Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika

Recension Besök sidan!

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och

Recension Besök sidan!

eDarling hamnar längst ner på listan över företag som saluför dejting på nätet. eDarling bygger på matchmaking som utförs efter att du som medlem fyllt i ett vetenskapligt test som sedan utgör en del av din

Recension Besök sidan!

Bor du i Malmö och är på jakt efter din stora kärlek eller vill du kanske bara träffa någon för spännande dejter, och se vart det leder? Malmö är en av Sveriges största städer och det finns många singlar som letar efter precis samma sak. Att dejta kan dock vara svårare än man kan tro, men med hjälp av ny teknik och dejtingsidor online blir allt mycket enklare.

Oavsett om du redan bor i Malmö eller om du planerar att flytta hit kan dejting i Malmö via en dejtingsajt vara ett riktigt bra alternativ. Via en dejtingsajt kan du komma i kontakt med andra singlar som är ute efter precis samma sak som du. Vilken sida som passar dig bäst beror på vad du är ute efter, hur gammal du är och vilka intressen som du har. Här nedan kommer du att få läsa om några riktigt bra alternativ för dejting i Malmö med omnejd. Det kan nämligen vara bra att ha ett relativt öppet sinne för platser utanför den stad som du befinner dig i. Du vet aldrig om personen som du har kontakt med planerar att flytta till Malmö och du kan ha kammat hem den stora jackpotten!

Topp 4 bästa sajterna för dejting i Malmö 2022

Snabb fakta

  • Prenumerationstjänst som kostar lika mycket för kvinnor och män
  • Trygghet och säkerhet är match.com ledord
  • Har blivit utnämnd till Sveriges starkaste varumärke år 2015, 2016 och 2018

Match recension 2022 Hur bra är egentligen Match?

Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika sökkriterier som känns viktiga för dig, eller genom att helt enkelt bläddra igenom andra medlemmars profiler. Profilerna på match.com är alltid mycket detaljerade vilket vi gillar! Två hjälpmedel som match erbjuder är deras virtuella coach Lara som hjälper dig att hitta andra profiler om du önskar detta samt deras informella matchkvällar. På dessa kvällar träffar du andra singlar och vem vet, den rätta kanske dyker upp just denna kväll? Att match.com just anordnar träffar, evenemang och annat i den fysiska världen gör att just denna dejtingsidan är vår absoluta favorit. Match.com erbjuder helt enkelt ett fullständigt paket där du som användare kan känna dig lugn och trygg vid hanterandet av dina personuppgifter, privata meddelanden och annat personligt. Det är alltså ingen slump att över 180.000 svenskar har hittat sin partner via match.com.

Snabb fakta

  • Medlemmen inleder medlemskapet med att göra ett personlighetstest som matchmakingen senare baseras på.
  • De flesta av elitsinglar.se medlemmar har en universitetsutbildning och är i åldrarna mellan 35 och 55 år.

Elitsinglar.se Recension 2022

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och träffsäker matchmaking, som till skillnad från andra sidor skickar dig ett personanpassat dejtingförslag istället för att du själv ska leta upp en annan medlem. Detta innebär att elitsinglar endast presenterar dig för de medlemmar som de tror att just du skulle passa riktigt bra ihop med. Denna typ av matchmaking gillar vi skarpt eftersom det skänker en stor trygghet till dig som medlem; du då vet att den person som du matchas med förmodligen kommer trivas bra i ditt sällskap. Hemsidan signalerar även ut att deras medlemmar är människor som endast söker en seriös och långvarig relation, detta budskap anser vi vara viktigt eftersom det klargör vilken typ av människor som de vill ha som medlemmar och i nästa steg vilka personlighetstyper som de vill matcha ihop.

Välja dejtingsajt – Så ska du tänka

Att välja rätt dejtingsajt kan låta som en enkel uppgift, men sanningen är att det kan vara svårare än många tror. Eftersom många dejtingsidor är kostnadsfria idag så går det ingen nöd på den som är beredd att skapa flera konton och testa sig fram, men vill man använda en dejtingsida som kostar så är valet mer avgörande.

Vilken dejtingsida som kommer att passa dig bäst beror på vad det är som du är ute efter och, återigen, hur gammal du är. Är du ute efter att dejta för skojs skull så kan sidor som Tinder vara ett bra alternativ, men vill du undvika fejkkonton och oseriösa personer är det bättre att faktiskt betala. Den som betalar för en dejtingsida är mer angelägen att faktiskt vilja hitta kärleken och är beredd att lägga både tid och pengar på att gå igenom personlighetstest och välja ett abonnemang.

Välj sida efter ålder

Idag finns det mängder med olika dejtingsajter att välja mellan för den som vill dejta i Malmö eller vilken annan del av Sverige som helst. Ett bra sätt att veta vilken sida du ska välja är att gå efter genomsnittsåldern på användarna. Det finns till exempelvis ett flertal dejtingsidor som bara riktar sig till människor över 50 år. Är du under detta och vill dejta i din egen ålder är en 50+ sidan alltså inte att rekommendera.

Många av dejtingsajterna låter dig dock välja ett åldersspann som du är intresserad av för att sedan matcha ihop dig med människor inom den spann som du har angett. Orsaken till varför vi rekommenderar att välja en sida där genomsnittsåldern ändå är tydlig, är helt enkelt för att du ska kunna få så många bra förslag som möjligt. Titta gärna på hur många användare som dejtingsidan har innan du väljer, men låt dig inte luras. Det kan finnas många som har inaktiva konton som ändå ligger kvar. Finns det möjlighet att se hur många användare som är aktiva är detta en bättre informationskälla.

Sammanfattning

Att hitta singlar i Malmö är inte det minsta svårt tack vare alla de professionella och seriösa dejtingsidor som finns på nätet idag. Har man inte testat på dejtingsidor tidigare kan det dock vara svårt att veta vilken som är bäst och vilken som kommer att ge bäst resultat. Genom att använda sig av en jämförelse av de mest populära dejtingsidorna kommer det att bli lättare för dig att göra ett bra val.

Vilken sida du ska välja beror helt på dina intressen och varför du vill dejta. Elitsinglar är t.ex. en dejtingsajt som riktar sig till människor med höga anspråk och som vill hitta den stora kärleken, medan Tinder är mer avslappnat och erbjuder allt från skojiga träffar, seriösa dejter och enbart intima möten. När vi skapade denna lista över de bästa dejtingsajterna såg vi till att välja sidor för alla typer av smaker. På så sätt kan vi säkerställa att det finns ett alternativ som passar alla. Är du osäker på om sidan i fråga kan erbjuda dig bra dejting i Malmö eller inte rekommenderar vi att du börjar med en kostnadsfri dejtingsida. Är du dock helt säker på att det är en viss sida eller app som du vill använda dig av är det bara att komma igång direkt.

Som sista tips på vägen – Se till att skapa en bra profil! Skriv några ord om dig själv och ha en snygg profilbild som du tycker om och som representerar dig bra. Se även till att vara tydlig med varför du vill dejta, så är det lättare för dig att faktiskt hitta någon med samma intressen och mål.