Victoria Milan Recension 2024

Vill du ha möjligheten att dejta personer via en dejtingsida som utmanar normer och oskrivna regler? Då kan Victoria Milan Sverige vara ett mycket passande alternativ. Detta är nämligen ingen vanlig dejtingsida eller dejting app där du kan träffa en ny partner. Utan det här är en plats för dig som redan har en partner men som samtidigt vill ha en hemlig affär vid sidan av.

Victoria Milan är en med andra ord dejtingsida som bjuder på mycket spänning. Genom att bli medlem hos den framgångsrika dejtingappen kan du går rejält utanför boxen och tar ditt dejtande till nästa nivå, precis på det sätt som passar dig.

Låter detta lockande? I denna text ger vi dig vårt omdöme av den välkända dejtingsajten Victoria Milan. Trots att alla användare kan ha olika trosuppfattningar, intressen, akademiska bakgrunder och liknande finns det inget som sätter stopp för dejtingen här! Stort lycka till.

Registrera sig hos Victoria Milan

Vid första anblick bjuder Victoria Milans hemsida på många lockande bilder och erbjudanden som verkar spännande. Något som däremot drar ner betyget och känslan överlag är att det kan vara rätt svårt att hitta var du ska registrera dig. För att göra det, det vill säga komma till registrering, behöver du nämligen klicka på “Se dina matchningar” i mitten av hemsidan. Detta kan vilseleda potentiella användare. 

Hemlig registrering

Det finns däremot en tanke med denna “dolda registrering” och att det inte ska vara så lätt att hitta var registrering faktiskt sker. Victoria Milan vill nämligen hemlighålla så mycket som möjligt och väljer därför att visa sig på ett annat sätt än vad traditionella dejtingsidor gör. För att du ska kunna vara så privat och hemlig som möjligt har Victoria Milan valt att gömma och komplicera annars så väldigt lättillgängliga funktioner. 

När du väl har förstått konceptet med att vara hemlig kommer du få en bättre bild av varför saker är som de är på sidan. Detta innebär också att registreringen inte kommer kännas så svår som den kan verka. Vanligtvis har andra dejtingsidor en tydlig knapp som du klickar på för att registrera dig, men här registrerar du dig istället genom att klicka på knappen “Gå med anonymt”. 

Dold information

Efter att du har hittat var du ska registrera dig, samt satt igång din registrering, får du fylla i diverse uppgifter om dig själv – om du är man eller kvinna, vilket kön du vill dejta samt din nuvarande civilstatus. I följande steg fyller du i ytterligare grundläggande information om dig själv, följt av att du lägger upp några foton. När detta är klart kan du ta del av förslag på partners som skulle kunna vara en bra match. 

Det är med andra ord väldigt smidigt och okomplicerat att genomföra registrering, det trots att det till en början kan verka svårt att göra en hemlig registrering. När du väl är igång ser själva registreringen ut som hos många andra dejtingsidor, bara det att den är dold. Tänk dock på att Victoria Milan först och främst är till för de med en redan befintlig relation som vill ha en liten sidoflört. 

Vad skiljer Victoria Milan åt andra dejtingsidor?

Det är inte helt enkelt att jämföra Victoria Milan med andra dejtingsidor eftersom att deras ändamål, och även målgrupper, är så otroligt olika. I och med att det inte heller finns så många andra dejtingsidor likt Victoria Milan finns det inte heller så mycket annat att jämföra mot. 

Något vi dock kan säga direkt är att om du är ute efter att hitta ett seriöst förhållande som kanske kan hålla hela livet så rekommenderar vi att du vänder dig till en annan dejtingtjänst. Vill du däremot ha ett hemligt förhållande på sidan av ditt vanliga, och känner att du saknar spänning i vardagen, kan Victoria Milan absolut vara något för dig. 

Nischad dejting med färre medlemmar

Då Victoria Milan i Sverige har en väldigt nischad målgrupp – svenskar som vill ha en affär på sidan av sitt förhållande – har tjänsten inte alls lika många medlemmar som andra dejtingsidor. 

