Edarling.se Recension, Pris, Omdömen & åsikter i 2024

Vill du hitta en partner som du matchar med baserat på arbete, intressen och önskemål i livet kan Edarling vara en dejtingsida värd att testa. Edarling gör det enkelt och smidigt för dig att träffa andra människor med samma önskan som du – att hitta kärleken. Det kan kännas som ett stort och komplicerat steg, men med Edarling får du hjälp under hela vägen fram till målet. Detta genom att du gör ett personlighetstest och skapar en profil som i sin tur matchas med andra personer.

Idag är det varken ovanligt eller svårt att hitta sin drömpartner genom nätdejting. Speciellt inte med Edarling bakom sig, som är en av de största dejtingtjänsterna med över 300 000 medlemmar i Sverige. Vill du hitta en internationell partner är även det möjligt då Edarling totalt har omkring 13 miljoner medlemmar i 25 länder runt om i världen.

Vi har testat Edarling för att kunna ge dig en ärlig recension om sajten och vad den erbjuder, där vi kom fram till att du med Edarling dejting kommer du att ha kul och kan lära känna intressanta personer på samma gång. Känner du att Edarling kanske kan vara en passande sida för dig kan vår Edarling recension hjälpa dig att fatta ett beslut om tjänsten kan passa dig eller inte!

Varför ska jag välja Edarling?

Vi är inte ensamma om att tycka att Edarling är en av de bästa dejtingtjänsterna på nätet. Det är en sajt som känns säkert och trygg att befinna sig på, något som i sig bidrar till att sajtens övriga egenskaper och funktioner uppskattas av medlemmarna. Det är med andra ord inte så konstigt att sajten får drygt 10 000 nya medlemmar varje månad. Låt oss börja med att förklara att den dejting som Edarling erbjuder är något unik. Detta då matchar dig med andra användare på sidan baserat på ett personlighetstest. Detta kallar Edarling för IdealPartner, där deras vision är att du med denna funktion ska öka dina chanser om att hitta just din idealpartner. 

Vi kan tycka att det personlighetstest som Edarling erbjuder sina medlemmar är lite väl långt, men å andra sidan innebär fler frågor att sajten har mer information att basera dina matchningar på. Är du på jakt efter seriös dejting som faktiskt kan leda till något långsiktigt är detta mycket fördelaktigt. Då kan det helt klart vara värt att lägga lite extra tid på att göra det här testet. Om det är bra eller dåligt för dig får du dock bestämma själv – testa och känn efter!

Utöver detta så är en annan fördel med Edarling Sverige är de verkligen har satsat på att skapa en bra och trygg sajt för dig som medlem, och det oavsett vem du är och vad du söker. Detta då de vill att du som medlem ska bli så nöjd och få en så bra upplevelse som möjligt så att du känner att du vill stanna kvar hos dem. Vi tycker verkligen att det syns. Jämfört med andra dejtingtjänster är Edarling också en av de större – i alla fall till medlemsantalet. Med totalt 13 miljoner medlemmar i flera länder världen över kan du hitta en partner såväl i Sverige som i något annat land beroende på vad du själv önskar. Skulle det visa sig att du inte hittar din drömpartner på en gång, trots stora chanser att lyckas, behöver du inte ge upp – det finns många chanser att ta! 

Edarling är med en trygg sajt med många medlemmar, men trots det har vi inte några problem att navigera oss på sidan. Det är inte heller ett problem eller en svårighet att förstå vad som frågas efter eller vad de olika funktionerna innebär. Det står klart och tydligt var du har dina meddelanden, vem som har besökt din profil och olika förslag på partner. Men inte nog med det, du kan även klicka in på “lyckträff”. Denna funktion innebär att du får förslag på medlemmar som passar dig, så att du direkt kan skicka meddelanden till dessa. Personen beskrivs med några ord, där väsentlig information som du behöver för att bestämma om du ska kontakta personen eller inte också visas. Du får bland annat se längd, religion, etnicitet och om personen vill ha barn, något som sen kan hjälpa dig att ta ett snabbt beslut. 

Registrering steg för steg

Det krävs inte mycket för att registrera sig hos Edarling, vilket är en väldigt stor fördel för dig som funderat på att testa tjänsten. Redan från första anblick känns sidan trygg och säker. Du behöver inte heller betala för att bli medlem och det enda som krävs är att du är 18 år och har en giltig mailadress för att en registrering ska vara möjlig. 

