Be2.se Recension 2024

be2 är en dejtingsajt som vänder sig till singlar som är ute efter ett seriöst förhållande. Om du bara vill dejta för dejtandets skulle kanske du ska vända dig till en annan sajt. Det som är relativt ovanligt för be2 är att kvinnorna är i majoritet.

Hela 57% av medlemmarna är kvinnor vilket kanske kan vara en fördel om du är man. Åldersmässigt kan man väl säga att de vänder sig till personer över minst 30 år.

Prismässigt ligger sajten lite över det svenska genomsnittet, mellan 199-429 kr per månad. be2 har också något de kallar för en kontaktgaranti där du kan få extra tid om du inte lyckas få igång ditt dejtande.

Dejtingsajtens grundstomme är ett avancerat personlighetstest vilket hjälper dig att bli matchad med rätt person. På så sätt slipper du själv lägga ner tid på att själv leta runt efter någon speciell.

Antal medlemmarUppger ej
Ålder på medlemmar25-45 år
Pris199 kr per månad
Vad är unikt med be2?Erbjuder djupgående matchningstjänst genom deras personlighetstest. Gott om välutbildade medlemmar
MatchningJa
VideochattNej

Medlemmar och ålder

Dejtingsajten Be2 är än så länge lite mindre känd i Sverige. Den har inte funnits här så länge men den är stor internationellt och där har de 14 miljoner medlemmar. Vad gäller könsfördelningen har be2 faktiskt mer kvinnliga medlemmar än manliga. 57 procent av medlemmarna är kvinnor medan 43 procent är män. För män kan detta betecknas som en fördel, men tänk på att det inte behöver vara så för den svenska dejtingsajten. Vi har inga uppgifter på hur det ser ut i Sverige för be2.

Pris

Det är gratis att registrera sig på be2. Däremot är det som vanligt att du behöver betala för att kommunicera med andra medlemmar. be2 kallar detta för premium-medlemskap med en kostnad per månad i spannet 199-429 kr beroende på vilken bindningstid du väljer.

Skulle det vara så att du inte är nöjd med tjänsterna som be2 erbjuder har de en kontaktgaranti. Den garantin gäller under förutsättning att du under din betalande period haft färre än 10 mejlkontakter med 10 olika personer. I sådana fall kan du kontakta supporten och få en förlängning utan kostnad av ditt premium-medlemskap.

Användarvänlighet

För att lyckas hitta någon att dejta på be2 krävs det att du är villig att lägga ner tiden att svara på deras personlighetstest. Det tar lite som men samtidigt ökar det chanserna till att du verkligen blir matchad med en person efter dina önskemål.

Fördelen med att du låter be2 göra matchningen åt dig innebär att du inte behöver lägga ner en massa tid på att söka efter andra singlar på sajten, utan här får du kärleken “serverad”.

Som många andra dejtingsajter har be2 en automatisk förnyelse av ditt abonnemang vilket innebär att du behöver ha koll på när perioden löper ut för att säga upp i god tid innan det förnyas.

Support

Supporten på be2 kontrollerar samtliga bilder och texter innan de visas upp för andra singlar. Skulle något innehåll strida mot dejtingsajtens policy om integritet och språkbruk kan de välja att inte godkänna innehållet.

Funktioner som chat, bloggar m.m.

be 2 har inga extrafunktioner att erbjuda om man då inte räknar med deras omfattande personlighetstest.

Varför bör man välja be2?

Det finns många anledningar till att välja be2 för att hitta sin kärlek. Om medlemmarna hos be2 ska svara på denna fråga får man flera hundratals olika svar – men de alla betyder lika mycket. Något som de allra flesta medlemmar nämner är att be2 är en väldigt välgjord dejtingsida där det inte finns några komplikationer eller oförståeliga steg. Det är enkelt att bli medlem och att sen navigera sig på sajten för att kontakta andra personer med liknande mål som du. 

Att välja vilken dejtingsida man ska använda kan kännas som att försöka hitta nålen i en höstack. Frågor som handlar om vad som är viktigast för dig, vad det kostar och hur sidan fungerar och passar ihop med dina önskemål är alla viktiga. Kanske är det avgörande för dig att det finns en app som tillhör dejtingsidan så att du kan vara aktiv på sidan var du än är. Allt det här hittar du på be2, som dessutom gör dejtandet väldigt professionellt och säkert men ändå avslappnat och roligt. Det är just därför det är en av Sveriges bästa och mest populära dejtingsidor. Den finns till för att alla singlar ska hitta sin stora kärlek, oavsett om det är första eller tionde gången. 