Dock innebär inte detta att tjänsten är sämre än andra, utan förmodligen är det svårt för Victoria Milan att nå upp till samma antal medlemmar som andra dejtingsidor har då intresset för denna typen av dejting helt enkelt inte är lika stort. Målgruppen är helt enkelt betydligt mindre och mer nischad, vilket kan vara både bra och dåligt. 

På ett sätt kan detta göra att dejtingtjänsten verkar oseriös och lite som ett skämt. Det är dock en orättvis bild. För de som söker efter en snabb fling för att få spänning i deras egna förhållande kan Victoria Milan erbjuda mycket. Det låga användarantalet beror förmodligen också på att sajten är något okänd för många – dess hemliga registrering och låga profil gör inte saken bättre just för detta. 

Gömda funktioner

På hemsidan är det väldigt enkelt att navigera sig, det vill säga trots att vissa funktioner göms. Tänker man till en extra gång och “läser mellan raderna” är det inte särskilt svårt att hitta knapparna och de olika genvägarna. Nya som gamla användare lär sig fort hur sajten fungerar så snart man begriper vad sidan går ut på och hur konceptet fungerar. 

En funktion du kan hitta hos Victoria Milan, men inte hos så många andra dejtingtjänster, är möjligheten att spara sina favoritprofiler. Hos Victoria Milan kan du nämligen spara de profiler du finner extra tycke för, för att sen enkelt kunna gå tillbaka till dem när du vill. Alla dina favoriter samlas i en slags mapp där du kan ha dem där så länge du själv vill. Detta är perfekt om du inte vill eller har möjlighet att interagera med dem direkt, utan hellre sparar det till ett senare tillfälle.

Få fakeprofiler

Eftersom att dejtingsidan är rätt hemlig är det många som tänker att det är just där som alla fakeprofiler gömmer sig. Exakt hur många fakeprofiler som finns att hitta hos Victoria Milan jämfört med hos andra dejtingsidor är svårt att säga. Men, när vi själva testade sidan kunde vi inte hitta några falska profiler alls. Vi kunde inte heller hitta medlemmar som var inaktiva, vilket förvånade oss till det positiva. 

Trygg men något omoralisk

Den största skillnaden är dock såklart att Victoria Milan är till för dig som redan har en relation. Vi kan tycka att det är något omoraliskt att gå bakom ryggen på sin partner och “vara otrogen” på detta sätt. Samtidigt gör alla precis som de vill och känner för. 

Bortsett från vår egen känsla kring det hela kan vi inte förneka att sidan är av hög kvalité och att samtliga medlemmar och användare kan känna sig trygga och säkra. För dig som redan har en relation och som använder Victoria Milan för att hitta en flört finns det mycket att vinna på att du på sidan inte blir dömd för ditt beteende. Oavsett vad just du söker är du alltid välkommen.

Sammanfattningsvis är Victoria Milan en mycket bra dejtingsida för dig som vill hetta upp och få in lite spänning i vardagen. Är du ute efter en hemlig relation med någon du aldrig har träffat innan är det utan tvekan platsen för dig. Det som erbjuds här hittar du inte på många andra dejtingsidor. Just på grund av dess trygga intryck, smarta funktioner och unika utbud skulle vi säga att Victoria Milan är en av de bästa i Sverige på just hemliga förhållanden!

Tjänst som håller vad de lovar

Trots att vi känner att denna typ av dejting är något omoraliskt och oetisk (i våra ögon) så kan vi inte sticka under stolen med att Victoria Milan gör ett mycket bra jobb. Både hemsidan och appen är välutvecklade och smidiga att använda, samtidigt som användarna kan dejta i lugn och ro helt enligt personliga önskemål. 

Att du dessutom kan få bra erbjudanden till överkomliga priser gör inte betyget sämre. Klarar ditt samvete och hjärta av det har det nog aldrig varit så enkelt att hålla hemligheter och vara otrogen bakom ryggen på sin nuvarande partner. 

Enkelt att gömma sig

Det råder ingen tvekan om att Victoria Milan ger dig vad de lovar – sidan är enkel, trygg och rolig att använda på samma gång. Trots att de är bra på att gömma saker för andra krävs det inte mer än lite närmare eftertanke för att man som intresserad medlem ska hitta den dolda registreringen och de smarta funktionerna under användningen. 