Bli medlem

Det första steget mot att registrera sig hos Edarling är att du besöker på hemsidan, Edarling.se. Väl inne på sidan påbörjar du din registrering genom att markera om du är man eller kvinna, samt om du söker en man eller en kvinna. För att gå vidare med registreringen skriver du in din mailadress och ett lösenord. 

Inloggningsuppgifter

När du ska välja mailadress och lösenord rekommenderar vi att du väljer ett starkt lösenord som bara du kan och vet om. För att ditt lösenord ska godkännas behöver det vara mer än åtta tecken och inte innehålla “Edarling”. Det sista du behöver göra innan du trycker på “Bli medlem” är att godkänna Edarlings användarvillkor och integritetspolicy. Klicka sen på “bli medlem”. 

Personlighetstest

Efter att du blivit en medlem behöver du göra ett personlighetstest. Testet innehåller 283 frågor, detta just då Edarling vill lära känna dig så bra som möjligt för att de ska kunna hitta den perfekta partnern för dig. De själva uttrycker det som att “de vill lära känna dig bättre, och ju bättre vi lär känna dig desto bättre partnerförslag kan vi hitta åt dig.”.  

Testet ska med andra ord hjälpa Edarling att ta fram personer som matchar dig bäst utifrån din personlighet, men även utifrån dina intressen och önskemål. Ju mer utförligt du svarar desto mer information kan Edarling utgå ifrån när de ska matcha dig – och därmed ge dig en säkrare matchning. 

Vi förstår att 283 frågor kan låta mycket, men det är ändå värt att lägga ner lite tid på testet. Denna tid sparar du snabbt ihop sedan när du redan från första början får matchningar som är anpassade efter dig. 

Första delen

Den första delen av personlighetstestet handlar om utbildning, jobb, egenskaper, religion, självkänsla, etnicitet, särdrag och önskemål på partnern. I varje steg får du ange hur viktigt du tycker det är att din partner ska stämma överens med det du har svarat. Slutet av denna del innehåller påståenden som du får klicka in om de stämmer in eller inte på dig, till exempel “jag är tålmodig” eller “jag blir lätt stressad”. 

Andra delen

I nästa del får du svara på lite roligare frågor som handlar om förhållanden och dejting. Det kan vara frågor om vem som ska betala på första dejten, om fönstret ska vara öppet eller stängt när du sover och hur länge du tycker att man ska vänta med att höra av sig efter en lyckad dejt. 

Tredje delen

I den tredje delen av testet får du chansen att skriva mer fria svar. Här får du exempelvis skriva tre saker du är extra tacksam över, vilka samhällsfrågor du tycker är viktiga och vad du brinner för. Det kan även tillkomma fler frågor för att Edarling ska lära känna dig ännu bättre och förstå vilken slags person du är. Allt för att du ska matchas med potentiella drömpartners. 

Fjärde och sista delen

Nästa del, det vill säga den fjärde och sista, är den där du ska svara på frågor om din relation till alkohol och tobak. Även här får du svara på hur viktigt du tycker att det är att din partner har samma värderingar och relation till alkohol och tobak. Vi tycker att detta test är väldigt proffsigt utformat.

Färdigställ din profil

När du har gjort klart personlighetstestet ska du färdigställa din profil så att du sen kan börja dejta. Det sista du behöver göra innan du är färdig är att lägga till en bild och en beskrivande text om dig. Därefter är du färdig med registreringen och kommer därmed få förslag på matchningar som du kan börja kontakta. 

Edarling dejting i Sverige

Hos Edarling finns det ingen tvekan om att du som användare är trygg och säker. Edarling är en pålitlig aktör som gör sitt yttersta för att alla ska trivas på sajten, det oavsett intresse och önskemål. Tack vare sajtens popularitet och storlek erbjuds du som användare pålitlig kundtjänst och snabb hjälp i alla lägen. 

Trygg guidning

På hemsidan kan du också hitta artiklar som innehåller olika tips och ämnen om förhållanden och kärlek. Behöver du komma över ett ex, få hjälp med att skapa en bra profil eller vill du se den senaste statistiken från Edarling? Allt detta hittar du snabbt och enkelt på hemsidan. Guidningen är med andra genomgående bra oavsett vad du söker efter och oavsett vad du vill göra på sidan. 