Det enkla svaret på den enkla frågan varför man bör välja be2 är att denna dejtingsajt är väldigt trygg. Om du fortsätter läsa denna recension kommer du få ett tydligt svar om varför just be2 är så pass bra – chansen är stor att du kommer bli imponerad. I kombination med recensioner och uttalanden från redan registrerade medlemmar hos be2 kommer du att få ett smörgåsbord med härligheter och fördelar på en av Sveriges bästa dejtingsida.  

Innan vi börjar kan du som läser detta tänka ut vad du har för förväntningar med att använda onlinedejting och vad ditt mål med ditt dejtande är. Gör du det innan vi går vidare kommer det vara mycket enklare att få en känsla om be2 skulle kunna vara någonting för dig. För vi kommer ge våra bedömningar av be2 och vad de har för utbud i Sverige, något som kanske är exakt det du söker efter för att dina drömmar om kärleken ska slå in.

be2 dejting i Sverige

Om du har funderat ut vad du har för förväntningar och mål med att använda be2 är det nu tid för att beskriva själva användandet av dejtingsidan. Här går vi alltså igenom det praktiska steg för steg – just för att det ska bli så enkelt som möjligt för dig. 

Steg 1

För att kunna hitta din stora kärlek finns det några saker du behöver göra innan. Det första är att skapa en onlinedejting profil och svara på frågorna som finns i personlighetstestet. Hos be2 kostar det ingenting och för att komma igång behöver du bara surfa in på be2.se och registrera dig. När detta är klart kan du börja hitta andra singlar som finns på hemsidan. Du kan även kolla in de olika dejtingverktygen som finns. De hjälper dig att matcha med andra medlemmar som passar dig och dina önskemål. 

Steg 2

När det första steget är klart är det dags för nästa. Och det är här det roliga börjar, för det är nämligen nu du kan börja dejta. Det är nu du kan kolla runt lite och hitta några singlar som du finner ett intresse för, eller så letar du efter de alternativ av medlemmar som matchar med dig utifrån personlighetstestet. Med ett gratis medlemskap kan du flirta med de du tycker verkar passande. För att kunna göra mer än så behöver du skaffa en slags prenumeration. Först då kan du läsa och skicka meddelanden, se vilka som gillar din profil och så vidare. Vad det finns för olika slags prenumerationer får du reda på lite längre ner. 

Steg 3

Sista steget innebär att du har har alla chanser i världen att lämna singellivet och hitta kärleken. Det kan verka läskigt att dejta på nätet, men med be2 är det säkert, lätt och i många fall värt kostnaden. Både på själva hemsidan och i appen blir du snabbt medlem genom att registrera dig och svara på några enkla frågor. Sen är allting klart – du är numera medlem hos be2. Det betyder att dina chanser för att bli kär och hitta den rätta blir betydligt större!

Be2 dejting i Sverige

Som medlem på be2.se kan du alltid kontakta support och kundservice av hög kvalité. Medarbetarna på be2 vill hjälpa dig så gott de kan med dina frågor och funderingar. I och med att be2 har ett högt krav på säkerhet erbjuder de även till dig som medlem, samt till alla andra medlemmar världen över, att dejta säkert och tryggt. 

Kvalitetskontroll

Då be2 är ett företag som vill att deras medlemmar, precis som de själva, ska sköta sig och hålla hög kvalité har de valt att kontrollera profilbilderna och texterna för de som ansöker om att bli medlemmar innan de får publiceras som en profil. Kundtjänsten på be2 arbetar ständigt med att hitta beteenden som avviker mot det normala och som inte är okej. Detta är för att bedrägerier och kränkningar ska motverkas mellan medlemmarna. Eftersom be2 alltid lyssnar på sina medlemmar och försöker lösa deras problem har de en stor tillit från deras medlemmar. 

Anonymitet

För be2 är anonymitet viktigt – du kan lugna din oro med deras omfattande integritetspolicy. Tack vare den erbjuds du såväl som din profil stor säkerhet. Du behöver aldrig oroa dig för att sidan skulle lämna ut din mailadress eller annan information som skulle kunna identifiera dig. Det är alltid du själv som väljer när du vill att kommunikationen ska vara anonym eller inte. 