Samtidigt kan du själv gömma dig bakom din anonymitet, och det både för andra användare, för tjänsten i sig och för personer i din närhet. Vill du inte behöver du inte lämna ut ditt riktiga namn eller personlig information.  

Fokus på anonymitet

Victoria Milan är en av de mest innovativa och utvecklade dejtingtjänsterna på marknaden just nu. På grund av dess unika inriktning vore det nästan konstigt om vi inte berömde dem för hur bra de är på anonymitet. Du som användare behöver inte vara orolig för att varken du eller din information ska bli offentlig, det då en hög prioritet är att alla ska få vara privata. 

Trots fokus på anonymitet och dold information kan vi konstatera, efter att ha scrollat igenom både sidan och appen, att det inte gömmer sig några hemligheter på plattformarna som användarna kan luras eller skadas av. Det är svårt att gå vilse samtidigt som det finns goda chanser för dig att vara så privat som möjligt.

Victoria Milan app

Victoria Milan app

Självklart har Victoria Milan en app som finns tillgänglig för alla användare att ta del av. Du kan hitta denna app både i Appstore och GooglePlay. Något som dock kan vara bra att veta om innan du laddar ner den är att det finns rätt delade meningar kring just denna. En del tycker att appen är hur bra som helst, medan andra är mindre nöjda. 

Fördelar med appen

Du vet förmodligen vad Tinder är, eller hur? Victoria Milan förknippas ofta med just Tinder, det trots att de inte arbetar med swipe-funktioner på samma sätt. Utan hos Victoria Milan erbjuds du istället funktioner som gör att du kan få kontakt med andra användare. I appens beskrivning säger de själva att “Victoria Milan har de bästa verktygen, funktionerna och säkerheten för att göra det lätt att dejta diskret då du vill ha hemliga affärer”. 

Detta tycker vi stämmer in rätt bra då appen är väldigt enkel att använda. Du behöver inte heller vänta på att funktioner, information och innehåll ska ladda – appen buggar väldigt sällan. Något som höjer säkerheten är att varje profil verifieras genom Facebook, LinkedIn eller Google. Du kan med andra ord vara säker på dejtandet är både tryggt och diskret. Säkerheten är minst lika hög i appen som på hemsidan. 

Tycker du om att smyga kan appen också vara ett bättre alternativ. På telefonen kan det vara enklare att snabbt dölja det du gör om någon råkar komma in i rummet eller ser din telefon. I appen (och även på hemsidan) finns det en så kallad “Panik-knapp”. När du trycker på knappen loggas du snabbt ut och får upp en neutral sida på din telefon. Väldigt fyndigt om du frågar oss. 

Victoria Milan pris

Victoria Milans pris är mer tilltalande än priset hos många andra dejtingsidor och appar. Hos andra kan du exempelvis behöva betala tre gånger så mycket för ett medlemskap som bara gäller i tre månader. Bra priser är alltid uppskattat!

Olika premium-medlemskap

Att registrera sig på Victoria Milan är helt gratis. Du kan testa dig fram och ta dig runt på sidan utan att behöva betala, och det är även gratis att skapa en profil. Det är inte förens du vill ha möjligheten att kontakta andra medlemmar som du behöver lägga pengar på ett medlemskap. Beroende på vilket av de tre olika premium-medlemskapen du väljer kommer priset att variera: 

Tre månaders

För 299 kr per månad (för en period på tre månader) ges du möjligheten att se över vilka användare och profiler som besöker din profil. Med detta medlemskap kan du också både skicka och läsa meddelanden. Du kan även se vem som har flirtat med dig, samt om det är någon som till och med har skickat dig en gåva. 

Sex månaders

Det andra alternativet av medlemskap är det som gäller i sex månader. Detta kostar då 219 kr per månad. I paketet ingår samma saker som i tremånderspaketet, samt 500 gratis krediter. Krediterna kan användas för att köpa digitala gåvor till andra medlemmar, exempelvis en digital ros. Detta är en väldigt uppskattad funktion bland många användare som vill hitta en spännande flört. 

