Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika

Recension Besök sidan!

eDarling hamnar längst ner på listan över företag som saluför dejting på nätet. eDarling bygger på matchmaking som utförs efter att du som medlem fyllt i ett vetenskapligt test som sedan utgör en del av din

Recension Besök sidan!

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och

Recension Besök sidan!

Dejtingvärlden har aldrig varit lika stor som den är idag, åtminstone inte om man tittar på hur den ser ut på nätet. Idag är det många som använder sig av just internet för att träffa nya människor och förhoppningsvis hitta den stora kärleken.

Internetdejting var till en början något som främst användes av människor som hade svårt att hitta någon på krogen, som kanske var för blyg för att våga ta kontakt i verkliga livet eller som av andra anledningar kände sig osäker på hur dejting fungerande.

Idag ser det helt annorlunda ut. Nätdejting används av både unga och gamla människor, sociala som introverta och det finns mängder med olika sidor att använda sig av.

Det vanligaste är att man vill hitta någon i samma stad som man själv befinner sig i. Är du singel i Värmland kommer du med största sannolikhet att vilja träffa någon som bor nära dig, så att ni kan inleda en mer seriös relation om allt klickar sinsemellan.

För att börja dejta på nätet behöver du först se till att hitta en dejtingsida som du tycker om och som du känner lever upp till alla de förväntningar som du har. Här nedan kommer du att få läsa om tre stycken dejtingsidor som ligger på topplistan över bästa alternativen för svenska medlemmar.

Topp 3 bästa sajterna för singlar i Värmland 2022

Snabb fakta

 • Prenumerationstjänst som kostar lika mycket för kvinnor och män
 • Trygghet och säkerhet är match.com ledord
 • Har blivit utnämnd till Sveriges starkaste varumärke år 2015, 2016 och 2018

Match recension 2022 Hur bra är egentligen Match?

Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika sökkriterier som känns viktiga för dig, eller genom att helt enkelt bläddra igenom andra medlemmars profiler. Profilerna på match.com är alltid mycket detaljerade vilket vi gillar! Två hjälpmedel som match erbjuder är deras virtuella coach Lara som hjälper dig att hitta andra profiler om du önskar detta samt deras informella matchkvällar. På dessa kvällar träffar du andra singlar och vem vet, den rätta kanske dyker upp just denna kväll? Att match.com just anordnar träffar, evenemang och annat i den fysiska världen gör att just denna dejtingsidan är vår absoluta favorit. Match.com erbjuder helt enkelt ett fullständigt paket där du som användare kan känna dig lugn och trygg vid hanterandet av dina personuppgifter, privata meddelanden och annat personligt. Det är alltså ingen slump att över 180.000 svenskar har hittat sin partner via match.com.

Snabb fakta

 • eDarling har funnits på den svenska marknaden sedan år 2010.
 • Får över 2600 nya medlemmar varje vecka i Sverige.

Edarling.se Recension, Pris, Omdömen & åsikter i 2022

eDarling hamnar längst ner på listan över företag som saluför dejting på nätet. eDarling bygger på matchmaking som utförs efter att du som medlem fyllt i ett vetenskapligt test som sedan utgör en del av din personlighetsprofil. Denna profil tillsammans med dina personliga önskemål och förväntningar gällande en relation skapar sedan din fullständiga profil på eDarling. Organisationen säger sig sträva efter att deras medlemmar ska uppnå seriösa kärleksförhållanden och att sätta en hög standard hos sina medlemmar gällande utbildning och yrkesval.

För din trygghets sägs utföras alltid en manuell kontroll av alla nya profiler, för att på så vis bli av med falska konton och oseriösa profiler. Vi tycker om eDarling och deras sätt att se på trygghet och integritet för sina medlemmar. Detta blir tyvärr även varför vi placerar de längst ner på listan över Sveriges bästa dejtingsidor.

Det blir helt enkelt för personlighetslöst och neutralt angående vad de erbjuder och på vilket sätt som de gör det. Eftersom intrycket av sidan är väldigt neutralt blir man tyvärr inte nyfiken på att fortsätta utforska eDarling och vad de har att erbjuda.

Snabb fakta

 • Medlemmen inleder medlemskapet med att göra ett personlighetstest som matchmakingen senare baseras på.
 • De flesta av elitsinglar.se medlemmar har en universitetsutbildning och är i åldrarna mellan 35 och 55 år.

Elitsinglar.se Recension 2022

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och träffsäker matchmaking, som till skillnad från andra sidor skickar dig ett personanpassat dejtingförslag istället för att du själv ska leta upp en annan medlem. Detta innebär att elitsinglar endast presenterar dig för de medlemmar som de tror att just du skulle passa riktigt bra ihop med. Denna typ av matchmaking gillar vi skarpt eftersom det skänker en stor trygghet till dig som medlem; du då vet att den person som du matchas med förmodligen kommer trivas bra i ditt sällskap. Hemsidan signalerar även ut att deras medlemmar är människor som endast söker en seriös och långvarig relation, detta budskap anser vi vara viktigt eftersom det klargör vilken typ av människor som de vill ha som medlemmar och i nästa steg vilka personlighetstyper som de vill matcha ihop.

Att välja dejtingsida – så ska du tänka

Här har du blivit presenterad tre olika dejtingsidor som har fått mycket bra och positiva omdömen från tidigare användare. Är du osäker på vilken dejtingsida som du ska välja rekommenderar vi att du letar fram mer ingående recensioner för att få veta mer. Eftersom sidorna är kostnadsfria att registrera sig på kan du också skapa ett konto på alla sidor, för att därefter testa och sedan välja den som passar dig bäst.

Det finns flera saker som kan vara bra att tänka på när du ska välja dejtingsajt. Det är bland annat:

 • Antalet aktiva medlemmar
 • Eventuell nisch på sajten
 • Genomsnittliga åldern
 • Abonnemangskostnader
 • Dejtingsidans framgång

Anledningen till varför du bör fundera lite extra innan du väljer är helt enkelt för att du ska minimera risken för att “hamna fel” och betala för en sida som du inte är nöjd med. Vi förstår att du är exalterad att komma ut på dejtingmarknaden igen, men försök att ha is i magen när du ska välja sida.

Känns det för svårt kan du alltid välja någon av de tre ovanstående alternativen. Här kan du vara säker på att det finns singlar i alla möjliga åldrar och att alla är ute efter samma sak – en långvarig och seriös relation. Visst kan du även testa på gratissidor och gratisappar, men var då också beredd på en hel del oseriösa profiler eller profiler som inte är aktiva överhuvudtaget. Risken är stor att man registrerar sig för skojs skull, men sen inte använder sig av sidan.v