500 000

Antal medlemmar

279 kr per månad Pris

Pris

25-45 år

25-45 år

Ja

Vad är unikt med Match?

Här finns gott om barnfria singlar och många jobbar som sjuksköterskor och hantverkare

Vad är unikt med Match?

Ja

Videochatt

be2 är en dejtingsajt som vänder sig till singlar som är ute efter ett seriöst förhållande. Om du bara vill dejta för dejtandets skulle kanske du ska vända dig till en annan sajt. Det som är relativt ovanligt för be2 är att kvinnorna är i majoritet. Hela 57% av medlemmarna är kvinnor vilket kanske kan vara en fördel om du är man. Åldersmässigt kan man väl säga att de vänder sig till personer över minst 30 år. Prismässigt ligger sajten lite över det svenska genomsnittet, mellan 199-429 kr per månad. be2 har också något de kallar för en kontaktgaranti där du kan få extra tid om du inte lyckas få igång ditt dejtande. Dejtingsajtens grundstomme är ett avancerat personlighetstest vilket hjälper dig att bli matchad med rätt person. På så sätt slipper du själv lägga ner tid på att själv leta runt efter någon speciell.

Varför bör man välja be2?

Det finns många anledningar till att välja be2 för att hitta sin kärlek. Om medlemmarna hos be2 ska svara på denna fråga får man flera hundratals olika svar – men de alla betyder lika mycket. Något som de allra flesta medlemmar nämner är att be2 är en väldigt välgjord dejtingsida där det inte finns några komplikationer eller oförståeliga steg. Det är enkelt att bli medlem och att sen navigera sig på sajten för att kontakta andra personer med liknande mål som du. 

Att välja vilken dejtingsida man ska använda kan kännas som att försöka hitta nålen i en höstack. Frågor som handlar om vad som är viktigast för dig, vad det kostar och hur sidan fungerar och passar ihop med dina önskemål är alla viktiga. Kanske är det avgörande för dig att det finns en app som tillhör dejtingsidan så att du kan vara aktiv på sidan var du än är. Allt det här hittar du på be2, som dessutom gör dejtandet väldigt professionellt och säkert men ändå avslappnat och roligt. Det är just därför det är en av Sveriges bästa och mest populära dejtingsidor. Den finns till för att alla singlar ska hitta sin stora kärlek, oavsett om det är första eller tionde gången. 

Det enkla svaret på den enkla frågan varför man bör välja be2 är att denna dejtingsajt är väldigt trygg. Om du fortsätter läsa denna recension kommer du få ett tydligt svar om varför just be2 är så pass bra – chansen är stor att du kommer bli imponerad. I kombination med recensioner och uttalanden från redan registrerade medlemmar hos be2 kommer du att få ett smörgåsbord med härligheter och fördelar på en av Sveriges bästa dejtingsida.  

Innan vi börjar kan du som läser detta tänka ut vad du har för förväntningar med att använda onlinedejting och vad ditt mål med ditt dejtande är. Gör du det innan vi går vidare kommer det vara mycket enklare att få en känsla om be2 skulle kunna vara någonting för dig. För vi kommer ge våra bedömningar av be2 och vad de har för utbud i Sverige, något som kanske är exakt det du söker efter för att dina drömmar om kärleken ska slå in.

Läs mer här!

be2 dejting i Sverige

Om du har funderat ut vad du har för förväntningar och mål med att använda be2 är det nu tid för att beskriva själva användandet av dejtingsidan. Här går vi alltså igenom det praktiska steg för steg – just för att det ska bli så enkelt som möjligt för dig. 

Steg 1

För att kunna hitta din stora kärlek finns det några saker du behöver göra innan. Det första är att skapa en onlinedejting profil och svara på frågorna som finns i personlighetstestet. Hos be2 kostar det ingenting och för att komma igång behöver du bara surfa in på be2.se och registrera dig. När detta är klart kan du börja hitta andra singlar som finns på hemsidan. Du kan även kolla in de olika dejtingverktygen som finns. De hjälper dig att matcha med andra medlemmar som passar dig och dina önskemål. 