12 månaders

Det tredje medlemskapet, som även är det billigaste, gäller i 12 månader. För endast 199 kr i månaden får du tillgång till samma funktioner som i de andra paketen, bara att du här får 1000 gratis krediter att köpa digitala gåvor för. Tycker du om att uppvakta andra medlemmar genom gåvor kan detta medlemskap vara något för dig. 

Victoria Milan pris

Appen och sidan lika varandra

Funktionerna i appen Victoria Milan Sverige är samma som på hemsidan. Du kan upptäcka privata foton, se vem som besöker din profil och chatta hur mycket du vill. För att kunna göra detta behöver du dock ett premium-medlemskap. Ett plus i kanten är dock att du med detta medlemskap kan boosta både din profil och din ranking. 

Med RankBOOST kan du se till att du är den första som andra användare ser, vilket därmed kan leda till att du får ett stort antal besökare. ProfileBOOSTER ger dig extra exponering, det vill säga att du exponeras för så många användare som möjligt. Är du villig att spendera lite pengar på ett medlemskap kan med andra ord hur många som helst hitta dig, allt under tiden du sitter hemma i soffan. 

Bra chatt

Sist men inte minst är det otroligt enkelt att chatta i appen. Det är i princip lika enkelt som att skriva ett vanligt sms. Tycker du lite extra om någon kan du också välja att de ska se just dina meddelanden före det att de ser någon annans. Du får med andra ord första platsen i kön i att chatta med någon som du tycker är intressant och som du kanske skulle vilja ha ett hemligt förhållande med.

Varför bör man välja Victoria Milan?

Om du har hittat kärleken och vill avsluta din tid på match.com, eller så kanske inte nätdejting var någonting för dig helt enkelt. Då ska du avsluta ditt konto på match.com. Detta gör du väldigt enkelt genom att först avsluta din prenumeration om du har en sådan, vilket du gör via ditt konto och “hantera prenumeration”. Observera att allt som har med ditt konto att göra måste hanteras via en dator och inte via mobilapplikationen.

När din eventuella prenumeration är avslutad har du två val, att antingen radera hela din profil och alla dina uppgifter, beskrivningar och bilder. Eller så kan du välja att dölja din profil för att på så vis återkomma till match.com vid ett senare tillfälle utan att behöva göra om hela din profil. Detta är ett väldigt smidigt sätt att behålla din välarbetade profil som du trots allt har lagt ner lite tid på, och som då även ger dig möjlighet att återkomma till match.com när som helt och då till samma profil som innan. Men väljer du att radera hela din profil så kan du naturligtvis komma tillbaka som medlem till match.com men då måste du tyvärr göra om hela processen igen.

Victoria Milan Omdöme – vad tycker vi?

Sammanfattningsvis är Victoria Milan en mycket bra dejtingsida för dig som vill hetta upp och få in lite spänning i vardagen. Är du ute efter en hemlig relation med någon du aldrig har träffat innan är det utan tvekan platsen för dig. Det som erbjuds här hittar du inte på många andra dejtingsidor. Just på grund av dess trygga intryck, smarta funktioner och unika utbud skulle vi säga att Victoria Milan är en av de bästa i Sverige på just hemliga förhållanden!

Enkelt att gömma sig

Det råder ingen tvekan om att Victoria Milan ger dig vad de lovar – sidan är enkel, trygg och rolig att använda på samma gång. Trots att de är bra på att gömma saker för andra krävs det inte mer än lite närmare eftertanke för att man som intresserad medlem ska hitta den dolda registreringen och de smarta funktionerna under användningen. 

Samtidigt kan du själv gömma dig bakom din anonymitet, och det både för andra användare, för tjänsten i sig och för personer i din närhet. Vill du inte behöver du inte lämna ut ditt riktiga namn eller personlig information. 

Tjänst som håller vad de lovar

Trots att vi känner att denna typ av dejting är något omoraliskt och oetisk (i våra ögon) så kan vi inte sticka under stolen med att Victoria Milan gör ett mycket bra jobb. Både hemsidan och appen är välutvecklade och smidiga att använda, samtidigt som användarna kan dejta i lugn och ro helt enligt personliga önskemål. 