Högt integritetsskydd

Edarling lägger stort fokus på att deras medlemmar ska känna sig säkra och trygga på sajten. Detta stärks av att sidan använder sig av ett integritetsskydd som skyddar dina uppgifter med så kallad SSL-kryptering. Det innebär att dina uppgifter aldrig kan säljas vidare, samt att det inte heller går att googla på och få fram din profil – det är bara andra medlemmar på sidan som kan se den. Högsta prioritet hos Edarling är med andra ord trygg dejting, där du själv ska ha full koll på vad du gör och vad du delar, något vi anser är väldigt viktigt. Du behöver inte heller oroa dig för att råka ut för bedrägerier, eller i värsta fall brott. Edarling kontrollerar alla medlemmar och profiler genom avancerade filter innan de godkänns, såväl under tiden som de är medlem på sidan. 

Pålitlig kundservice

Har du en fundering eller fråga gällande något som rör tjänsten eller sajten Edarling kan du kontakta dem direkt via deras kundservice, som i sig är både pålitlig, bra och proffsig. På sajten finns “Vanliga frågor”, men har du en annan fråga kan du fylla i ett kontaktformulär eller skriva ett mail till Edarling. Dessa faktorer bidrar till att vi ger höga poäng till Edarling. Pålitlig kundservice och proffsiga medarbetare är A och O för att man som användare ska känna sig trygg i alla lägen. 

Edarling app

Det vore konstigt om Edarling inte hade en app, eller hur? Som tur har dom just det, en som dessutom funkar riktigt bra! Edarlings app erbjuder dejting online var du än befinner dig, vilket innebär att du har möjligheten att hitta en rolig dejt när du minst anar det. 

Att ladda ned och registrera sig via appen är helt gratis. Appen är en telefonanpassad version av sajten som erbjuder dig att göra exakt samma saker som du kan om du besöker sidan via datorn, bara att allt är utformat för smidig hantering direkt i mobilen. 

Tycker du det är smidigare att ha allting i din telefon behöver du egentligen inte ens besöka sajten via datorn över huvud taget. Registrering, personlighetstest, profil, chatt och matchning kan du tillgå via appen i din mobil! Du vet aldrig när kärleken slår till och då gäller det vara vara beredd, vilket appen hjälper dig med. 

Edarling pris

När du ska registrera dig hos Edarling behöver du inte tänka på någon kostnad, inte heller när du gör personlighetstestet eller färdigställer din profil. Det är först om du vill få tillgång till andra tjänster än anpassade partnerförslag, samt uppladdning av bilder, som det kan vara aktuellt att välja något annat än Edarlings basmedlemskap. 

1. Bas

När du ska registrera dig hos Edarling behöver du inte tänka på någon kostnad, inte heller när du gör personlighetstestet eller färdigställer din profil. Det är först om du vill få tillgång till andra tjänster än anpassade partnerförslag, samt uppladdning av bilder, som det kan vara aktuellt att välja något annat än Edarlings basmedlemskap.

2. Premium

Vill du kunna använda de andra funktionerna och få ut det mesta av sajten måste du alltså köpa ett premiummedlemskap. Då kan du använda sajten exakt så som du vill, när, hur och var du vill. Tecknar du ett premiummedlemskap får du tillgång till alla förmåner och funktioner, även de som ingår i Bas. Däribland en utförlig personlighetsprofil baserat på ditt personlighetstest. 

Med premium får du dock 20 partnerförslag utöver de du får vid ett basmedlemskap genom “Lyckträff”. Du får även tillgång till att skicka meddelanden, se om dina meddelanden blivit lästa, spara favoriter osv. Nedan ser du vilka olika prenumerationer på medlemsskapet du kan välja: 

3. 12 månader

För 299 kronor i månaden kan du vara medlem hos Edarling i ett helt år. Det ger dig tid att dejta långvarigt och lugnt så att du inte behöver stressa över att hitta din drömpartner. 

4. Sex månader

Känner du att du inte behöver ett helt år på dig så kan sex månaders-prenumerationen vara bättre för dig. Då behöver du betala 449 kronor i månaden för att få chansen att hitta kärleken. 

5. Tre månader

Om du inte vill binda upp dig på ett långvarigt medlemskap, exempelvis då du vill börja med att prova på sajten, kan prenumerationen på tre månader vara att föredra. Edarling erbjuder då ett premiummedlemskap för 599 kronor per månad, som du sen kan förlänga om du vill. 