Steg 2

När det första steget är klart är det dags för nästa. Och det är här det roliga börjar, för det är nämligen nu du kan börja dejta. Det är nu du kan kolla runt lite och hitta några singlar som du finner ett intresse för, eller så letar du efter de alternativ av medlemmar som matchar med dig utifrån personlighetstestet. Med ett gratis medlemskap kan du flirta med de du tycker verkar passande. För att kunna göra mer än så behöver du skaffa en slags prenumeration. Först då kan du läsa och skicka meddelanden, se vilka som gillar din profil och så vidare. Vad det finns för olika slags prenumerationer får du reda på lite längre ner. 

Steg 3

Sista steget innebär att du har har alla chanser i världen att lämna singellivet och hitta kärleken. Det kan verka läskigt att dejta på nätet, men med be2 är det säkert, lätt och i många fall värt kostnaden. Både på själva hemsidan och i appen blir du snabbt medlem genom att registrera dig och svara på några enkla frågor. Sen är allting klart – du är numera medlem hos be2. Det betyder att dina chanser för att bli kär och hitta den rätta blir betydligt större!

Läs mer här!

Be2 dejting i Sverige

Som medlem på be2.se kan du alltid kontakta support och kundservice av hög kvalité. Medarbetarna på be2 vill hjälpa dig så gott de kan med dina frågor och funderingar. I och med att be2 har ett högt krav på säkerhet erbjuder de även till dig som medlem, samt till alla andra medlemmar världen över, att dejta säkert och tryggt. 

Kvalitetskontroll

Då be2 är ett företag som vill att deras medlemmar, precis som de själva, ska sköta sig och hålla hög kvalité har de valt att kontrollera profilbilderna och texterna för de som ansöker om att bli medlemmar innan de får publiceras som en profil. Kundtjänsten på be2 arbetar ständigt med att hitta beteenden som avviker mot det normala och som inte är okej. Detta är för att bedrägerier och kränkningar ska motverkas mellan medlemmarna. Eftersom be2 alltid lyssnar på sina medlemmar och försöker lösa deras problem har de en stor tillit från deras medlemmar. 

Anonymitet

För be2 är anonymitet viktigt – du kan lugna din oro med deras omfattande integritetspolicy. Tack vare den erbjuds du såväl som din profil stor säkerhet. Du behöver aldrig oroa dig för att sidan skulle lämna ut din mailadress eller annan information som skulle kunna identifiera dig. Det är alltid du själv som väljer när du vill att kommunikationen ska vara anonym eller inte. 

Kontaktmöjligheter

Genom sökfunktionen på be2 har du möjligheterna att kontakta seriösa singlar. När du söker på singlar kan du välja olika filter där du väljer vilka krav den som vill kontakta dig ska uppfylla för att just få kontakta dig. Du kanske inte vill dejta någon som bor flera mil bort eller som har vissa värderingar? Då kan du till exempel välja singlar som bor inom ett visst avstånd ifrån dig, och så vidare. 

Be2 app

Medlemmar som vill kunna använda be2 var de än befinner sig kommer bli väldigt glada när de hör att det finns en app som du kan ladda ner till din mobil. Appen fungerar både för Android och iOS och du kan hitta den antingen i App Store eller Google Play. Precis som på hemsidan kan du i appen dejta utan några konstigheter – appen erbjuder samma verktyg och funktioner som hemsidan. Detta betyder att du kan kontakta singlar när och var som helst, oavsett vad du gör och oavsett var du befinner dig. I och med att be2 har medlemmar över hela världen har du stora chanser att bli kär – bara du har med dig mobiltelefonen. 

be2 pris

Kostnaden för att bli medlem hos be2 är noll. Det betyder att så länge du inte vill kunna dejta mer och få fler möjligheter med be2 så behöver du inte betala någonting. Om du däremot vill få fler chanser när du använder tjänsten behöver du betala en viss summa. Är detta ett alternativ för dig finns det några olika prenumerationsalternativ att välja mellan: 

1

Gratis

Det går att vara medlem hos be2 och inte betala någonting. Men vill du bli seriös med din dejting är en prenumeration att rekommendera. Det kostnadsfria alternativet är bra för att testa på hur dejtingsajten fungerar och vad det finns för typ av medlemmar där just nu. Du kan även göra ett personlighetstest och få matchningar på andra singlar med detta. Men för att kunna kontakta dem genom be2.se måste du skaffa en prenumeration. Det gör att du kan bli kontaktad av andra singlar som uppfyller dina önskemål. Önskemålen kan handla om lite vad som helst – men de mest vanliga är ålder och geografisk plats på de som är intresserade av dig. 

