Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika

Recension Besök sidan!

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och

Recension Besök sidan!

Är du singel och bosatt i Sundsvall? Funderar du på att börja dejta igen? Då har du kommit helt rätt! I den här guiden tittar vi på Sveriges 5 bästa dejtingsajter, men också på vad man bör tänka på när det gäller nätdejting.

Om du bor i Sundsvall har du givetvis möjligheter att träffa människor på en rad platser. Du kan göra “det vanliga”, det vill säga besöka en bar, skaffa en ny hobby eller gå med i en förening av något slag. Men vad gör du om du ändå inte träffar någon som känns helt rätt?

Problemet med att träffa människor enligt ovan är att man kan bli begränsad till ett mindre antal personer. Om du däremot riktar blickarna mot internet har du plötsligt miljontals människor som du kan komma i kontakt med. Av den anledningen rekommenderar vi dejtingsajterna nedan.

Topp 5 dejtingsidor för singlar i Sundsvall 2022

Snabb fakta

  • Prenumerationstjänst som kostar lika mycket för kvinnor och män
  • Trygghet och säkerhet är match.com ledord
  • Har blivit utnämnd till Sveriges starkaste varumärke år 2015, 2016 och 2018

Match recension 2022 Hur bra är egentligen Match?

Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika sökkriterier som känns viktiga för dig, eller genom att helt enkelt bläddra igenom andra medlemmars profiler. Profilerna på match.com är alltid mycket detaljerade vilket vi gillar! Två hjälpmedel som match erbjuder är deras virtuella coach Lara som hjälper dig att hitta andra profiler om du önskar detta samt deras informella matchkvällar. På dessa kvällar träffar du andra singlar och vem vet, den rätta kanske dyker upp just denna kväll? Att match.com just anordnar träffar, evenemang och annat i den fysiska världen gör att just denna dejtingsidan är vår absoluta favorit. Match.com erbjuder helt enkelt ett fullständigt paket där du som användare kan känna dig lugn och trygg vid hanterandet av dina personuppgifter, privata meddelanden och annat personligt. Det är alltså ingen slump att över 180.000 svenskar har hittat sin partner via match.com.

Snabb fakta

  • Medlemmen inleder medlemskapet med att göra ett personlighetstest som matchmakingen senare baseras på.
  • De flesta av elitsinglar.se medlemmar har en universitetsutbildning och är i åldrarna mellan 35 och 55 år.

Elitsinglar.se Recension 2022

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och träffsäker matchmaking, som till skillnad från andra sidor skickar dig ett personanpassat dejtingförslag istället för att du själv ska leta upp en annan medlem. Detta innebär att elitsinglar endast presenterar dig för de medlemmar som de tror att just du skulle passa riktigt bra ihop med. Denna typ av matchmaking gillar vi skarpt eftersom det skänker en stor trygghet till dig som medlem; du då vet att den person som du matchas med förmodligen kommer trivas bra i ditt sällskap. Hemsidan signalerar även ut att deras medlemmar är människor som endast söker en seriös och långvarig relation, detta budskap anser vi vara viktigt eftersom det klargör vilken typ av människor som de vill ha som medlemmar och i nästa steg vilka personlighetstyper som de vill matcha ihop.

Next Love Recension 2022

Alla singlar i Växjö eller andra städer i landet som är singelföräldrar vet hur svårt det kan vara att träffa människor. Detsamma gäller för personer som är skilda. Då är Nextlove.se ett bra alternativ. Istället för att du ska behöva förklara att du har barn eller varit gift tidigare är det uppenbart när du skapar konto på den här hemsidan. Det är inte alla som är intresserade av att dejta någon med barn och sajten riktar sig till personer med liknande erfarenheter.

Tips inför val av dejtingsajt

När du känner att du vill prova på en dejtingsajt kan det vara bra att fundera lite extra. Börja med att tänka på vad du egentligen söker. Är det ett seriöst förhållande, en singel i närområdet eller kanske ett äventyr i ett helt annat land? Idag är möjligheterna många och för att du inte ska förlora din tid i onödan är det en bra idé att veta vad du är ute efter.

Det är också en bra idé att gå in på de olika dejtingsidorna och läsa lite om dem. Genom att få en tydlig bild av vem sajten riktar sig till och hur den fungerar kan du enkelt se om den är rätt för dig eller inte.

Slutord

Vilken dejtingsajt som är bäst beror givetvis på vem man frågar. Därför kan vi endast rekommendera alternativen som vi anser vara bäst, men i slutändan är det du själv som måste kika på sajterna och avgöra själv.

Vi rekommenderar dock Match.com till nästan alla singlar. Sajten har så många medlemmar både i Sverige och utomlands att den erbjuder goda möjligheter att träffa rätt person.

För mer karriärdrivna singlar rekommenderas Elitsinglar, medan du som kan tänka dig att flytta utomlands kanske skulle föredra OkCupid. Om du är skild eller singelförälder tror vi på Nextlove och för de kristna singlarna är Kristendate.se ett bra alternativ (Kristen dejting).

Vilken sajt du än väljer är det viktigt att du väljer ett par fina bilder och beskriver dig själv och vad du söker. Våga vara dig själv!