Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika

Recension Besök sidan!

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och

Recension Besök sidan!

eDarling hamnar längst ner på listan över företag som saluför dejting på nätet. eDarling bygger på matchmaking som utförs efter att du som medlem fyllt i ett vetenskapligt test som sedan utgör en del av din

Recension Besök sidan!

Att träffa singlar och gå på dejt i Stockholm är inte alltid helt lätt. Trots att huvudstaden kryllar av trevliga singlar kan det vara svårt att hitta rätt. Som tur är finns det mängder med bra dejtingsajter som hjälper dig att hitta kärleken. Det finns sajter för alla behov och preferenser. Vissa letar efter ett seriöst förhållande medan andra vill gå på massor av dejter. Vi kan garantera dig att det finns en passande sajt oavsett vad du vill uppnå med dejtingen i Stockholm. Här hittar du en topplista med de fem bästa dejtingsajterna 2022 samt en utförlig beskrivning om respektive sida. Längre ned hittar du även en liten guide med tips på vad du bör tänka på inför val av dejtingsajt.

Det finns många dejtingsajter och det var svårt att utse de bästa. Här nedan kan du läsa mer om de fem bästa för dejting i Stockholm.

Topp 5 bästa sajterna för dejting i Stockholm 2022

Snabb fakta

  • Prenumerationstjänst som kostar lika mycket för kvinnor och män
  • Trygghet och säkerhet är match.com ledord
  • Har blivit utnämnd till Sveriges starkaste varumärke år 2015, 2016 och 2018

Match recension 2022 Hur bra är egentligen Match?

Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika sökkriterier som känns viktiga för dig, eller genom att helt enkelt bläddra igenom andra medlemmars profiler. Profilerna på match.com är alltid mycket detaljerade vilket vi gillar! Två hjälpmedel som match erbjuder är deras virtuella coach Lara som hjälper dig att hitta andra profiler om du önskar detta samt deras informella matchkvällar. På dessa kvällar träffar du andra singlar och vem vet, den rätta kanske dyker upp just denna kväll? Att match.com just anordnar träffar, evenemang och annat i den fysiska världen gör att just denna dejtingsidan är vår absoluta favorit. Match.com erbjuder helt enkelt ett fullständigt paket där du som användare kan känna dig lugn och trygg vid hanterandet av dina personuppgifter, privata meddelanden och annat personligt. Det är alltså ingen slump att över 180.000 svenskar har hittat sin partner via match.com.

Snabb fakta

  • Medlemmen inleder medlemskapet med att göra ett personlighetstest som matchmakingen senare baseras på.
  • De flesta av elitsinglar.se medlemmar har en universitetsutbildning och är i åldrarna mellan 35 och 55 år.

Elitsinglar.se Recension 2022

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och träffsäker matchmaking, som till skillnad från andra sidor skickar dig ett personanpassat dejtingförslag istället för att du själv ska leta upp en annan medlem. Detta innebär att elitsinglar endast presenterar dig för de medlemmar som de tror att just du skulle passa riktigt bra ihop med. Denna typ av matchmaking gillar vi skarpt eftersom det skänker en stor trygghet till dig som medlem; du då vet att den person som du matchas med förmodligen kommer trivas bra i ditt sällskap. Hemsidan signalerar även ut att deras medlemmar är människor som endast söker en seriös och långvarig relation, detta budskap anser vi vara viktigt eftersom det klargör vilken typ av människor som de vill ha som medlemmar och i nästa steg vilka personlighetstyper som de vill matcha ihop.

