Tinder Recension

Snabba fakta:

Vårt omdöme

Tinder.com är appen som kanske startade möjligheten att ens använda en app för dejting. Självklart ska den finnas med på en topplista över bra dejting appar. Alla som har dejtat under de senaste åren har förmodligen vid ett eller flera tillfällen använt sig av Tinder men med ett sannolikt blandat resultat. Det är just det som är Tinders svaghet, att det ärrs oerhört många som använder det vilket faktiskt har gett appen ett rykte av att vara oseriös med tanke på många av dess medlemmar och deras syfte till att dejta. Just denna aspekt är anledningen till att Tinder faktiskt hamnar näst sist på vår lista över de bästa dejtingapparna i Sverige just nu.

Eftersom vi utgår från att du vill dejta för att finna kärleken och inte endast för en kvälls lycka, kan vi tyvärr inte rekommendera Tinder. Denna dejt app har blivit något av en “one night stand” förmedlare och det är inget som vi känner att vi vill premiera i just dejtingsammanhang.

Positivt och negativt

+ Otroligt stort antal medlemmar och de allra flesta som är singel har ett Tinder-konto.

+ Ertjänt företag som i princip garanterar att du kommer matcha med flertalet singlar som är väldigt sugna på att träffas.

+ Har du ett välkammat utseende kommer detta gynna dig stort i Tinder appen.

– Har en oseriös aura som därmed drar till sig oseriösa medlemmar.

– Matchningen bygger endast på utseende, vilket kan vara väldigt sårande och känns omodernt.

Alternativ dejting

Vi har gott om alternativ när det gäller tillfällig dejting och uppkoppling, du kan välja mellan följande märken: Du kan välja mellan GoodOnes (kräver BankID), Happn, idates, och C-date.