2

3 månader

Den kortaste prenumerationen hos be2 är på tre månader. Då behöver du betala 399 kronor i månaden, men samtidigt ges du med denna prenumeration möjlighet att kontakta andra potentiella kärlekspartners. Det är dessutom nu du kan hamna högst upp bland andra singlars sökningar på potentiella personer att kontakta och dejta. Så är du seriös med ditt sökande efter en partner kan det kanske vara värt att betala denna slant varje månad. Och om du skulle vilja avsluta prenumerationen innan kan du alltid kontakta kundservice för att få hjälp.  

3

6 månader

Vill du ha högre kvalité på din upplevelse hos be2 ska du skaffa en prenumeration för sex månader. Med denna prenumeration får du ännu fler möjligheter och tillgängligheten blir bara större och större. Dessutom behöver du inte vara lika stressad, nu ges du 6 månader istället för 3 att hitta din kärlek. Med 6 månaders-prenumerationen kan du både skicka och få meddelande från alla medlemmar hos be2. En prenumeration för sex månader kostar 249 kronor i månaden, vilket alltså i längden bli billigare än tre månaders-prenumerationen. 

4

12 månader

Den längsta prenumerationen som be2 erbjuder gäller i tolv månader, alltså ett helt år! Den kostar 199 kronor i månaden och blir då det billigaste alternativet i längden. Med denna prenumeration kan du ta saker i din egen takt och verkligen dejta på ett sätt som känns naturligt och bekvämt. Du behöver inte känna stress av att prenumerationen snart tar slut och att du “borde” ha hittat någon att dejta tills dess. Nju av resan mot att hitta kärleken med hjälp av be2 och ta dig tiden att bli säker på dina val. 

Skapa din profil på be2

Du ska inte var rädd för att logga in på be2 för första gången. När du har loggat in kommer du mötas av en funktionell och smart hemsida som hjälper dig att hitta kärleken. Som inloggad är det dags att skapa en profil som visar vem du är och vad du söker. 

För att beskrivningen av dig själv ska bli så bra som möjligt är det viktigt att vara ärlig och tydligt beskriva vad det är du söker. Därför är det bra att lägga ner lite tid på den här beskrivningen, det är trots allt den som andra singlar kommer att gå efter. En bra text kan locka till sig exakt den rätta för dig. 

När beskrivningen är klar ska du fylla i de önskemål du har på de som ska kunna kontakta dig. Fyll i så många du kan då det ökar chansen att hitta någon som matchar med dig på riktigt. 

Det sista steget är att du ska välja en profilbild som andra medlemmar kommer kunna se. Det är den här bilden som visas när en medlem söker efter singlar eller kollar på någon av sidans topplistor. Även detta är bra att lägga ner lite tid på då en bild säger mer än 1000 ord. Med en bra bild kommer fler medlemmar att gå in på din profil. Förslagsvis ska bilden visa vem du är och kanske någonting du tycker om att göra. En bild där du bär något som du känner dig snygg och bekväm i är också ett väldigt bra alternativ.  

Efter detta är din profil klar, och då är det dags att sätta igång med onlinedejtingen. Du kan börja med att söka efter andra singlar som passar dig enligt dina önskemål för att sedan bestämma om du är intresserad utifrån bild och beskrivning. När du har hittat någon som du skulle kunna matcha med kan du skicka en flirt eller ett meddelande. Och tveka inte att ta första steget, för många är det väldigt attraktivt. Ju mer ni chattar desto mer kan du visa vem du är. Om det sedan känns bra för er båda är det dags för att gå på dejt i den verkliga värden!

Varför bör man välja be2?