Att du dessutom kan få bra erbjudanden till överkomliga priser gör inte betyget sämre. Klarar ditt samvete och hjärta av det har det nog aldrig varit så enkelt att hålla hemligheter och vara otrogen bakom ryggen på sin nuvarande partner.

Fokus på anonymitet

Victoria Milan är en av de mest innovativa och utvecklade dejtingtjänsterna på marknaden just nu. På grund av dess unika inriktning vore det nästan konstigt om vi inte berömde dem för hur bra de är på anonymitet. Du som användare behöver inte vara orolig för att varken du eller din information ska bli offentlig, det då en hög prioritet är att alla ska få vara privata. 

Trots fokus på anonymitet och dold information kan vi konstatera, efter att ha scrollat igenom både sidan och appen, att det inte gömmer sig några hemligheter på plattformarna som användarna kan luras eller skadas av. Det är svårt att gå vilse samtidigt som det finns goda chanser för dig att vara så privat som möjligt.

Slutord

Som några sista ord vill vi ge dig en kort sammanfattning av recensionen av victoriamilan.com.

En dejtingsida som inte är som de flesta andra. Du kan däremot välja att lägga till olika typer av prenumerationer och tillval för att ge dig bättre chanser att matcha rätt typer.

När du har gjort dina val jobbar du fram din profil som ska innehålla en beskrivning och bild om är representabel för dig och dina ändamål. Sedan är det dags att börja ta kontakt med andra singlar och börja dejta. Lycka till

Alternativ dejting

Det finns gott om dejtingsajter och appar för förhållanden mellan 30, 40 och 50 år med gratis registrering på marknaden för svenska singlar, vissa är mycket populära som Ashley Madison.

Most Popular Choice
9.9
Mötesplatsen är en svensk dejtingsajt som varje dag samlar tusentals seriösa singlar för att chatta, flirta och bli kära!  
 • Seriös, trygg och enkel dejting
 • Djupgående och forskningsbaserad matchningstjänst
 • Svensk närvarande kundtjänst
 • App för iOS & Android
 • 160 000 har funnit sin partner här!
9.7
Den exklusiva dejtingsajten för singlar i sin bästa ålder!
 
 • Medlemmar som vill hitta ett långsiktigt förhållande
 • Vetenskaplig personlighetsbedömning för att hitta din ideala partner
 • Personlig info och kommunikation kan inte nås av någon utomstående part
 • Enkel och snabb registreringsprocess
 • Genuina och verifierade profiler
9.4
Det börjar med ett klick.
 • Flexibla prenumerationsplaner
 • Ger dig variation i hur du finner ditt livs kärlek
 • Erbjuder en av de bästa framgångsgraderna för singlar som söker kärleken
 • 20 miljoner internationellt
9.2
Denna webbplats är för lättsamma människor som alltid är redo att ha en bra tid. 
 • Söta tjejer som letar efter regelbundna hangouts
 • Vänlig och snabb lokal sökning
 • Fullsatta chattrum med positiva singlar
 • Din perfekta plats för att hitta en dejt
 • Trygg och säker
8.7
Vackra kvinnor från hela Sverige är här. Hitta en partner redan idag.
 • Enkel och snabb registrering
 • Inget kreditkort behövs
 • 1 250 nya profiler dagligen
 • 78 500 medlemmar online
 • Hitta din grannes profil
8.4
Cupid är din dedikerade svenska dejtingdestination, skräddarsydd för dig som söker äkta romantik i Sverige. 
 • Kom i kontakt med singlar uteslutande i Sverige
 • Dra nytta av anpassade matchningsalgoritmer
 • Njut av en sömlös användarupplevelse med vårt intuitiva gränssnitt
 • Prioritera din integritet med robusta säkerhetsåtgärder
 • Delta i exklusiva Cupid-evenemang.
8.1
Planet of Loves debuterar som den ultimata globala dejtingplattformen och gör det enklare än någonsin för singlar världen över att upptäcka nya människor och potentiella matchningar. 
 • Kom i kontakt med singlar från världens alla hörn för en enorm pool av potentiella matchningar och kulturella upplevelser
 • Användarvänligt gränssnitt som säkerställer att användare med alla tekniska färdigheter enkelt kan hitta matchningar    
 • Bryt ner språkbarriärer med översättning i realtid
 • Omfattande sökfilter som låter dig begränsa matchningar baserat på specifika preferenser
 • Njut av funktioner som snabbmeddelanden, videosamtal och virtuella gåvor som gör kontakten med nya människor till en rolig och engagerande upplevelse
 
