Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika

Recension Besök sidan!

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och

Recension Besök sidan!

C-date är en sida som passar den som vill ha mindre allvar i sin dejting och dejta mer casual. Namnet på den här dejtingsidan står nämligen för casual dating, vilket betyder att man kan träffas utan för stora krav eller andra förpliktelser.

Recension Besök sidan!

Är du singel och bor i Skåne? Då kanske du är sugen på att börja dejta och kanske vill du till och med dejta i samma stad? Det sistnämnda är troligtvis precis det du vill göra, åtminstone om du är ute efter en seriös relation och inte en kortare flört.

Skåne/Malmö är en stor och mycket härlig stad att vistas i och sanningen är att den faktiskt är utmärkt för den som är singel. Här bor det nämligen cirka 340 000 invånare, vilket betyder att du med största sannolikhet kommer att kunna träffa en ny person utan alltför stora ansträngningar. Idag har det dessutom blivit enklare att dejta än någonsin förr. Istället för att behöva ta sig ut på krogen eller stranden så har dejtingen förflyttat sig till nätet, något som har blivit mycket uppskattat och populärt. Att dejta på nätet är väldigt enkelt och här samlar sig människor i alla olika åldrar och från olika platser i Sverige (eller i världen beroende på vilken dejtingsida man använder sig av). Många uppskattar den trygghet som onlinedejting ger. Här kan du komma i kontakt med nya människor i en säker miljö och prata med varandra tills ett möte känns aktuellt.

Här nedan har vi samlat några av de bästa dejtingsidorna för singlar i Skåne. Sidorna som har listats är främst lämpliga för den som vill hitta kärleken på ett seriöst sätt. Dejting är dock till för alla och därför har vi även valt en och en annan dejtingsida som är nischad för casual dejting. Casual dejting lämpar sig för den som vill dejta “för skojs skull” och som kanske vill ha en kortvarig relation eller en relation utan förpliktelser.

Topp 3 bästa sajterna för singlar i Skåne 2022

Snabb fakta

  • Prenumerationstjänst som kostar lika mycket för kvinnor och män
  • Trygghet och säkerhet är match.com ledord
  • Har blivit utnämnd till Sveriges starkaste varumärke år 2015, 2016 och 2018

Match recension 2022 Hur bra är egentligen Match?

Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika sökkriterier som känns viktiga för dig, eller genom att helt enkelt bläddra igenom andra medlemmars profiler. Profilerna på match.com är alltid mycket detaljerade vilket vi gillar! Två hjälpmedel som match erbjuder är deras virtuella coach Lara som hjälper dig att hitta andra profiler om du önskar detta samt deras informella matchkvällar. På dessa kvällar träffar du andra singlar och vem vet, den rätta kanske dyker upp just denna kväll? Att match.com just anordnar träffar, evenemang och annat i den fysiska världen gör att just denna dejtingsidan är vår absoluta favorit. Match.com erbjuder helt enkelt ett fullständigt paket där du som användare kan känna dig lugn och trygg vid hanterandet av dina personuppgifter, privata meddelanden och annat personligt. Det är alltså ingen slump att över 180.000 svenskar har hittat sin partner via match.com.

Snabb fakta

  • Medlemmen inleder medlemskapet med att göra ett personlighetstest som matchmakingen senare baseras på.
  • De flesta av elitsinglar.se medlemmar har en universitetsutbildning och är i åldrarna mellan 35 och 55 år.

Elitsinglar.se Recension 2022

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och träffsäker matchmaking, som till skillnad från andra sidor skickar dig ett personanpassat dejtingförslag istället för att du själv ska leta upp en annan medlem. Detta innebär att elitsinglar endast presenterar dig för de medlemmar som de tror att just du skulle passa riktigt bra ihop med. Denna typ av matchmaking gillar vi skarpt eftersom det skänker en stor trygghet till dig som medlem; du då vet att den person som du matchas med förmodligen kommer trivas bra i ditt sällskap. Hemsidan signalerar även ut att deras medlemmar är människor som endast söker en seriös och långvarig relation, detta budskap anser vi vara viktigt eftersom det klargör vilken typ av människor som de vill ha som medlemmar och i nästa steg vilka personlighetstyper som de vill matcha ihop.

C-Date Recension 2022

C-date är en sida som passar den som vill ha mindre allvar i sin dejting och dejta mer casual. Namnet på den här dejtingsidan står nämligen för casual dating, vilket betyder att man kan träffas utan för stora krav eller andra förpliktelser.

I Stockholm är det trots allt inte helt ovanligt att man vill kunna leva fritt, samtidigt som man lär känna många nya människor. Vi valde att ha med C-date som en av de bästa dejtingsajterna för singlar i Stockholm, just för att det ska finnas något för alla, oavsett vad det är för typ av dejting man söker.

C-date är en mycket enkel och användarvänlig dejtingsida som låter dig matcha och komma i kontakt med människor som vill dejta lika fritt som du. Kanske blir det bara en kortare fling, kanske blir det flera intima möten eller så går ni ut och käkar tillsammans, men inget mer än så. Att dejta ska vara roligt och för att det ska bli det gäller det att man är ärlig med vad man vill få ut av dejten. Hos C-date kan du vara säker på att casual dating står i fokus, oavsett om du är 25 eller 50 år.

Trots att det är en mer friare dejting som uppmuntras på C-date vill sajten ändå att du ska hitta någon som du verkligen kommer bra överens med. Börja därför med att besvara några frågor om dig själv, för att därefter se dina matchningar!

Välja dejtingsida – vad ska man tänka på?

Att hitta rätt i dejtingdjungeln är inte alltid det lättaste, men med hjälp av recensioner och omdömen kan du få en tydligare bild av vad en specifik sajt har att erbjuda. Vi rekommenderar att du först läser ordentligt om den dejtingsida som du är intresserad av, för att se vad det är för typ av dejting som den förmedlar – casual eller seriös.

Använder du dig ofta av mobilen? Då kan det också vara en god idé att säkerställa att dejtingsidan har en mobilapp eller en mobilanpassad hemsida. Majoriteten av alla dejtingsidor som är stora och populära erbjuder detta, men att säkerställa innan du betalar för ett abonnemang är alltid att föredra. Just det här med abonnemang är ytterligare en sak att ta hänsyn till. Vill du testa på flera dejtingsidor i Skåne samtidigt kan gratissidor vara det bästa alternativet, men kom ihåg att alla funktioner då inte alltid är tillgängliga. Vet du med dig att du vill använda en specifik sajt, t.ex. Match.com, kan du registrera dig och betala abonnemanget direkt. Du väljer vad som passar dig bäst.