Kontaktmöjligheter

Genom sökfunktionen på be2 har du möjligheterna att kontakta seriösa singlar. När du söker på singlar kan du välja olika filter där du väljer vilka krav den som vill kontakta dig ska uppfylla för att just få kontakta dig. Du kanske inte vill dejta någon som bor flera mil bort eller som har vissa värderingar? Då kan du till exempel välja singlar som bor inom ett visst avstånd ifrån dig, och så vidare. 

Be2 app

Medlemmar som vill kunna använda be2 var de än befinner sig kommer bli väldigt glada när de hör att det finns en app som du kan ladda ner till din mobil. Appen fungerar både för Android och iOS och du kan hitta den antingen i App Store eller Google Play. Precis som på hemsidan kan du i appen dejta utan några konstigheter – appen erbjuder samma verktyg och funktioner som hemsidan. Detta betyder att du kan kontakta singlar när och var som helst, oavsett vad du gör och oavsett var du befinner dig. I och med att be2 har medlemmar över hela världen har du stora chanser att bli kär – bara du har med dig mobiltelefonen. 

be2 pris

Kostnaden för att bli medlem hos be2 är noll. Det betyder att så länge du inte vill kunna dejta mer och få fler möjligheter med be2 så behöver du inte betala någonting. Om du däremot vill få fler chanser när du använder tjänsten behöver du betala en viss summa. Är detta ett alternativ för dig finns det några olika prenumerationsalternativ att välja mellan: 

1. Gratis

Det går att vara medlem hos be2 och inte betala någonting. Men vill du bli seriös med din dejting är en prenumeration att rekommendera. Det kostnadsfria alternativet är bra för att testa på hur dejtingsajten fungerar och vad det finns för typ av medlemmar där just nu. Du kan även göra ett personlighetstest och få matchningar på andra singlar med detta. Men för att kunna kontakta dem genom be2.se måste du skaffa en prenumeration. Det gör att du kan bli kontaktad av andra singlar som uppfyller dina önskemål. Önskemålen kan handla om lite vad som helst – men de mest vanliga är ålder och geografisk plats på de som är intresserade av dig.

2. 3 månader

Den kortaste prenumerationen hos be2 är på tre månader. Då behöver du betala 399 kronor i månaden, men samtidigt ges du med denna prenumeration möjlighet att kontakta andra potentiella kärlekspartners. Det är dessutom nu du kan hamna högst upp bland andra singlars sökningar på potentiella personer att kontakta och dejta. Så är du seriös med ditt sökande efter en partner kan det kanske vara värt att betala denna slant varje månad. Och om du skulle vilja avsluta prenumerationen innan kan du alltid kontakta kundservice för att få hjälp. 

3. 6 månader

Vill du ha högre kvalité på din upplevelse hos be2 ska du skaffa en prenumeration för sex månader. Med denna prenumeration får du ännu fler möjligheter och tillgängligheten blir bara större och större. Dessutom behöver du inte vara lika stressad, nu ges du 6 månader istället för 3 att hitta din kärlek. Med 6 månaders-prenumerationen kan du både skicka och få meddelande från alla medlemmar hos be2. En prenumeration för sex månader kostar 249 kronor i månaden, vilket alltså i längden bli billigare än tre månaders-prenumerationen. 

4. 12 månader

Den längsta prenumerationen som be2 erbjuder gäller i tolv månader, alltså ett helt år! Den kostar 199 kronor i månaden och blir då det billigaste alternativet i längden. Med denna prenumeration kan du ta saker i din egen takt och verkligen dejta på ett sätt som känns naturligt och bekvämt. Du behöver inte känna stress av att prenumerationen snart tar slut och att du “borde” ha hittat någon att dejta tills dess. Nju av resan mot att hitta kärleken med hjälp av be2 och ta dig tiden att bli säker på dina val. 

Skapa din profil på be2

Du ska inte var rädd för att logga in på be2 för första gången. När du har loggat in kommer du mötas av en funktionell och smart hemsida som hjälper dig att hitta kärleken. Som inloggad är det dags att skapa en profil som visar vem du är och vad du söker. 

