Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika

Recension Besök sidan!

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och

Recension Besök sidan!

I vårt digitaliserade samhälle kan numera nästintill allt göras online. Vi kan se hur mycket pengar vi har på kontot, shoppa i webbutiker och boka resor för att nämna några exempel. Här är även nätdejting inkluderat som har blivit en tidsenlig aktivitet i vår digitala och uppkopplade tidsålder. Att börja är enkelt och kräver endast en registrering på en dejtingsajt och därför gör nästan alla människor det, oavsett bakgrund, utbildning eller om du kommer från Skellefteå eller storstaden. Främsta fördelen med nätdejting är dess smidiga åtkomst till tusentals potentiellt likasinnade personer.

Utan tvekan har nätdejting fantastiska fördelar som inte kan förbises. Trots det finns vissa skeptiker som påpekar hur det är bättre att lära känna någon i verkliga livet jämfört med online. Dessutom är det inte gratis och kan kosta hundratals kronor per månad. För skeptiker med denna uppfattning är det dags att tänka om då det kostar mer med traditionella former av dejting. Tänk på alla kostnader för bensin, drinkar, resor och annat som ackumuleras i takt med antalet dejter växer.

Om inte detta övertygar har nätdejting ytterligare fördelar som traditionella sätt att dejta inte har, vilka är:

 • Fullfjädrade sökfunktioner
 • Ekonomiskt och framförallt tidseffektivt
 • Prisvärt sätt att få kontakt med singlar från hela världen då du inte behöver betala för resor
 • Snabbt sätt att få överblick över singlar i närheten

Tre av marknadens bäst dejtingsajter för singlar i såväl Skellefteå som storstadsområden presenteras härnäst, vilka är: Match.com, Elitsinglar.se och Badoo. Se vidare vilka fantastiska möjligheter dessa har och vilken som passar dig bäst.

Topp 3 bästa sajterna för singlar i Skellefteå 2022

Snabb fakta

 • Prenumerationstjänst som kostar lika mycket för kvinnor och män
 • Trygghet och säkerhet är match.com ledord
 • Har blivit utnämnd till Sveriges starkaste varumärke år 2015, 2016 och 2018

Match recension 2022 Hur bra är egentligen Match?

Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika sökkriterier som känns viktiga för dig, eller genom att helt enkelt bläddra igenom andra medlemmars profiler. Profilerna på match.com är alltid mycket detaljerade vilket vi gillar! Två hjälpmedel som match erbjuder är deras virtuella coach Lara som hjälper dig att hitta andra profiler om du önskar detta samt deras informella matchkvällar. På dessa kvällar träffar du andra singlar och vem vet, den rätta kanske dyker upp just denna kväll? Att match.com just anordnar träffar, evenemang och annat i den fysiska världen gör att just denna dejtingsidan är vår absoluta favorit. Match.com erbjuder helt enkelt ett fullständigt paket där du som användare kan känna dig lugn och trygg vid hanterandet av dina personuppgifter, privata meddelanden och annat personligt. Det är alltså ingen slump att över 180.000 svenskar har hittat sin partner via match.com.

Snabb fakta

 • Medlemmen inleder medlemskapet med att göra ett personlighetstest som matchmakingen senare baseras på.
 • De flesta av elitsinglar.se medlemmar har en universitetsutbildning och är i åldrarna mellan 35 och 55 år.

Elitsinglar.se Recension 2022

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och träffsäker matchmaking, som till skillnad från andra sidor skickar dig ett personanpassat dejtingförslag istället för att du själv ska leta upp en annan medlem. Detta innebär att elitsinglar endast presenterar dig för de medlemmar som de tror att just du skulle passa riktigt bra ihop med. Denna typ av matchmaking gillar vi skarpt eftersom det skänker en stor trygghet till dig som medlem; du då vet att den person som du matchas med förmodligen kommer trivas bra i ditt sällskap. Hemsidan signalerar även ut att deras medlemmar är människor som endast söker en seriös och långvarig relation, detta budskap anser vi vara viktigt eftersom det klargör vilken typ av människor som de vill ha som medlemmar och i nästa steg vilka personlighetstyper som de vill matcha ihop.

Att tänka på inför val av dejtingsajt

Tänk på att det har aldrig någonsin i historien varit så smidigt att dejta som 2022. Vi är inte längre begränsade av avstånd och andra yttre barriärer. Vi kan därför lära känna en potentiell likasinnad partner från andra sidan jordklotet.

Faktum är att nätdejting fungerar bättre än traditionell dejting. I genomsnitt tar det 18 månader för två personer som träffades online att gifta sig medan det tar 42 månader för de som inte gjort det. Detta indikerar att nätdejting är effektivt och att singlar på nätet är seriösa. Tänk bara på att ha koll på följande saker innan du väljer dejtingsajt:

 • Bestämma din budget och hur mycket pengar du vill lägga ner på bland annat prenumerationer
 • Prova och läsa på om dejtingsajter för att undvika överraskningar
 • Undersöka dejtingsajtens demografi om det är möjligt

Sammanfattning

Match.com, Elitsinglar.se och Badoo har var och en sina respektive styrkor. Det spelar ingen roll vilken bakgrund, ålder och intressen du har. Du kan alltid vara trygg med att det finns passande dejtingsajter för dina behov och önskemål. Testa på och använd kritiskt tänkande.