Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika

Recension Besök sidan!

eDarling hamnar längst ner på listan över företag som saluför dejting på nätet. eDarling bygger på matchmaking som utförs efter att du som medlem fyllt i ett vetenskapligt test som sedan utgör en del av din

Recension Besök sidan!

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och

Recension Besök sidan!

Att vara singel i Helsingborg är egentligen ingen skillnad från att vara singel i vilken annan del av Sverige som helst. Det som dock är positivt med Helsingborg är att det är en relativt stor stad där det finns många andra människor och där det finns en hel del saker att hitta på. På så sätt är möjligheterna större att hitta någon som du kan uppleva alla dina äventyr tillsammans med, men hur kommer man igång med dejtingen?

Oavsett om du är permanent bosatt i Helsingborg eller om du bara är i staden för att studera eller arbeta under en kortare tid kan saknaden av kärlek vara påtaglig.

Förr var man tvungen att bege sig ut för att ha en chans att träffa folk på krogen eller på tillställningar, men idag räcker det gott och väl med att man har en enhet som är uppkopplad till internet. Att nätdejta är något som har blivit otroligt uppskattat och populärt och det finns goda anledningar till varför. Att dejta på nätet har aldrig varit enklare och dessutom sker det i en tryggare miljö, något som gör att fler har vågat testa sig på dejtingsättet.

Här nedan hittar du några av de absolut bästa dejtingsidorna för dig som vill hitta kärleken i Helsingborg. Sidorna som har listats är alla trygga att använda sig av och erbjuder gratisdejting såväl som dejting med abonnemang.

Topp 3 bästa sajterna för dig som singel i Helsingborg 2022

Snabb fakta

  • Prenumerationstjänst som kostar lika mycket för kvinnor och män
  • Trygghet och säkerhet är match.com ledord
  • Har blivit utnämnd till Sveriges starkaste varumärke år 2015, 2016 och 2018

Match recension 2022 Hur bra är egentligen Match?

Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika sökkriterier som känns viktiga för dig, eller genom att helt enkelt bläddra igenom andra medlemmars profiler. Profilerna på match.com är alltid mycket detaljerade vilket vi gillar! Två hjälpmedel som match erbjuder är deras virtuella coach Lara som hjälper dig att hitta andra profiler om du önskar detta samt deras informella matchkvällar. På dessa kvällar träffar du andra singlar och vem vet, den rätta kanske dyker upp just denna kväll? Att match.com just anordnar träffar, evenemang och annat i den fysiska världen gör att just denna dejtingsidan är vår absoluta favorit. Match.com erbjuder helt enkelt ett fullständigt paket där du som användare kan känna dig lugn och trygg vid hanterandet av dina personuppgifter, privata meddelanden och annat personligt. Det är alltså ingen slump att över 180.000 svenskar har hittat sin partner via match.com.

Snabb fakta

  • eDarling har funnits på den svenska marknaden sedan år 2010.
  • Får över 2600 nya medlemmar varje vecka i Sverige.

Edarling.se Recension, Pris, Omdömen & åsikter i 2022

eDarling hamnar längst ner på listan över företag som saluför dejting på nätet. eDarling bygger på matchmaking som utförs efter att du som medlem fyllt i ett vetenskapligt test som sedan utgör en del av din personlighetsprofil. Denna profil tillsammans med dina personliga önskemål och förväntningar gällande en relation skapar sedan din fullständiga profil på eDarling. Organisationen säger sig sträva efter att deras medlemmar ska uppnå seriösa kärleksförhållanden och att sätta en hög standard hos sina medlemmar gällande utbildning och yrkesval.

För din trygghets sägs utföras alltid en manuell kontroll av alla nya profiler, för att på så vis bli av med falska konton och oseriösa profiler. Vi tycker om eDarling och deras sätt att se på trygghet och integritet för sina medlemmar. Detta blir tyvärr även varför vi placerar de längst ner på listan över Sveriges bästa dejtingsidor.

Det blir helt enkelt för personlighetslöst och neutralt angående vad de erbjuder och på vilket sätt som de gör det. Eftersom intrycket av sidan är väldigt neutralt blir man tyvärr inte nyfiken på att fortsätta utforska eDarling och vad de har att erbjuda.

Snabb fakta

  • Medlemmen inleder medlemskapet med att göra ett personlighetstest som matchmakingen senare baseras på.
  • De flesta av elitsinglar.se medlemmar har en universitetsutbildning och är i åldrarna mellan 35 och 55 år.

Elitsinglar.se Recension 2022

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och träffsäker matchmaking, som till skillnad från andra sidor skickar dig ett personanpassat dejtingförslag istället för att du själv ska leta upp en annan medlem. Detta innebär att elitsinglar endast presenterar dig för de medlemmar som de tror att just du skulle passa riktigt bra ihop med. Denna typ av matchmaking gillar vi skarpt eftersom det skänker en stor trygghet till dig som medlem; du då vet att den person som du matchas med förmodligen kommer trivas bra i ditt sällskap. Hemsidan signalerar även ut att deras medlemmar är människor som endast söker en seriös och långvarig relation, detta budskap anser vi vara viktigt eftersom det klargör vilken typ av människor som de vill ha som medlemmar och i nästa steg vilka personlighetstyper som de vill matcha ihop.

Välja dejtingsida – att tänka på

Att hitta en dejtingsida som lever upp till alla förväntningar är inte alltid det lättaste, men med hjälp av recensioner och omdömen från tidigare kunder kan det bli betydligt lättare. Det är viktigt att den dejtingsida som du väljer verkligen passar in med den typ av dejting du söker. Vill du ha ett seriöst förhållande är det ingen idé att välja en sajt där casual dejting står i fokus. Istället ska du alltså välja en seriös dejtingsida där målet är långvariga relationer eller till och med äktenskap.

Andra saker som är viktiga att ha i åtanke är vilka funktioner som du kommer att kunna använda dig av, om sajten finns tillgänglig i mobil och surfplatta och hur mycket ett abonnemang kommer att kosta. Du vill med största sannolikhet kunna kolla in dina matchningar på väg hem från jobbet och då är det viktigt med en mobilanpassad hemsida eller en applikation som är användarvänlig och enkel. Vissa är tveksamma till de avgifter som behöver betalas, men kom ihåg att du alltid kan registrera dig gratis på sajten för att se hur den fungerar. Det ger dig utrymme att testa på flera olika dejtingsidor samtidigt, för att därefter välja den som du tycker känns tryggast och som bäst passar in på dina önskemål.