50plusmatch Recension 2022

50plusmatch.se är en dejtingsida som riktar sig till dig som är 50 år och uppåt. Hemsidan etablerades år 2008 och har sedan dess matchat flera singlar med varandra. Det är en bra sajt för dig som är lite äldre och letar efter singlar i samma ålder. Många av de större dejtingsidorna har blandade åldrar vilket gör att det kan vara svårt att hitta personer som matchar din ålder och personlighet. Hemsidan är aktiv i fler länder men när du registrerar dig kommer sajten att fokusera på att hitta singlar i ditt närområde. Det beror till stor del på att dejting kan se lite annorlunda ut i andra länder vilket kan göra det komplicerat. Men skulle du ändå vara intresserad av att träffa någon från Danmark eller Belgien kan du givetvis göra det

Att tänka på inför val av dejtingsajt

Det finns en del att tänka på när du ska välja sajt för att hitta en passande dejt i Stockholm. Det finns många olika dejtingsajter, men de skiljer sig åt och har ofta olika målgrupp. Här hittar du de bästa tipsen när du väljer sajt och hur du lyckas hitta den perfekta dejten.

1

Tips 1: Välj en sajt efter dina preferenser

Det absolut viktigaste för att hitta en passande dejt är att du väljer en dejtingsajt som lämpar sig för dina preferenser. De olika sajterna har olika målgrupper och du bör välja den som tilltalar dig bäst. Preferenser som typ av förhållande, ålder och geografiskt område spelar roll när du väljer sajt.

2

Tips 2: Välj en trygg sajt

Bluffprofiler och folk som utger sig för att vara någon annan är alltid en risk på internet. Därför är det en god idé att välja en väletablerad sajt med gott rykte. Välj gärna en som manuellt kontrollerar och godkänner profilerna. Det är även en god idé att arrangera första träffen på en allmän plats, exempelvis ett kafé.

3

Tips 3: Använd en bra profilbild

En bild säger mer än tusen ord och därför bör du satsa på en bra profilbild. Med en bild kommer du garanterat att få många fler meddelanden än om du inte har någon. Ibland finns det möjligt att ladda upp fler än en bild. Välj i så fall ett nytaget foto som visar ditt ansikte och en annan där du utför en aktivitet du gillar, exempelvis surfing eller skidåkning. Detta gör det lättare för andra användare att få en uppfattning om dig som person och vad du har för intressen.

4

Tips 4: Skapa en detaljerad och ärlig profil

När du fyller i din profil är det viktigt att du är ärlig. Berätta kortfattat om vem du är, dina intressen och vad du värdesätter i livet. Skriv inte saker som du tror att andra letar efter, utan håll dig till sanningen. Skriv inte bara om dig själv. Beskriv personen som du önskar att gå på dejt med i Stockholm. Det behöver inte vara stelt och seriöst, utan skriv personligt och roligt.

5

Tips 5: Var aktiv och ta initiativ

När du väl har skapat en profil är det viktigt att du är aktiv på dejtingsajten. Förvänta dig inte att alla ska söka upp dig, utan ta initiativ och kontakta intressanta singlar. Ju mer aktiv du är desto större är chansen att du hittar en perfekt dejt i Stockholm.

6

Tips 6: Ge inte upp för snabbt

Ge inte upp om du inte hittar din drömdejt första gången du använder sajten. De flesta dejtingsajter har tusentals användare och får dessutom många nya registreringar varje dag. Med andra ord finns det ett stort utbud av singlar som du måste söka upp och kontakta. Var aktiv på en dejtingsajt i minst ett par veckor för att ge den en ärlig chans. Lägg upp fler bilder, ta kontakt med personer som du tycker verkar vara intressanta, svara på meddelanden och uppdatera profilen.

Sammanfattning

Om du vill hitta en perfekt dejt i Stockholm är det viktigt att välja en dejtingsajt som passar din personlighet och preferenser. Det är även viktigt att välja en sajt som är stor i storstadsregionerna, exempelvis Match eller Elitsinglar, för att garantera ett stort urval av Stockholmssinglar. Lägg även ned tid på att fixa en bra och ärlig profil med fina bilder. Sist men inte minst, var aktiv och våga ta kontakt med singlar du tycker verkar intressanta. Snabbare än du anar kommer du vara på en passade dejt i Stockholm!