Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika

Recension Besök sidan!

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och

Recension Besök sidan!

C-date är en sida som passar den som vill ha mindre allvar i sin dejting och dejta mer casual. Namnet på den här dejtingsidan står nämligen för casual dating, vilket betyder att man kan träffas utan för stora krav eller andra förpliktelser.

Recension Besök sidan!

Stockholm är en mycket vacker stad som har parat ihop många människor genom åren. Den är vacker, fullt med arkitektur och romantisk om man vet vilka ställen man ska gå till. Att få uppleva kärleken i Stockholm är något som många drömmer om, men för att lyckas med detta gäller det naturligtvis att först hitta någon att bli kär i. När de stressiga tiderna råder kan det kännas svårare att dejta, kanske till och med omöjligt, men med hjälp av nätdejting så blir allt mycket enklare. Nätdejting har länge varit ett sätt för människor att få kontakt med varandra och skapa nya, blomstrande kärlekar, eller bara nya vänskaper.

Att dejta i Stockholm är i sig ingenting som är svårt. Stockholm är en stor stad där det bor många människor och utelivet är på topp nästan varje kväll, vardag som helg. Krogen är det absolut vanligaste stället att träffa någon på, men även i parken, på någon av stadens stränder eller varför inte på gymmet. Med så många invånare kan det kännas som att kärleken borde stå och vänta bakom hörnet, men riktigt så smidigt går det inte alltid. Att vara singel i Stockholm ger dock betydligt fler möjligheter än om man hade bott på en mindre ort med få invånare.

Här nedan kommer du att få läsa om några av de bästa dejtingsidorna som en singel kan använda sig av. Sidorna riktar sig till olika typer av personer, för att du ska hitta en sida som passar så bra som möjligt. Naturligtvis har vi sett till att alla sidor erbjuder dejting i Stockholm med omnejd. Singlar kan dock även leta efter andra singlar vart som helst i världen om så önskas.

Topp 3 bästa sajterna för singlar i Stockholm 2022

Snabb fakta

  • Prenumerationstjänst som kostar lika mycket för kvinnor och män
  • Trygghet och säkerhet är match.com ledord
  • Har blivit utnämnd till Sveriges starkaste varumärke år 2015, 2016 och 2018

Match recension 2022 Hur bra är egentligen Match?

Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika sökkriterier som känns viktiga för dig, eller genom att helt enkelt bläddra igenom andra medlemmars profiler. Profilerna på match.com är alltid mycket detaljerade vilket vi gillar! Två hjälpmedel som match erbjuder är deras virtuella coach Lara som hjälper dig att hitta andra profiler om du önskar detta samt deras informella matchkvällar. På dessa kvällar träffar du andra singlar och vem vet, den rätta kanske dyker upp just denna kväll? Att match.com just anordnar träffar, evenemang och annat i den fysiska världen gör att just denna dejtingsidan är vår absoluta favorit. Match.com erbjuder helt enkelt ett fullständigt paket där du som användare kan känna dig lugn och trygg vid hanterandet av dina personuppgifter, privata meddelanden och annat personligt. Det är alltså ingen slump att över 180.000 svenskar har hittat sin partner via match.com.

Snabb fakta

  • Medlemmen inleder medlemskapet med att göra ett personlighetstest som matchmakingen senare baseras på.
  • De flesta av elitsinglar.se medlemmar har en universitetsutbildning och är i åldrarna mellan 35 och 55 år.

Elitsinglar.se Recension 2022

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och träffsäker matchmaking, som till skillnad från andra sidor skickar dig ett personanpassat dejtingförslag istället för att du själv ska leta upp en annan medlem. Detta innebär att elitsinglar endast presenterar dig för de medlemmar som de tror att just du skulle passa riktigt bra ihop med. Denna typ av matchmaking gillar vi skarpt eftersom det skänker en stor trygghet till dig som medlem; du då vet att den person som du matchas med förmodligen kommer trivas bra i ditt sällskap. Hemsidan signalerar även ut att deras medlemmar är människor som endast söker en seriös och långvarig relation, detta budskap anser vi vara viktigt eftersom det klargör vilken typ av människor som de vill ha som medlemmar och i nästa steg vilka personlighetstyper som de vill matcha ihop.

C-Date Recension 2022

C-date är en sida som passar den som vill ha mindre allvar i sin dejting och dejta mer casual. Namnet på den här dejtingsidan står nämligen för casual dating, vilket betyder att man kan träffas utan för stora krav eller andra förpliktelser.

I Stockholm är det trots allt inte helt ovanligt att man vill kunna leva fritt, samtidigt som man lär känna många nya människor. Vi valde att ha med C-date som en av de bästa dejtingsajterna för singlar i Stockholm, just för att det ska finnas något för alla, oavsett vad det är för typ av dejting man söker.

C-date är en mycket enkel och användarvänlig dejtingsida som låter dig matcha och komma i kontakt med människor som vill dejta lika fritt som du. Kanske blir det bara en kortare fling, kanske blir det flera intima möten eller så går ni ut och käkar tillsammans, men inget mer än så. Att dejta ska vara roligt och för att det ska bli det gäller det att man är ärlig med vad man vill få ut av dejten. Hos C-date kan du vara säker på att casual dating står i fokus, oavsett om du är 25 eller 50 år.

Trots att det är en mer friare dejting som uppmuntras på C-date vill sajten ändå att du ska hitta någon som du verkligen kommer bra överens med. Börja därför med att besvara några frågor om dig själv, för att därefter se dina matchningar!

Välja dejtingsajt – Så ska du tänka

Bor du i Stockholm och vill börja dejta kan du nästan använda dig av vilken dejtingsajt som helst. Har du däremot specifika önskemål med din dejting kan det bli lite knepigare. Vissa vill dejta för att hitta den stora kärleken, medan andra vill dejta för mer kortvariga relationer. Det som är viktigt är att du väljer en sida som du tycker passar in på dina förväntningar och önskemål så mycket som möjligt. Vi rekommenderar att du väljer en sida som också har många aktiva medlemmar. Ju fler personer som är aktiva och registrerade, desto fler matchningar kommer du också att få. Känner du dig osäker kan du alltid börja med en dejtingsida eller app som är helt gratis, t.ex. Tinder, för att se om dejting online passar dig i smaken eller inte.

Sammanfattning

Att dejta i Stockholm kan låta som en enkel uppgift, men sanningen är att det kan vara svårare än man kan tro. Även om det finns många invånare i huvudstaden är det inte alltid lätt att hitta någon som man verkligen fastnar för. Vi har listat de bästa dejtingsidorna för alla typer av ändamål. Kom ihåg att du i många fall kan testa på att registrera dig och använda dig av hemsidan helt gratis, innan du betalar för något eventuellt abonnemang. Känner du dig osäker kan du alltid börja med en helt kostnadsfri sida, för att därefter gå över till något mer seriöst. Välj mellan casual dejting eller mer seriösa alternativ där ni faktiskt dejtar för att hitta den stora kärleken.