Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika

Recension Besök sidan!

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och

Recension Besök sidan!

Är du singel i Kalmar och letar efter kärleken? Då bör du läsa vidare. Här listar vi de tre bästa dejtingsajterna för singlar i Kalmar. Med dess utmärkta läge vid Smålandskusten i sydöstra Sverige bjuder staden på många härliga dejtingmöjligheter. Stadens geografiska läge vid vattnet och bron som länkar samman fastlandet med Öland gör att det finns många fina naturområden att utforska tillsammans med en dejt.

Lägg till alla mysiga kaféer, restauranger och sandstränder och du kommer aldrig ha brist på dejtställen. Det enda du behöver göra är att hitta en härlig singel att bjuda ut på dejt. Det gör du bäst online via någon av de många härliga dejtingsajterna. Här listar vi de allra bästa sajterna för dig som är singel i Kalmar samt några saker att tänka på när du väljer dejtingsida.

Det finns ett stort utbud av sajter för dig som vill träffa singlar i Kalmar. Allt du behöver göra för att hitta en dejt är att registrera en användarprofil, bli ihopmatchad med likasinnade och börja chatta. Om du hittar någon spännande singel online kan sedan ta steget och träffas på riktigt, kanske över en god kopp kaffe i Kalmar. Det finns dock ett stort utbud av sajter som hjälper till att para ihop singlar. Vi har valt ut några av de bästa för dig som är singel i Kalmar eller på Öland.

Topp 3 dejtingsajter för dig som är singel i Kalmar 2022

Snabb fakta

  • Prenumerationstjänst som kostar lika mycket för kvinnor och män
  • Trygghet och säkerhet är match.com ledord
  • Har blivit utnämnd till Sveriges starkaste varumärke år 2015, 2016 och 2018

Match recension 2022 Hur bra är egentligen Match?

Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika sökkriterier som känns viktiga för dig, eller genom att helt enkelt bläddra igenom andra medlemmars profiler. Profilerna på match.com är alltid mycket detaljerade vilket vi gillar! Två hjälpmedel som match erbjuder är deras virtuella coach Lara som hjälper dig att hitta andra profiler om du önskar detta samt deras informella matchkvällar. På dessa kvällar träffar du andra singlar och vem vet, den rätta kanske dyker upp just denna kväll? Att match.com just anordnar träffar, evenemang och annat i den fysiska världen gör att just denna dejtingsidan är vår absoluta favorit. Match.com erbjuder helt enkelt ett fullständigt paket där du som användare kan känna dig lugn och trygg vid hanterandet av dina personuppgifter, privata meddelanden och annat personligt. Det är alltså ingen slump att över 180.000 svenskar har hittat sin partner via match.com.

Snabb fakta

  • Medlemmen inleder medlemskapet med att göra ett personlighetstest som matchmakingen senare baseras på.
  • De flesta av elitsinglar.se medlemmar har en universitetsutbildning och är i åldrarna mellan 35 och 55 år.

Elitsinglar.se Recension 2022

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och träffsäker matchmaking, som till skillnad från andra sidor skickar dig ett personanpassat dejtingförslag istället för att du själv ska leta upp en annan medlem. Detta innebär att elitsinglar endast presenterar dig för de medlemmar som de tror att just du skulle passa riktigt bra ihop med. Denna typ av matchmaking gillar vi skarpt eftersom det skänker en stor trygghet till dig som medlem; du då vet att den person som du matchas med förmodligen kommer trivas bra i ditt sällskap. Hemsidan signalerar även ut att deras medlemmar är människor som endast söker en seriös och långvarig relation, detta budskap anser vi vara viktigt eftersom det klargör vilken typ av människor som de vill ha som medlemmar och i nästa steg vilka personlighetstyper som de vill matcha ihop.

Att tänka på när du väljer dejtingsajt

Du som är singel i Kalmar har många dejtingsajter att välja på. Kalmar är en universitetsstad med relativt många invånare, men det kan ändå vara klokt att välja någon av de större sajterna eftersom det är större chans att du kommer hitta singlar i just ditt område via dessa. När du väljer dejtingsajt är det viktigt att utgå från dina önskemål, din personlighet och området där du bor. Det finns många recensioner, men i slutänden handlar det om att välja den sajt som du tycker passar dig bäst. Läs på ordentligt om de olika sajterna och dess räckvidd innan du betalar för tjänsterna.

De flesta sajter är kostnadsfria att prova på och därför att du testa flera. Det är dock viktigt att tänka på att det krävs att du är seriös i ditt dejtande för att du ska kunna hitta passande dejter. Dels behöver du lägga ned tid på att skriva en ärlig och detaljerad användarprofil. Även val av profilbilder spelar stor roll. Detta kan vara tidskrävande och därför rekommenderar vi att du inte använder för många olika dejtingsajter utan håller dig till en eller två.

Avslutning

Det finns många härliga singlar i Kalmar och på Öland som väntar på att gå på dejt med dig. Match.com, Elitsinglar.se och Mötesplatsen.se är alla trygga och väletablerade dejtingsajter med stort medlemsantal. Med en användarprofil hos någon av dessa kommer du snart vara ute på roliga dejter i Kalmar.