Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika

Recension Besök sidan!

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och

Recension Besök sidan!

eDarling hamnar längst ner på listan över företag som saluför dejting på nätet. eDarling bygger på matchmaking som utförs efter att du som medlem fyllt i ett vetenskapligt test som sedan utgör en del av din

Recension Besök sidan!

Jönköping är en mycket vacker och härlig stad som har mycket att erbjuda. Även om det är långt ifrån Sveriges största område är det fortfarande stort nog för många att vilja besöka eller bosätta sig i. Precis som i alla andra delar av Sverige finns det här ett flertal singlar som letar efter nya äventyr eller den stora kärleken. Att dejta idag ter sig inte riktigt på samma sätt som förr. Innan internet fanns var man tvungen att gå utanför dörren för att ha en chans att träffa en partner, men idag räcker det med att man har en enhet med uppkoppling till internet – något som majoriteten av alla människor har.

Är du singel och vill träffa andra singlar i Jönköping har du kommit helt rätt. Här nedan har vi listat några av de absolut bästa dejtingsajterna som du kan använda dig av. Vissa av dejtingsidorna är nischade, vilket betyder att de är framtagna för en specifik inriktning. Ett bra exempel på en sådan dejtingsida är Elitsinglar. Elitsinglar riktar sig till människor med höga anspråk, men mer om detta nedan.

Topp 3 bästa sajterna för singlar i Jönköping 2022

Snabb fakta

  • Prenumerationstjänst som kostar lika mycket för kvinnor och män
  • Trygghet och säkerhet är match.com ledord
  • Har blivit utnämnd till Sveriges starkaste varumärke år 2015, 2016 och 2018

Match recension 2022 Hur bra är egentligen Match?

Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika sökkriterier som känns viktiga för dig, eller genom att helt enkelt bläddra igenom andra medlemmars profiler. Profilerna på match.com är alltid mycket detaljerade vilket vi gillar! Två hjälpmedel som match erbjuder är deras virtuella coach Lara som hjälper dig att hitta andra profiler om du önskar detta samt deras informella matchkvällar. På dessa kvällar träffar du andra singlar och vem vet, den rätta kanske dyker upp just denna kväll? Att match.com just anordnar träffar, evenemang och annat i den fysiska världen gör att just denna dejtingsidan är vår absoluta favorit. Match.com erbjuder helt enkelt ett fullständigt paket där du som användare kan känna dig lugn och trygg vid hanterandet av dina personuppgifter, privata meddelanden och annat personligt. Det är alltså ingen slump att över 180.000 svenskar har hittat sin partner via match.com.

Snabb fakta

  • Medlemmen inleder medlemskapet med att göra ett personlighetstest som matchmakingen senare baseras på.
  • De flesta av elitsinglar.se medlemmar har en universitetsutbildning och är i åldrarna mellan 35 och 55 år.

Elitsinglar.se Recension 2022

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och träffsäker matchmaking, som till skillnad från andra sidor skickar dig ett personanpassat dejtingförslag istället för att du själv ska leta upp en annan medlem. Detta innebär att elitsinglar endast presenterar dig för de medlemmar som de tror att just du skulle passa riktigt bra ihop med. Denna typ av matchmaking gillar vi skarpt eftersom det skänker en stor trygghet till dig som medlem; du då vet att den person som du matchas med förmodligen kommer trivas bra i ditt sällskap. Hemsidan signalerar även ut att deras medlemmar är människor som endast söker en seriös och långvarig relation, detta budskap anser vi vara viktigt eftersom det klargör vilken typ av människor som de vill ha som medlemmar och i nästa steg vilka personlighetstyper som de vill matcha ihop.

Välja dejtingsajt – så ska du tänka

Att välja en dejtingsida är inte alltid det lättaste och om du behöver betala för sidan är du säkert väldigt angelägen om att det ska bli rätt redan från start. Ett bra sätt att välja dejtingsida på är att utgå från hur många aktiva medlemmar som finns i Sverige eller i Jönköping, om det är just här du vill dejta. Du kan även läsa recensioner och omdömen från tidigare användare och på så sätt skapa dig en uppfattning om hur dejtingsidan fungerar.

Är du ute efter seriös dejting kan det vara en god idé att undvika gratissajterna. Orsaken till detta är helt enkelt för att det kan finnas många oseriösa personer, som bara har registrerat sig för skojs skull, men som aldrig är aktiva.

Välj en sida som du känner dig bekväm och trygg med. Kom ihåg att du alltid har möjlighet att avsluta ditt medlemskap och testa på en annan sida om du inte träffade rätt första gången. Du kan också välja att registrera dig på flera sidor, för att få fler matchningar och större valmöjligheter.

Sammanfattning

Att vara singel i Jönköping kan faktiskt vara helt fantastiskt, men många drömmer ändå om en partner eller kärlek att leva och uppleva saker tillsammans med. Tack vare smidiga och seriösa dejtingsidor har det aldrig varit enklare att komma i kontakt med nya människor. Det enda som krävs för att komma igång är att du väljer en sida eller app som passar dig och att du tar dig igenom registreringsprocessen, som i majoriteten av alla fall är helt kostnadsfri. Är du ute efter något mer nischat finns det alternativa dejtingsidor som lämpar sig bra, t.ex. dejting för personer över 50 eller mer casual dejting.j