6. Billigare än andra dejtingsidor

Överlag tycker vi att det kan vara värt att köpa ett premiummedlemskap hos Edarling, åtminstone att testa på för att se vad man själv tänker och tycker om sajten. Värt att nämna är att priserna är lägre än hos andra dejtingsidor, samtidigt som du får samma förmåner som hos många av de dejtingsidor som är dyrare. Gratisversionen fungerar också helt okej om du inte vill betala alls.

Edarling pris

Överlag tycker vi att det kan vara värt att köpa ett premiummedlemskap hos Edarling, åtminstone att testa på för att se vad man själv tänker och tycker om sajten. Värt att nämna är att priserna är lägre än hos andra dejtingsidor, samtidigt som du får samma förmåner som hos många av de dejtingsidor som är dyrare. Gratisversionen fungerar också helt okej om du inte vill betala alls. 

Sammanfattning

Nu när vi snart är klara med recensionen av Edarling ska du få lite avslutande dejtingtips, ta del av de främsta för- och nackdelarna med Edarlig, samt några sista lutord för att sammanfatta den här recensionen och vad vi tycker om dejtingtjänsten. 

Redaktionens tips

Alla förtjänar att hitta kärleken! Vår förhoppning är att alla ska kunna hitta någon där ute som man får uppleva den där pirrande känslan med. Om du har svårt att hitta någon som du matchar med eller gillar, eller om du inte vet var du skulle kunna träffa den här personen så är Edarlig ett väldigt bra hjälpmedel att vända sig till. 

Tänk på att när du börjar få kontakt med någon genom online dating är ni både förmodligen lika nervösa. Det betyder att den du har matchat med har samma nervösa tankar och känslor som du har. Kanske kan du lugna dig själv i det och bli något tryggare i situationen. Glöm dock aldrig att vara vänlig och trevlig oavsett om det blir ni eller inte. Var öppen till en grad som känns bekväm för dig och försök alltid att vara dig själv. Det bästa är alltid att vara dig själv, det är då relationen blir äkta och genuin redan från början.

Plus

Det finns mycket positivt med Edarling – det är inte så konstigt att det är en av Sveriges bästa dejtingsidor. Du kan känna dig trygg i och med det välgjorda personlighetstestet och den höga säkerhet som finns på dejtingsidan. Om du skulle stöta på något problem eller ha någon fråga kan du enkelt komma i kontakt med Edarling genom fylla i deras kontaktformulär eller genom att skicka ett mail. Du får rätt snabba svar och kan fråga om allt mellan himmel och jord som rör sajten. Det känns tryggt!

Dessutom är Edarling till för alla som är över 18 år. Det betyder att det finns stor chans för dig att hitta kärleken, samt för att det ska kunna hålla. De flesta som använder Edarling är över 30 år och söker efter ett seriöst förhållande, men det betyder inte att du som är yngre inte kan använda sajten. Till sist är sajten lättanvänd, anpassningsbar och mycket behaglig att befinna sig på.

Minus

En nackdel med Edarling är just det långa personlighetstestet. Det ger förhoppningsvis en bra matchning, men då kärlek inte endast baseras på gemensamma svar finns det ingen garanti på att testet kommer att ge dig din drömpartner. Det kan absolut funka, men samtidigt började vi ifrågasätta om det verkligen var värt det när vi hade kommit till ungefär hälften. Dock kan det som sagt öka chanserna för dig att hitta rätt – är du i stort behov av att hitta någon kan denna tid vara värd det. 

Något vi också ser som negativt är att gratisversionen inte leder så långt. För att kunna använda Edarling fullt ut, och få tillgång till alla funktioner och förmåner behöver du köpa ett medlemskap på sajten. Priserna är dock överkomliga och du får väldigt mycket för det. Överlag är vi med andra ord nöjda och anser att dessa nackdelar inte har så stor betydelse i det stora hela!

Slutord

De sista orden vi vill att du ska ta med dig från denna recension av Edarling är att det är en väldigt trygg sajt som har som mål att alla deras medlemmar ska hitta kärleken. För att du ska ha möjlighet att göra detta är det gratis att registrera sig på sajten. Om du vill ha ännu fler funktioner, förmåner och alternativ kan du välja mellan olika prenumerationer för att få ännu större chans att hitta den rätta. 

