 och 2018

Match recension 2022 Hur bra är egentligen Match?

Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika sökkriterier som känns viktiga för dig, eller genom att helt enkelt bläddra igenom andra medlemmars profiler. Profilerna på match.com är alltid mycket detaljerade vilket vi gillar! Två hjälpmedel som match erbjuder är deras virtuella coach Lara som hjälper dig att hitta andra profiler om du önskar detta samt deras informella matchkvällar. På dessa kvällar träffar du andra singlar och vem vet, den rätta kanske dyker upp just denna kväll? Att match.com just anordnar träffar, evenemang och annat i den fysiska världen gör att just denna dejtingsidan är vår absoluta favorit. Match.com erbjuder helt enkelt ett fullständigt paket där du som användare kan känna dig lugn och trygg vid hanterandet av dina personuppgifter, privata meddelanden och annat personligt. Det är alltså ingen slump att över 180.000 svenskar har hittat sin partner via match.com.

Snabb fakta

  • Medlemmen inleder medlemskapet med att göra ett personlighetstest som matchmakingen senare baseras på.
  • De flesta av elitsinglar.se medlemmar har en universitetsutbildning och är i åldrarna mellan 35 och 55 år.

Elitsinglar.se Recension 2022

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och träffsäker matchmaking, som till skillnad från andra sidor skickar dig ett personanpassat dejtingförslag istället för att du själv ska leta upp en annan medlem. Detta innebär att elitsinglar endast presenterar dig för de medlemmar som de tror att just du skulle passa riktigt bra ihop med. Denna typ av matchmaking gillar vi skarpt eftersom det skänker en stor trygghet till dig som medlem; du då vet att den person som du matchas med förmodligen kommer trivas bra i ditt sällskap. Hemsidan signalerar även ut att deras medlemmar är människor som endast söker en seriös och långvarig relation, detta budskap anser vi vara viktigt eftersom det klargör vilken typ av människor som de vill ha som medlemmar och i nästa steg vilka personlighetstyper som de vill matcha ihop.

50plusmatch Recension 2022

50plusmatch.se är en dejtingsida som riktar sig till dig som är 50 år och uppåt. Hemsidan etablerades år 2008 och har sedan dess matchat flera singlar med varandra. Det är en bra sajt för dig som är lite äldre och letar efter singlar i samma ålder. Många av de större dejtingsidorna har blandade åldrar vilket gör att det kan vara svårt att hitta personer som matchar din ålder och personlighet. Hemsidan är aktiv i fler länder men när du registrerar dig kommer sajten att fokusera på att hitta singlar i ditt närområde. Det beror till stor del på att dejting kan se lite annorlunda ut i andra länder vilket kan göra det komplicerat. Men skulle du ändå vara intresserad av att träffa någon från Danmark eller Belgien kan du givetvis göra det

Att tänka på när du väljer dejtingsida

Det finns några tips på hur du kan gå till väga när du bestämt dig för att börja nätdejta. Eftersom det finns så många hemsidor att välja mellan måste du först ha en klar idé om vem du är och vad du söker. De flesta sajter visar singlar som bor i hela landet vilket innebär att du i de flesta fall kan hitta personer som bor i just ditt närområde.

Är du lite äldre, t.ex. 50 år eller mer, kan det rekommenderas att du väljer en dejtingsida som riktar sig till personer i din ålder. Det är dock inget krav eftersom de flesta sajter har singlar i alla åldrar. Det kan dock bli jobbigt att sitta och leta bland tusentals medlemmar för att hitta en person i rätt ålder. Tänk även på att välja en sajt med bra säkerhet. De största sajterna använder sig ofta av en bra kryptering för att skydda dig men det skadar inte att dubbelkolla detta innan du skapar dig ett konto.

Sammanfattning

Oavsett vem du är, vare sig om du letar singlar i Falun eller uppe i norra Norrland, finns det en dejtingsida som passar dig. En sak du bör tänka på är att trots att de flesta dejtingsidorna erbjuder en matchningsfunktion är det ingen garanti att du kommer träffa någon.

De kan givetvis hjälpa dig men bli inte besviken om det tar en stund innan du träffar någon som du fastnar för. Idag fungerar dessutom de flesta sajterna på alla enheter vilket gör att du kan hålla kontakten med singlar oavsett var du befinner dig. Du behöver alltså inte vänta tills du kommer hem för att kolla dina meddelanden utan kan göra det när du sitter på bussen eller har lunchrast.