Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika

Recension Besök sidan!

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och

Recension Besök sidan!

Ourtime är en fantastisk dejtingsajt för alla singlar över 50 år. Den passar i första hand för dig som vill hitta en ny kärlek, men även dig som söker nya vänner och bekantskaper. Sajten drivs av samma företag som står bakom Match.com och därför har sajterna många likheter.

Recension Läs mer här!

Gotland är kontrasternas ö där lugnet möter högt tempo. På sommaren samlas Sveriges maktelit och företagare i Almedalen och turister strömmar till ön. På hösten infaller lugnet och naturen byter skepnad. Här på denna natursköna ö finns det goda möjligheter att ha oförglömliga dejter.

Mysiga höstpromenader, härliga barer och historiska sevärdheter är bara några av många saker som passar för dejting på Gotland. Här finns det singlar i alla åldrar som letar efter seriösa förhållanden. Gotland har något för alla smaker och här bor det många olika sorters människor. Med andra ord är chanserna goda att du kommer hitta någon som passar dig perfekt. Med hjälp av olika dejtingsajter kan du smidigt och enkelt hitta kärleken på Gotland. Här kan du läsa mer om de tre bästa sajterna för dig som letar efter en trevlig dejt på ön.

Gotland erbjuder stor variation när det kommer till utbud av aktiviteter, natur, uteliv och dejting. Här hittar du många trevliga singlar att gå på dejt med. För att göra det lättare att hitta din stora kärlek kan du använda någon av de många dejtingsajterna som matchar ihop dig med passande singlar. Att dejta online har blivit otroligt vanligt och det stora medlemsantalet på de olika sidorna gör det lätt att komma i kontakt med singlar i just ditt område. Det är otroligt smidigt att komma igång.

Du behöver bara välja en dejtingsajt, registrera dig, fixa en trevlig och informativ användarprofil och ta kontakt med andra singlar som verkar intressanta. För att hjälpa dig att komma igång med nätdejtandet har vi valt ut tre riktigt bra dejtingsajter som passar dig som är singel på Gotland.

Topp 3 sajterna för singlar på Gotland 2022

Snabb fakta

  • Prenumerationstjänst som kostar lika mycket för kvinnor och män
  • Trygghet och säkerhet är match.com ledord
  • Har blivit utnämnd till Sveriges starkaste varumärke år 2015, 2016 och 2018

Match recension 2022 Hur bra är egentligen Match?

Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika sökkriterier som känns viktiga för dig, eller genom att helt enkelt bläddra igenom andra medlemmars profiler. Profilerna på match.com är alltid mycket detaljerade vilket vi gillar! Två hjälpmedel som match erbjuder är deras virtuella coach Lara som hjälper dig att hitta andra profiler om du önskar detta samt deras informella matchkvällar. På dessa kvällar träffar du andra singlar och vem vet, den rätta kanske dyker upp just denna kväll? Att match.com just anordnar träffar, evenemang och annat i den fysiska världen gör att just denna dejtingsidan är vår absoluta favorit. Match.com erbjuder helt enkelt ett fullständigt paket där du som användare kan känna dig lugn och trygg vid hanterandet av dina personuppgifter, privata meddelanden och annat personligt. Det är alltså ingen slump att över 180.000 svenskar har hittat sin partner via match.com.

Snabb fakta

  • Medlemmen inleder medlemskapet med att göra ett personlighetstest som matchmakingen senare baseras på.
  • De flesta av elitsinglar.se medlemmar har en universitetsutbildning och är i åldrarna mellan 35 och 55 år.

Elitsinglar.se Recension 2022

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och träffsäker matchmaking, som till skillnad från andra sidor skickar dig ett personanpassat dejtingförslag istället för att du själv ska leta upp en annan medlem. Detta innebär att elitsinglar endast presenterar dig för de medlemmar som de tror att just du skulle passa riktigt bra ihop med. Denna typ av matchmaking gillar vi skarpt eftersom det skänker en stor trygghet till dig som medlem; du då vet att den person som du matchas med förmodligen kommer trivas bra i ditt sällskap. Hemsidan signalerar även ut att deras medlemmar är människor som endast söker en seriös och långvarig relation, detta budskap anser vi vara viktigt eftersom det klargör vilken typ av människor som de vill ha som medlemmar och i nästa steg vilka personlighetstyper som de vill matcha ihop.

OurTime Recension 2022

Ourtime är en fantastisk dejtingsajt för alla singlar över 50 år. Den passar i första hand för dig som vill hitta en ny kärlek, men även dig som söker nya vänner och bekantskaper. Sajten drivs av samma företag som står bakom Match.com och därför har sajterna många likheter.

Den största skillnaden är att Ourtime.com riktar sig till en specifik åldersgrupp och du måste vara över 50 för att registrera en profil här. I övrigt är sajterna väldigt lika och har liknande funktioner. Här kan du också ta del av singelevenemang och roliga aktiviteter.

Självklart är dessa aktiviteter skräddarsydda för målgruppen och består bland annat av matlagningskurser och olika kulturella aktiviteter. Detta gör det lättare för dig att träffa andra femtioplussare på Gotland. Det är en seriös och mycket trygg sajt. Deras vänliga kundtjänst svarar snabbt och hjälper dig om du har några frågor eller funderingar.

Det är mycket lätt att komma igång och använda Ourtime.com. Allt du behöver göra är att registrera en profil inklusive information om dig själv och dina preferenser. Strax därefter blir du presenterad för lämpliga dejter som du enkelt kan ta kontakt med via chatten.

Några saker att tänka på vid val av dejtingsajt

Det finns ett stort antal dejtingsajter att välja bland när du vill hitta kärleken på nätet. Det viktigaste är att välja en säker och väletablerad sajt. Det finns alltid en risk för bluffprofiler och sajter som kan missbruka din personliga information och därför bör du bara använda trygga sajter.

Samtliga dejtingsajter i denna artikel är mycket säkra och granskar manuellt alla bilder och användarprofiler. Utöver tryggheten är det även viktigt att välja en sajt som är lämpad för din målgrupp och dina preferenser. Om du bor på en mindre ort som Gotland är det även bra att välja en av de större sajterna eftersom de har många medlemmar spridda över hela Sverige.

Sammanfattning

På Gotland finns det många trevliga singlar och många vackra platser som lämpar sig för dejter. Match.com, Elitsinglar.se och Ourtime.com är några av de bästa och tryggaste dejtingsajterna i Sverige. Dessa passar utmärkt för dig som är singel och vill hitta kärleken på Gotland.