Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika

Recension Besök sidan!

eDarling hamnar längst ner på listan över företag som saluför dejting på nätet. eDarling bygger på matchmaking som utförs efter att du som medlem fyllt i ett vetenskapligt test som sedan utgör en del av din

Recension Besök sidan!

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och

Recension Besök sidan!

Att träffa någon att spendera sitt liv med är en stor milstolpe i livet. Men för många kan det vara svårt att träffa sin kärlek.

Och desto äldre man blir desto svårare kan det att bli, detta beror mycket på att man inte träffar nya människor lika mycket som man gjort förut. Man kan ha träffat de flesta av sina vänners vänner och syskon och kollegor. Detta gör det mycket svårare att träffa nya människor i det vardagliga livet.

Livet som singel i Norrköping kan vara tufft då det är en mindre stad med en mindre population, vilket gör det svårare att träffa nya människor. För att kunna öka chansen att träffa sin livskärlek och blivande partner i livet kan man använda sig av dejtingsidor och dejtingappar.

Genom att gå med i en seriös och säker dejtingsida kommer man lättare att komma i kontakt med andra personer som också söker samma sak, det vill säga en partner och sin livskärlek. På detta sätt kan man även lära känna andra singlar som bor utanför Norrköping, i andra städer och kanske till och med andra länder.

Idag finns det många dejtingsidor och appar att välja på, detta kan göra det svårt att veta vilken eller vilka sidor man ska välja. Det är bra att välja bland de dejtingsidor som är störst på marknaden. När de är stora och populära betyder det även att det är fler som använder sig av dem och detta i sin tur ökar chansen till att träffa någon.

Topp 3 bästa sajterna för singlar i Norrköping 2022

Snabb fakta

  • Prenumerationstjänst som kostar lika mycket för kvinnor och män
  • Trygghet och säkerhet är match.com ledord
  • Har blivit utnämnd till Sveriges starkaste varumärke år 2015, 2016 och 2018

Match recension 2022 Hur bra är egentligen Match?

Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika sökkriterier som känns viktiga för dig, eller genom att helt enkelt bläddra igenom andra medlemmars profiler. Profilerna på match.com är alltid mycket detaljerade vilket vi gillar! Två hjälpmedel som match erbjuder är deras virtuella coach Lara som hjälper dig att hitta andra profiler om du önskar detta samt deras informella matchkvällar. På dessa kvällar träffar du andra singlar och vem vet, den rätta kanske dyker upp just denna kväll? Att match.com just anordnar träffar, evenemang och annat i den fysiska världen gör att just denna dejtingsidan är vår absoluta favorit. Match.com erbjuder helt enkelt ett fullständigt paket där du som användare kan känna dig lugn och trygg vid hanterandet av dina personuppgifter, privata meddelanden och annat personligt. Det är alltså ingen slump att över 180.000 svenskar har hittat sin partner via match.com.

Snabb fakta

  • eDarling har funnits på den svenska marknaden sedan år 2010.
  • Får över 2600 nya medlemmar varje vecka i Sverige.

Edarling.se Recension, Pris, Omdömen & åsikter i 2022

eDarling hamnar längst ner på listan över företag som saluför dejting på nätet. eDarling bygger på matchmaking som utförs efter att du som medlem fyllt i ett vetenskapligt test som sedan utgör en del av din personlighetsprofil. Denna profil tillsammans med dina personliga önskemål och förväntningar gällande en relation skapar sedan din fullständiga profil på eDarling. Organisationen säger sig sträva efter att deras medlemmar ska uppnå seriösa kärleksförhållanden och att sätta en hög standard hos sina medlemmar gällande utbildning och yrkesval.

För din trygghets sägs utföras alltid en manuell kontroll av alla nya profiler, för att på så vis bli av med falska konton och oseriösa profiler. Vi tycker om eDarling och deras sätt att se på trygghet och integritet för sina medlemmar. Detta blir tyvärr även varför vi placerar de längst ner på listan över Sveriges bästa dejtingsidor.

Det blir helt enkelt för personlighetslöst och neutralt angående vad de erbjuder och på vilket sätt som de gör det. Eftersom intrycket av sidan är väldigt neutralt blir man tyvärr inte nyfiken på att fortsätta utforska eDarling och vad de har att erbjuda.

Snabb fakta

  • Medlemmen inleder medlemskapet med att göra ett personlighetstest som matchmakingen senare baseras på.
  • De flesta av elitsinglar.se medlemmar har en universitetsutbildning och är i åldrarna mellan 35 och 55 år.

Elitsinglar.se Recension 2022

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och träffsäker matchmaking, som till skillnad från andra sidor skickar dig ett personanpassat dejtingförslag istället för att du själv ska leta upp en annan medlem. Detta innebär att elitsinglar endast presenterar dig för de medlemmar som de tror att just du skulle passa riktigt bra ihop med. Denna typ av matchmaking gillar vi skarpt eftersom det skänker en stor trygghet till dig som medlem; du då vet att den person som du matchas med förmodligen kommer trivas bra i ditt sällskap. Hemsidan signalerar även ut att deras medlemmar är människor som endast söker en seriös och långvarig relation, detta budskap anser vi vara viktigt eftersom det klargör vilken typ av människor som de vill ha som medlemmar och i nästa steg vilka personlighetstyper som de vill matcha ihop.

Att tänka på vid val av dejtingsida

Eftersom det är ett hav med olika dejtingsidor och plattformar som singlar kan använda sig av kan det vara förvirrande att veta vilket man ska välja.

Det finns en del punkter man bör ha i åtanke när man ska välja plattform. Det allra viktigaste är att välja en säker dejtingsida där medlemmar får verifiera och bekräfta sitt ID. Manuell profilkontroll och bedrägerifilter också också avgörande för en säker plattform. Detta för att man ska kunna vara säker på att den man chattar med är den person den uppger att vara och minska risken för bedrägeri.

Det är även bra att välja plattformar med många medlemmar då det ökar chanserna till att hitta någon att matcha med. Ju fler medlemmar, ju mer ökar chansen till att hitta den man söker för att spendera livet med. Dejtingsidor med många medlemmar visar även att det är en seriös, bra och fungerande plattform då det är många som söker sig till dem. Och för att öka chanserna ytterligare att träffa någon bör man välja en dejtingsida som genom algoritmer eller personlighetstest matchar ihop singlar.

Att vara singel kan vara tufft och därför är dejtingsidor och olika plattformar ett väldigt bra sätt att lära känna nya människor. Det ökar chanserna till att kunna träffa sin partner för att starta ett nytt kapitel. Oavsett vilken ålder man är i eller vilken typ av relation man söker finns det alltid passande plattformar med potentiella partners att chatta med runtom i hela världen. Vare sig man är singel i Norrköping, Paris, London eller Miami kan man genom en dejtingsida få kontakt med andra singlar som söker samma sak i livet. Man är inte längre bunden till att endast hitta en partner i staden eller landet man bor i. Vem vet, ditt livs kärlek kanske väntar på just dig på andra sidan jorden!