Lika enkelt och smidigt som det är att bli medlem hos be2 är det att avsluta sitt medlemskap. Du kanske har hittat kärleken, eller så har du inte det, eller så var onlinedejting inte någonting för dig just nu. Oavsett anledning är det enkelt att avsluta prenumerationen. Upplever du problem kan du alltid kontakta support och få riktigt bra vägledning. 

Efter att ha avslutat den eventuella prenumerationen får du två olika alternativ. Du kan antingen ta bort hela din profil och då även alla dina uppgifter, beskrivningar och bilder. Det andra alternativet är att dölja din profil och då ha möjligheten att starta profilen igen, detta för att inte behöva gå igenom alla steg i registreringen ännu en gång. Den här funktionen är väldigt uppskattad av andra medlemmar under perioder. Väljer du att radera din profil kan du såklart registrera dig hos be2 igen, men då behöver du göra en ny registrering och

Sammanfattning

Nu har vi kommit till början på slutet av den här recensionen av be2. Det betyder att vi ska skicka med dig våra bästa dejtingtips, samt gå igenom vilka plus och minus det finns med be2. Du kommer även få en kort sammanfattning med slutord om den här recensionen. 

Redaktionens tips

Här på redaktionen tycker vi om när saker och ting är enkla, och det då även när det kommer till att hitta kärleken. Med onlinedejting kan hela denna process förenklas på flera sätt. För att du ska få en så härlig upplevelse av onlinedating som möjligt kommer här några av våra bästa tips: 

Första tipset är att vara ärlig. Med ärlighet kommer man långt, alltså även när man dejtar online. I och med att det tillslut även kommer komma fram vem du faktiskt är så är det lika bra att vara ärlig från början – då slipper du krångel längre fram. Håll en positiv ton med de du får kontakt med. Skriv på ett trevligt och öppet sätt där du lyssnar på den andra, men också tar chansen att berätta vem du är. Våga fråga och var inte rädd om du får frågor som känns jobbiga. Det är då ni lär känna varandra som mest och knyter de starkaste b

Plus

Som du säkert förstår tycker vi att be2 är en av de bästa dejtingsajterna i Sverige. Sidan är professionell, trygg, säker och enkel vilket enligt är några av de viktigaste faktorerna för att dejtingsidan ska vara mer än bra. Mest utstickande för be2 är att deras medlemmar får en härlig upplevelse och känner sig trygga under dejtingen online. De erbjuder proffsig kundservice som besitter mycket kunskap och som kan hjälpa dig med det mesta som har med dejtingsajten att göra. Vi kan verkligen förstå varför be2 finns i flera länder och har stora framgångar när det kommer till att göra singlar till par. 

Minus

Utan några nackdelar kan det inte finnas några fördelar. Så är även fallet med be2. Om vi måste nämna ett par minus med be2 så är ett av dem att många kan få intrycket av att sajten vänder sig till vuxna och unga vuxna. Detta hade man kunnat ändra på och därmed fått en direkt bredare publik genom att ändra sättet de uttrycker sig på. Det finns trots allt även äldre singlar, samt singlar i medelåldern. Likaså är det med samkönade par. 

Slutord

Våra slutord om dejtingsajten be2 är att det inte finns så mycket att klaga på. Att bli medlem är helt kostnadsfritt, vilket det även är att skapa och lägga upp din profil. Du har möjligheten att skaffa olika prenumerationer om du vill ges fler möjligheter att matcha med och kontakta de rätta singlarna för dig. 

När dina val är gjorda skapar du en profil som ger ett bra intryck av dig. Där är det viktigt att du är tydlig med vem du är och vad du vill få ut av att vara medlem hos be2. Oavsett har du alla möjligheter att komma långt med ditt dejtande om du använder dig av tjänsten. Sajten är pålitlig, mångsidig, tydlig och lättnavigerad, och det finns plats för alla. Vi önskar dig all lycka till med att bli kär! 

Alternativ dejting

I Sverige finns det många alternativ för att hitta personer som vill ha en seriös relation, till exempel med följande appar och dejtingsidor: Academic Singles, E-Darling, Elitsinglar, HappyPancake, Match, Meetic, Mötesplatsen, OKCupid och Parship.