Om du av någon anledning skulle vilja avsluta ditt medlemskap loggar du in och klickar dig vidare till att hantera ditt medlemskap. Där kan du enkelt avsluta det, när och var du vill. Hittar du inte dit går det alltid på att kontakta Edarling för snabb och effektiv hjälp. Vi hoppas inte att detta blir aktuellt för dig – men det känns alltid skönt att veta hur man kan göra om du exempelvis hittar kärleken i ditt liv och inte behöver leta längre. Lycka till! 

Alternativ till Edarling

I Sverige finns det många alternativ för att hitta personer som vill ha en seriös relation, till exempel med följande appar och dejtingsidor: Academic SinglesBe2ElitsinglarHappyPancakeMatchMeeticMötesplatsenOKCupid och Parship.

Most Popular Choice
9.9
Mötesplatsen är en svensk dejtingsajt som varje dag samlar tusentals seriösa singlar för att chatta, flirta och bli kära!  
 • Seriös, trygg och enkel dejting
 • Djupgående och forskningsbaserad matchningstjänst
 • Svensk närvarande kundtjänst
 • App för iOS & Android
 • 160 000 har funnit sin partner här!
9.6
Det börjar med ett klick.
 • Flexibla prenumerationsplaner
 • Ger dig variation i hur du finner ditt livs kärlek
 • Erbjuder en av de bästa framgångsgraderna för singlar som söker kärleken
 • 20 miljoner internationellt
9.4
Denna webbplats är för lättsamma människor som alltid är redo att ha en bra tid. 
 • Söta tjejer som letar efter regelbundna hangouts
 • Vänlig och snabb lokal sökning
 • Fullsatta chattrum med positiva singlar
 • Din perfekta plats för att hitta en dejt
 • Trygg och säker
9.0
Vackra kvinnor från hela Sverige är här. Hitta en partner redan idag.
 • Enkel och snabb registrering
 • Inget kreditkort behövs
 • 1 250 nya profiler dagligen
 • 78 500 medlemmar online
 • Hitta din grannes profil
8.7
Endast riktiga profiler och för vuxna över 25+
 
 • Kvinnor skriver först
 • Enkel och snabb gratis registrering
 • fFer kvinnor än män
 • Över 1 225 medlemmar ansluter sig varje dag
 • Inga medlemsavgifter
8.3
Den exklusiva dejtingsajten för singlar i sin bästa ålder!
 
 • Medlemmar som vill hitta ett långsiktigt förhållande
 • Vetenskaplig personlighetsbedömning för att hitta din ideala partner
 • Personlig info och kommunikation kan inte nås av någon utomstående part
 • Enkel och snabb registreringsprocess
 • Genuina och verifierade profiler
8.1
60sDating är en säker plats för mogna singlar som vill bli förälskade igen och få de bästa stunderna i livet att hända. 
 • För kvinnor och män i livets bästa ålder. 
 • Målet är ett långsiktigt förhållande
 • Erbjuder videochatt
 • Vetenskapligt personlighetstest för att hitta rätt partner
7.7
Hitta medlemmar nära dig med 50plusmatch. Skriv in dig gratis. 50plusmatch kontrollerar alla profiler för hand och erbjuder en kundservice där alla frågor besvaras inom 24 timmar (oftast samma dag).
 • Skicka personliga meddelanden
 • Se vem som besökt din profil
 • Skicka obegränsat antal meddelanden
 • Se andra medlemmars sökprofil
 • Använda chatten
7.3
C-Date erbjuder dig förstklassiga dejtingmöjligheter:
 
 • Anonymt och säkert
 • Diskret partnersökning, speciella möten
 • Tight profilskydd, manuella fotokontroller
 • Fler än 25 000 personer ansluter varje dag
 • Flörta med likasinnade människor i ditt område
6.8
Cupid är din dedikerade svenska dejtingdestination, skräddarsydd för dig som söker äkta romantik i Sverige. 
 • Kom i kontakt med singlar uteslutande i Sverige
 • Dra nytta av anpassade matchningsalgoritmer
 • Njut av en sömlös användarupplevelse med vårt intuitiva gränssnitt
 • Prioritera din integritet med robusta säkerhetsåtgärder
 • Delta i exklusiva Cupid-evenemang.
6.4
Registrera dig gratis för att träffa seriösa singlar.
 