7.8
StoryLove introducerar en innovativ plattform där singlar skapar och delar med sig av sina kärlekshistorier, vilket gör möten mer meningsfulla och engagerande. 
 • Få kontakt med potentiella matchningar på en djupare nivå 
 • Uttryck dig kreativt och visa din sanna personlighet
 • Kontakter baserade på gemensamma intressen och erfarenheter, bortom ytliga kriterier 
 • Interaktiva funktioner som kommentarer och gilla-markeringar
 • Säker och privat med modererat innehåll och privata meddelanden
 
7.1
För dig som söker diskreta relationer och äventyr utanför dina nuvarande med maximal integritet.
 • Säker, trygg och anonym
 • Snabb registrering
 • Användarvänlig
 • Anonym och säker
 • Panikknapp för säker diskretion 
6.9
Registrera dig gratis för att träffa seriösa singlar.
 • Hitta singlar i ditt område
 • Visa ett urval av medlemmar som delar dina värderingar
 • Möt våra medlemmar personligen på våra gruppaktiviteter.
 • För singlar 50+
6.4
HemligaGrannar är plattformen när det kommer till singlar som letar efter hemliga äventyr.
 • Lättanvänt gränssnitt för alla enheter
 • Gratis registrering!
 • 100% matchningsgaranti
 • Din integritet skyddas i en diskret miljö
 • Snabbt och mycket tillfredsställande
 
6.3
Ja, det är är enkelt. Som medlem hos VillDuHamig får du alla verktyg du behöver. 
 • Optimerad för dator, surfplatta och smartphone.
 • Sveriges nya topp-hit online kontakt!
 • 100% sekretess i en diskret och säker miljö.
 • Avancerade tekniker för matchning 
 • Interaktiva funktioner som virtuella dejter och interaktiva spel
6.2
Endast riktiga profiler och för vuxna över 25+
 • kvinnor skriver först
 • enkel och snabb gratis registrering
 • fler kvinnor än män
 • över 1 225 medlemmar ansluter sig varje dag
 • inga medlemsavgifter
6.1
Med sina avancerade funktioner låter MyFunDate dig hitta din perfekta match enkelt och roligt. 
 • Gratis, snabb och enkel registrering
 • Riktiga tjejer från 180 länder
 • Unikt användargenererat flöde
 • Mycket engagerad och aktiv community
 • Hitta en dejt i ditt närområde
 
5.8
Träffa attraktiva europeiska singlar.
 • Populär kommunikationsplattform online med europeiska tjejer
 • Endast riktiga människor använder den
 • Kvinnor här är mycket lättsamma
 • Personuppgifter förblir konfidentiella
 • Chattar, "kärleksbrev" och direktsända en-mot-en-videor för mångsidig interaktion.
 
 
5.7
Denna internationella dejtingsajt har kopplat samman öst och väst med sina smarta matchmakingverktyg.
 • Stor databas med verifierade och attraktiva asiatiska och europeiska singlar.
 • Effektiva kommunikationsverktyg för riktiga relationer
 • Säkerhet på högsta nivå och professionellt stöd
 • Där du kan hitta kärlek och romantik utan gränser
 • Tjänst för direktmeddelanden
5.5
Du har stött på en fantastisk webbplats där du kan träffa någon speciell!
 • Vackra asiatiska, europeiska och latinamerikanska singlar
 • Kommunikation i realtid med effektiva verktyg
 • Professionella dejtingtjänster
 • Omedelbart och snabbt svar från de singlar som är online
 • Verkliga profiler

DejtaSmart

© Compado GmbH 2022 Dejtasmart. All rights reserved

Finland

Norge

Danmark