För att beskrivningen av dig själv ska bli så bra som möjligt är det viktigt att vara ärlig och tydligt beskriva vad det är du söker. Därför är det bra att lägga ner lite tid på den här beskrivningen, det är trots allt den som andra singlar kommer att gå efter. En bra text kan locka till sig exakt den rätta för dig. 

När beskrivningen är klar ska du fylla i de önskemål du har på de som ska kunna kontakta dig. Fyll i så många du kan då det ökar chansen att hitta någon som matchar med dig på riktigt. 

Det sista steget är att du ska välja en profilbild som andra medlemmar kommer kunna se. Det är den här bilden som visas när en medlem söker efter singlar eller kollar på någon av sidans topplistor. Även detta är bra att lägga ner lite tid på då en bild säger mer än 1000 ord. Med en bra bild kommer fler medlemmar att gå in på din profil. Förslagsvis ska bilden visa vem du är och kanske någonting du tycker om att göra. En bild där du bär något som du känner dig snygg och bekväm i är också ett väldigt bra alternativ.  

Efter detta är din profil klar, och då är det dags att sätta igång med onlinedejtingen. Du kan börja med att söka efter andra singlar som passar dig enligt dina önskemål för att sedan bestämma om du är intresserad utifrån bild och beskrivning. När du har hittat någon som du skulle kunna matcha med kan du skicka en flirt eller ett meddelande. Och tveka inte att ta första steget, för många är det väldigt attraktivt. Ju mer ni chattar desto mer kan du visa vem du är. Om det sedan känns bra för er båda är det dags för att gå på dejt i den verkliga värden!

Sammanfattning

Nu har vi kommit till början på slutet av den här recensionen av be2. Det betyder att vi ska skicka med dig våra bästa dejtingtips, samt gå igenom vilka plus och minus det finns med be2. Du kommer även få en kort sammanfattning med slutord om den här recensionen. 

Redaktionens tips

Här på redaktionen tycker vi om när saker och ting är enkla, och det då även när det kommer till att hitta kärleken. Med onlinedejting kan hela denna process förenklas på flera sätt. För att du ska få en så härlig upplevelse av onlinedating som möjligt kommer här några av våra bästa tips: 

Första tipset är att vara ärlig. Med ärlighet kommer man långt, alltså även när man dejtar online. I och med att det tillslut även kommer komma fram vem du faktiskt är så är det lika bra att vara ärlig från början – då slipper du krångel längre fram. Håll en positiv ton med de du får kontakt med. Skriv på ett trevligt och öppet sätt där du lyssnar på den andra, men också tar chansen att berätta vem du är. Våga fråga och var inte rädd om du får frågor som känns jobbiga. Det är då ni lär känna varandra som mest och knyter de starkaste b

Plus

Som du säkert förstår tycker vi att be2 är en av de bästa dejtingsajterna i Sverige. Sidan är professionell, trygg, säker och enkel vilket enligt är några av de viktigaste faktorerna för att dejtingsidan ska vara mer än bra. Mest utstickande för be2 är att deras medlemmar får en härlig upplevelse och känner sig trygga under dejtingen online. De erbjuder proffsig kundservice som besitter mycket kunskap och som kan hjälpa dig med det mesta som har med dejtingsajten att göra. Vi kan verkligen förstå varför be2 finns i flera länder och har stora framgångar när det kommer till att göra singlar till par. 

Minus

Utan några nackdelar kan det inte finnas några fördelar. Så är även fallet med be2. Om vi måste nämna ett par minus med be2 så är ett av dem att många kan få intrycket av att sajten vänder sig till vuxna och unga vuxna. Detta hade man kunnat ändra på och därmed fått en direkt bredare publik genom att ändra sättet de uttrycker sig på. Det finns trots allt även äldre singlar, samt singlar i medelåldern. Likaså är det med samkönade par. 

Slutord

Våra slutord om dejtingsajten be2 är att det inte finns så mycket att klaga på. Att bli medlem är helt kostnadsfritt, vilket det även är att skapa och lägga upp din profil. Du har möjligheten att skaffa olika prenumerationer om du vill ges fler möjligheter att matcha med och kontakta de rätta singlarna för dig. 

När dina val är gjorda skapar du en profil som ger ett bra intryck av dig. Där är det viktigt att du är tydlig med vem du är och vad du vill få ut av att vara medlem hos be2. Oavsett har du alla möjligheter att komma långt med ditt dejtande om du använder dig av tjänsten. Sajten är pålitlig, mångsidig, tydlig och lättnavigerad, och det finns plats för alla. Vi önskar dig all lycka till med att bli kär! 

