OurTime Recension

Med en betydande ökning av antalet äldre singlar som använder sig av online dating under de senaste åren, har Ourtime.com utformats för att fylla gapet i deras speciella sätt att dejta.

Ourtime, som lanserades 2017 för dem som är baserade i Frankrike och Storbritannien, är en nätdejtingcommunity som uteslutande vänder sig till åldersgruppen över 50 år.

Ourtime dejtingwebbplats, som ägs och drivs av The Match Group, syftar till att tilltala den mogna kvinnan eller mannen som just har kommit ut ur ett långt äktenskap eller förhållande och som vill komma tillbaka till dejtingscenen igen.

Det är gratis och enkelt att gå med på webbplatsen och du kan omedelbart söka, se och blinka till andra medlemmar. Du måste betala för en uppgradering för att kunna skicka meddelanden, men det finns också många andra viktiga förmåner med att vara premiummedlem.

Förutom att hjälpa medlemmarna att träffa singlar i sitt område, ger de också nätdejting i en avslappnad miljö i verkligheten med sitt utbud av offline-aktiviteter i hela USA.

Den används av tusentals äldre singlar, men vad är det som gör att dejtingsajten Ourtime skiljer sig från resten 2019? Vi tar dig igenom vad den här online dejtingplattformen handlar om med vår djupgående Ourtime-granskning.

Kolla in vår ranking av de bästa dejtingsajterna för över 50 år för att se fler dejtingsajtgranskningar för andra singlar i det äldre åldersspannet.

Fördelar och nackdelar

Vad vi gillar

Vad vi inte gillar

Ourtime Recensioner resultat

Webbplatsen riktar sig till en befolkningsgrupp som har vuxit med tiden men som ofta försummas av andra dejtingsajter och använder smarta detaljer som ”Ourtime coach”-roboten på registreringssidan för att göra online-dating enklare för seniorer.

Den koncentrerade användarbasen, generationen som den riktar sig till och de detaljerade dejtingprofilerna innebär att Ourtime online dejtingsajt inte handlar så mycket om att få en dejt utan mer om att hitta en vän eller en långsiktig partner.

De flesta viktiga funktioner, som att skicka meddelanden, kräver en betald prenumeration.

Registrering och att bläddra i medlemsprofiler är dock gratis så att du kan få en känsla för dejtingsajten innan du binder dig till ett premiummedlemskap.

Ourtime verifierar profiler vid registrering och raderar olämpligt innehåll så fort det upptäcks, så det finns färre falska användare än du ser på andra dejtingsajter.

Med sin lättanvända design och sitt stora utbud av funktioner tycker vi att Ourtime är en bra dejtingplattform om du är singel, över 50 år och bor i Sverige.

Recensioner visar att de organiserade aktiviteterna som låter medlemmarna umgås i verkliga livet är ännu en bonus för att gå med i nätdejtingtjänsterna.

Alternativ dejting

Det finns många sajter för mogna dating för seniorer och 50+, de mest populära i Sverige med gratis registrering är: SeniorKontakten, 50PlusMatch, Singles 50.