Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika

Recension Besök sidan!

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och

Recension Besök sidan!

Ourtime är en fantastisk dejtingsajt för alla singlar över 50 år. Den passar i första hand för dig som vill hitta en ny kärlek, men även dig som söker nya vänner och bekantskaper. Sajten drivs av samma företag som står bakom Match.com och därför har sajterna många likheter.

Recension Läs mer här!

Letar du efter de härligaste singlarna i Borås? Då bör du läsa vidare. Här hittar du information om de bästa dejtingsajterna för dig som vill träffa kärleken. Borås är en fantastisk stad som är full av trevliga singlar. Staden är känd för att ha storstadens utbud och småstadens närhet. Här finns det något för alla smaker.

Textilindustrin har en given plats i staden, men det finns mycket mer än det. Här finns det gallerier, gatukonst, friluftsliv, naturupplevelser, mysiga kaféer och en av Sveriges största djurparker. Med andra ord finns det gott om platser som lämpar sig för dejter. Allt som krävs är att hitta en passande dejt. Vi har sammanställt de fyra bästa dejtingsajterna för dig som är singel i Borås samt några tips på vad du bör tänka på inför val av dejtingsajt.

Det finns många dejtingsajter att välja bland. De kan till synes verka väldigt lika, men de skiljer sig en hel del från varandra. För att öka chanserna att hitta din drömdejt är det viktigt att du väljer den sajt som passar dina preferenser. Här har vi valt ut de fyra bästa sajterna för dig som vill hitta trevliga singlar i Borås.

Topp 4 sajterna för singlar i Borås 2022

Snabb fakta

  • Prenumerationstjänst som kostar lika mycket för kvinnor och män
  • Trygghet och säkerhet är match.com ledord
  • Har blivit utnämnd till Sveriges starkaste varumärke år 2015, 2016 och 2018

Match recension 2022 Hur bra är egentligen Match?

Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika sökkriterier som känns viktiga för dig, eller genom att helt enkelt bläddra igenom andra medlemmars profiler. Profilerna på match.com är alltid mycket detaljerade vilket vi gillar! Två hjälpmedel som match erbjuder är deras virtuella coach Lara som hjälper dig att hitta andra profiler om du önskar detta samt deras informella matchkvällar. På dessa kvällar träffar du andra singlar och vem vet, den rätta kanske dyker upp just denna kväll? Att match.com just anordnar träffar, evenemang och annat i den fysiska världen gör att just denna dejtingsidan är vår absoluta favorit. Match.com erbjuder helt enkelt ett fullständigt paket där du som användare kan känna dig lugn och trygg vid hanterandet av dina personuppgifter, privata meddelanden och annat personligt. Det är alltså ingen slump att över 180.000 svenskar har hittat sin partner via match.com.

Snabb fakta

  • Medlemmen inleder medlemskapet med att göra ett personlighetstest som matchmakingen senare baseras på.
  • De flesta av elitsinglar.se medlemmar har en universitetsutbildning och är i åldrarna mellan 35 och 55 år.

Elitsinglar.se Recension 2022

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och träffsäker matchmaking, som till skillnad från andra sidor skickar dig ett personanpassat dejtingförslag istället för att du själv ska leta upp en annan medlem. Detta innebär att elitsinglar endast presenterar dig för de medlemmar som de tror att just du skulle passa riktigt bra ihop med. Denna typ av matchmaking gillar vi skarpt eftersom det skänker en stor trygghet till dig som medlem; du då vet att den person som du matchas med förmodligen kommer trivas bra i ditt sällskap. Hemsidan signalerar även ut att deras medlemmar är människor som endast söker en seriös och långvarig relation, detta budskap anser vi vara viktigt eftersom det klargör vilken typ av människor som de vill ha som medlemmar och i nästa steg vilka personlighetstyper som de vill matcha ihop.

OurTime Recension 2022

Ourtime är en fantastisk dejtingsajt för alla singlar över 50 år. Den passar i första hand för dig som vill hitta en ny kärlek, men även dig som söker nya vänner och bekantskaper. Sajten drivs av samma företag som står bakom Match.com och därför har sajterna många likheter.

Den största skillnaden är att Ourtime.com riktar sig till en specifik åldersgrupp och du måste vara över 50 för att registrera en profil här. I övrigt är sajterna väldigt lika och har liknande funktioner. Här kan du också ta del av singelevenemang och roliga aktiviteter.

Självklart är dessa aktiviteter skräddarsydda för målgruppen och består bland annat av matlagningskurser och olika kulturella aktiviteter. Detta gör det lättare för dig att träffa andra femtioplussare på Gotland. Det är en seriös och mycket trygg sajt. Deras vänliga kundtjänst svarar snabbt och hjälper dig om du har några frågor eller funderingar.

Det är mycket lätt att komma igång och använda Ourtime.com. Allt du behöver göra är att registrera en profil inklusive information om dig själv och dina preferenser. Strax därefter blir du presenterad för lämpliga dejter som du enkelt kan ta kontakt med via chatten.

Tips när du väljer dejtingsajt

Det finns en del du bör tänka på inför valet av dejtingsajt. Utbudet är stort och de olika sajterna slåss om att locka medlemmar. Det absolut viktigaste när du väljer sajt är att välja en trygg och säker sajt som garanterar att användarprofilerna är riktiga. Samtliga dejtingsajter som vi listar i denna artikel är trygga och genomför manuell granskning av såväl profilbilder som texter.

Utöver trygghetsaspekten bör du så klart även välja den dejtingsajt som bäst passar din personlighet och dina preferenser. De olika sajterna har olika målgrupper och du bör välja den som tilltalar dig mest. Detta ökar chansen att hitta en likasinnad person att gå på dejt med. Sist men inte minst är det bara att sätta igång. Du måste själv vara aktiv och våga ta initiativ.

Sammanfattning

Borås är en härlig stad med stort utbud av aktiviteter. För att hitta passande singlar i denna stad är det första steget att registrera dig på en dejtingsajt. Match.com är det givna valet om du är nybörjaren och vill gå på arrangerade singelevent.

Elitsinglar.se passar dig som är driven och ambitiös och vill hitta en likasinnad. Ourtime.com är det bästa valet för dig som är över 50 år och vill träffa en ny kärlek eller nya vänner. Mötesplatsen.se är sajten för dig som gillar klassiska kontaktannonser. Skapa en användarprofil redan idag och sök upp trevliga singlar i Borås!