Alternativ till Be2

I Sverige finns det många alternativ för att hitta personer som vill ha en seriös relation, till exempel med följande appar och dejtingsidor: Academic SinglesE-DarlingElitsinglarHappyPancakeMatchMeeticMötesplatsenOKCupid och Parship.

Most Popular Choice
9.9
Mötesplatsen är en svensk dejtingsajt som varje dag samlar tusentals seriösa singlar för att chatta, flirta och bli kära!  
 • Seriös, trygg och enkel dejting
 • Djupgående och forskningsbaserad matchningstjänst
 • Svensk närvarande kundtjänst
 • App för iOS & Android
 • 160 000 har funnit sin partner här!
9.6
Det börjar med ett klick.
 • Flexibla prenumerationsplaner
 • Ger dig variation i hur du finner ditt livs kärlek
 • Erbjuder en av de bästa framgångsgraderna för singlar som söker kärleken
 • 20 miljoner internationellt
9.4
Denna webbplats är för lättsamma människor som alltid är redo att ha en bra tid. 
 • Söta tjejer som letar efter regelbundna hangouts
 • Vänlig och snabb lokal sökning
 • Fullsatta chattrum med positiva singlar
 • Din perfekta plats för att hitta en dejt
 • Trygg och säker
9.0
Vackra kvinnor från hela Sverige är här. Hitta en partner redan idag.
 • Enkel och snabb registrering
 • Inget kreditkort behövs
 • 1 250 nya profiler dagligen
 • 78 500 medlemmar online
 • Hitta din grannes profil
8.7
Endast riktiga profiler och för vuxna över 25+
 
 • Kvinnor skriver först
 • Enkel och snabb gratis registrering
 • fFer kvinnor än män
 • Över 1 225 medlemmar ansluter sig varje dag
 • Inga medlemsavgifter
8.3
Den exklusiva dejtingsajten för singlar i sin bästa ålder!
 
 • Medlemmar som vill hitta ett långsiktigt förhållande
 • Vetenskaplig personlighetsbedömning för att hitta din ideala partner
 • Personlig info och kommunikation kan inte nås av någon utomstående part
 • Enkel och snabb registreringsprocess
 • Genuina och verifierade profiler
8.1
60sDating är en säker plats för mogna singlar som vill bli förälskade igen och få de bästa stunderna i livet att hända. 
 • För kvinnor och män i livets bästa ålder. 
 • Målet är ett långsiktigt förhållande
 • Erbjuder videochatt
 • Vetenskapligt personlighetstest för att hitta rätt partner
7.7
Hitta medlemmar nära dig med 50plusmatch. Skriv in dig gratis. 50plusmatch kontrollerar alla profiler för hand och erbjuder en kundservice där alla frågor besvaras inom 24 timmar (oftast samma dag).
 • Skicka personliga meddelanden
 • Se vem som besökt din profil
 • Skicka obegränsat antal meddelanden
 • Se andra medlemmars sökprofil
 • Använda chatten
7.3
C-Date erbjuder dig förstklassiga dejtingmöjligheter:
 
 • Anonymt och säkert
 • Diskret partnersökning, speciella möten
 • Tight profilskydd, manuella fotokontroller
 • Fler än 25 000 personer ansluter varje dag
 • Flörta med likasinnade människor i ditt område
6.8
Cupid är din dedikerade svenska dejtingdestination, skräddarsydd för dig som söker äkta romantik i Sverige. 
 • Kom i kontakt med singlar uteslutande i Sverige
 • Dra nytta av anpassade matchningsalgoritmer
 • Njut av en sömlös användarupplevelse med vårt intuitiva gränssnitt
 • Prioritera din integritet med robusta säkerhetsåtgärder
 • Delta i exklusiva Cupid-evenemang.
6.4
Registrera dig gratis för att träffa seriösa singlar.
 