 • Hitta singlar i ditt område
 • Visa ett urval av medlemmar som delar dina värderingar
 • Möt våra medlemmar personligen på våra gruppaktiviteter.
 • För singlar 50+
6.3
En enorm samlingsplats riktad mot förutsättningslösa träffar
Den föredragna dejtingsajten för singlar i sina bästa år
En av Sveriges största sajter för singlar!
6.1
HemligaGrannar är plattformen när det kommer till singlar som letar efter hemliga äventyr.
 • Lättanvänt gränssnitt för alla enheter
 • Gratis registrering!
 • 100% matchningsgaranti
 • Din integritet skyddas i en diskret miljö
 • Snabbt och mycket tillfredsställande
 
6.0
Ja, det är är enkelt. Som medlem hos VillDuHamig får du alla verktyg du behöver. 
 • Optimerad för dator, surfplatta och smartphone.
 • Sveriges nya topp-hit online kontakt!
 • 100% sekretess i en diskret och säker miljö.
 • Avancerade tekniker för matchning 
 • Interaktiva funktioner som virtuella dejter och interaktiva spel
5.9
Upptäck din perfekta match på ett ögonblick!
 
 • Snabba matchningar: Intuitiv matchningsprocess
 • Uttrycksfulla profiler: Visa upp din personlighet
 • Interaktiva meddelanden: Delta i livliga chattar
 • Spännande evenemang: Delta i lokala singelevenemang
 • Säkerheten först: Robusta säkerhetsåtgärder
5.7
MinLycka är Sveriges innovativa dejtingplattform som revolutionerar hur svenskar träffas.
 
 • Enkel och intuitiv design
 • Främjar en kultur av ärlighet och autenticitet
 • Lokaliserad matchning som främjar möten i verkliga livet
 • Avancerade algoritmer för att matcha användare
 • Prioriterar användarnas säkerhet med robusta integritetsåtgärder
5.5
Planet of Loves debuterar som den ultimata globala dejtingplattformen.
 
 • Anslut globalt för olika kulturella och dejtingmöjligheter
 • Lättanvänt gränssnitt som passar alla nivåer
 • Övervinn språkbarriärer med översättning i realtid
 • Detaljerade sökfilter för skräddarsydda matchningspreferenser
 • Njut av snabbmeddelanden, videosamtal och virtuella gåvor 
 
5.3
StoryLove är en innovativ plattform där singlar kan skapa och dela med sig av sina kärlekshistorier:
 
 • Få kontakt med potentiella partners på ett djupare plan
 • Uttryck dig kreativt och visa din sanna personlighet
 • Kontakter baserade på gemensamma intressen och erfarenheter
 • Interaktiva funktioner som kommentarer och gilla-markeringar
 • Säker och privat med modererat innehåll
 
5.1
För dig som söker diskreta relationer och äventyr utanför dina nuvarande med maximal integritet.
 • Säker, trygg och anonym
 • Snabb registrering
 • Användarvänlig
 • Anonym och säker
 • Panikknapp för säker diskretion 
5.0
Med sina avancerade funktioner låter MyFunDate dig hitta din perfekta match enkelt och roligt. 
 • Gratis, snabb och enkel registrering
 • Riktiga tjejer från 180 länder
 • Unikt användargenererat flöde
 • Mycket engagerad och aktiv community
 • Hitta en dejt i ditt närområde
 
5.0
Träffa attraktiva europeiska singlar.
 • Populär kommunikationsplattform online med europeiska tjejer
 • Endast riktiga människor använder den
 • Kvinnor här är mycket lättsamma
 • Personuppgifter förblir konfidentiella
 • Chattar, "kärleksbrev" och direktsända en-mot-en-videor för mångsidig interaktion.
 
 
5.0
Denna internationella dejtingsajt har kopplat samman öst och väst med sina smarta matchmakingverktyg.
 • Stor databas med verifierade och attraktiva asiatiska och europeiska singlar.
 • Effektiva kommunikationsverktyg för riktiga relationer
 • Säkerhet på högsta nivå och professionellt stöd
 • Där du kan hitta kärlek och romantik utan gränser
 • Tjänst för direktmeddelanden
5.0
Du har stött på en fantastisk webbplats där du kan träffa någon speciell!
 • Vackra asiatiska, europeiska och latinamerikanska singlar
 • Kommunikation i realtid med effektiva verktyg
 • Professionella dejtingtjänster
 • Omedelbart och snabbt svar från de singlar som är online
 • Verkliga profiler

DejtaSmart

© Compado GmbH 2022 Dejtasmart. All rights reserved

Finland

Norge

Danmark