Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika

Recension Besök sidan!

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och

Recension Besök sidan!

Från att ha varit en nästintill stigmatiserad plats för desperata har nätdejting blivit ett omåttligt populärt sätt att hitta romantik och en livslång partner. Det är ett stort hjälpmedel för exempelvis singlar i glesbefolkade regioner och med långa avstånd som Östersund och Vilhelmina. En av de största fördelarna med nätdejting är inte bara åtkomsten till tusentals potentiella dejter utan även möjligheten att träffa likasinnade. Nästan alla dejtingsajter har sökfunktioner för att söka singlar baserat på specifika preferenser och önskemål, såsom utbildning, längd och fritidsintressen.

Emellertid kan det fortfarande finnas skeptiker till nätdejting. Förekommande motsättningar är hur det kan vara bättre än att träffa någon i verkliga livet samt på avgifter för medlemskap. Tänk då på att det även kostar att träffas och lära känna någon i verkliga livet, bland annat för drinkar och resor – kostnader som kan växa mycket snabbt. Ytterligare fördelar med nätdejting framför traditionella former av dejting är:

 • Specifika sökkriterier låter dig söka efter vad du verkligen letar efter
 • Sparar tid och energi
 • Miljontals människor över hela landet gör det
 • Prisvärt sätt att lära känna någon från vilken plats i världen som helst
 • Säkerhetsåtgärder skyddar användare från falska profiler och olämpligt innehåll

Härnäst presenteras de tre bästa dejtingsajterna som passar den stora majoriteten av människor som är ute efter ett seriöst förhållande. Dessa är Elitsinglar.se, Match.com och Badoo. Läs vidare och se vilka fantastiska möjligheter dessa tjänster erbjuder och vilken som passar dig bäst. Var och en har sina respektive styrkor som kan vara mer eller mindre avgörande beroende på vad dina behov är.

Topp 3 bästa sajterna för singlar i östersund 2022

Snabb fakta

 • Prenumerationstjänst som kostar lika mycket för kvinnor och män
 • Trygghet och säkerhet är match.com ledord
 • Har blivit utnämnd till Sveriges starkaste varumärke år 2015, 2016 och 2018

Match recension 2022 Hur bra är egentligen Match?

Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika sökkriterier som känns viktiga för dig, eller genom att helt enkelt bläddra igenom andra medlemmars profiler. Profilerna på match.com är alltid mycket detaljerade vilket vi gillar! Två hjälpmedel som match erbjuder är deras virtuella coach Lara som hjälper dig att hitta andra profiler om du önskar detta samt deras informella matchkvällar. På dessa kvällar träffar du andra singlar och vem vet, den rätta kanske dyker upp just denna kväll? Att match.com just anordnar träffar, evenemang och annat i den fysiska världen gör att just denna dejtingsidan är vår absoluta favorit. Match.com erbjuder helt enkelt ett fullständigt paket där du som användare kan känna dig lugn och trygg vid hanterandet av dina personuppgifter, privata meddelanden och annat personligt. Det är alltså ingen slump att över 180.000 svenskar har hittat sin partner via match.com.

Snabb fakta

 • Medlemmen inleder medlemskapet med att göra ett personlighetstest som matchmakingen senare baseras på.
 • De flesta av elitsinglar.se medlemmar har en universitetsutbildning och är i åldrarna mellan 35 och 55 år.

Elitsinglar.se Recension 2022

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och träffsäker matchmaking, som till skillnad från andra sidor skickar dig ett personanpassat dejtingförslag istället för att du själv ska leta upp en annan medlem. Detta innebär att elitsinglar endast presenterar dig för de medlemmar som de tror att just du skulle passa riktigt bra ihop med. Denna typ av matchmaking gillar vi skarpt eftersom det skänker en stor trygghet till dig som medlem; du då vet att den person som du matchas med förmodligen kommer trivas bra i ditt sällskap. Hemsidan signalerar även ut att deras medlemmar är människor som endast söker en seriös och långvarig relation, detta budskap anser vi vara viktigt eftersom det klargör vilken typ av människor som de vill ha som medlemmar och i nästa steg vilka personlighetstyper som de vill matcha ihop.

3 saker att tänka inför val av dejtingsajt

Nätdejting är en enorm och mångsidig värld som innehåller alla typer av interaktioner och möjligheter. Det är dock viktigt att ha vissa saker i åtanke innan du går in på någon dejtingsajt. Tre av de mest viktiga sakerna att tänka på är följande:

 • Avgöra vad du söker efter
 • Kontrollera dejtingsajternas demografi och könsfördelning om det är möjligt
 • Bestäm din budget i förväg för att slippa många sporadiska betalningar

Sammanfattning

Framtiden för nätdejting ser ljus ut och har många fördelar jämfört med traditionellt dejtande. Statistik styrker detta då den genomsnittliga tiden det tar för två personer som träffades på en dejtingsajt att gifta sig är 18 månader. För personer som träffas i verkliga livet är det 42 månader. Emellertid lanseras det varje år tusentals nya dejtingtjänster världen över och det är därför nödvändigt kritiskt granska dem. För närvarande är Elitsinglar.se, Match.com och Badoo tre beprövade tjänster som täcker de flesta behov som singlar har.