 • Hitta singlar i ditt område
 • Visa ett urval av medlemmar som delar dina värderingar
 • Möt våra medlemmar personligen på våra gruppaktiviteter.
 • För singlar 50+
6.3
En enorm samlingsplats riktad mot förutsättningslösa träffar
Den föredragna dejtingsajten för singlar i sina bästa år
En av Sveriges största sajter för singlar!
6.1
HemligaGrannar är plattformen när det kommer till singlar som letar efter hemliga äventyr.
 • Lättanvänt gränssnitt för alla enheter
 • Gratis registrering!
 • 100% matchningsgaranti
 • Din integritet skyddas i en diskret miljö
 • Snabbt och mycket tillfredsställande
 
6.0
Ja, det är är enkelt. Som medlem hos VillDuHamig får du alla verktyg du behöver. 
 • Optimerad för dator, surfplatta och smartphone.
 • Sveriges nya topp-hit online kontakt!
 • 100% sekretess i en diskret och säker miljö.
 • Avancerade tekniker för matchning 
 • Interaktiva funktioner som virtuella dejter och interaktiva spel
5.9
Upptäck din perfekta match på ett ögonblick!
 
 • Snabba matchningar: Intuitiv matchningsprocess
 • Uttrycksfulla profiler: Visa upp din personlighet
 • Interaktiva meddelanden: Delta i livliga chattar
 • Spännande evenemang: Delta i lokala singelevenemang
 • Säkerheten först: Robusta säkerhetsåtgärder
5.7
MinLycka är Sveriges innovativa dejtingplattform som revolutionerar hur svenskar träffas.
 
 • Enkel och intuitiv design
 • Främjar en kultur av ärlighet och autenticitet
 • Lokaliserad matchning som främjar möten i verkliga livet
 • Avancerade algoritmer för att matcha användare
 • Prioriterar användarnas säkerhet med robusta integritetsåtgärder
5.5
Planet of Loves debuterar som den ultimata globala dejtingplattformen.
 
 • Anslut globalt för olika kulturella och dejtingmöjligheter
 • Lättanvänt gränssnitt som passar alla nivåer
 • Övervinn språkbarriärer med översättning i realtid
 • Detaljerade sökfilter för skräddarsydda matchningspreferenser
 • Njut av snabbmeddelanden, videosamtal och virtuella gåvor 
 
5.3
StoryLove är en innovativ plattform där singlar kan skapa och dela med sig av sina kärlekshistorier:
 
 • Få kontakt med potentiella partners på ett djupare plan
 • Uttryck dig kreativt och visa din sanna personlighet
 • Kontakter baserade på gemensamma intressen och erfarenheter
 • Interaktiva funktioner som kommentarer och gilla-markeringar
 • Säker och privat med modererat innehåll
 
5.1
För dig som söker diskreta relationer och äventyr utanför dina nuvarande med maximal integritet.
 • Säker, trygg och anonym
 • Snabb registrering
 • Användarvänlig
 • Anonym och säker
 • Panikknapp för säker diskretion 
5.0
Med sina avancerade funktioner låter MyFunDate dig hitta din perfekta match enkelt och roligt. 
 • Gratis, snabb och enkel registrering
 • Riktiga tjejer från 180 länder
 • Unikt användargenererat flöde
 • Mycket engagerad och aktiv community
 • Hitta en dejt i ditt närområde
 
5.0
Träffa attraktiva europeiska singlar.
 • Populär kommunikationsplattform online med europeiska tjejer
 • Endast riktiga människor använder den
 • Kvinnor här är mycket lättsamma
 • Personuppgifter förblir konfidentiella
 • Chattar, "kärleksbrev" och direktsända en-mot-en-videor för mångsidig interaktion.
 
 
5.0
Denna internationella dejtingsajt har kopplat samman öst och väst med sina smarta matchmakingverktyg.
 • Stor databas med verifierade och attraktiva asiatiska och europeiska singlar.
 • Effektiva kommunikationsverktyg för riktiga relationer
 • Säkerhet på högsta nivå och professionellt stöd
 • Där du kan hitta kärlek och romantik utan gränser
 • Tjänst för direktmeddelanden
5.0
Du har stött på en fantastisk webbplats där du kan träffa någon speciell!
 • Vackra asiatiska, europeiska och latinamerikanska singlar
 • Kommunikation i realtid med effektiva verktyg
 • Professionella dejtingtjänster
 • Omedelbart och snabbt svar från de singlar som är online
 • Verkliga profiler

DejtaSmart

© Compado GmbH 2022 Dejtasmart. All rights reserved

Finland

Norge

Danmark