Singel i Skellefteå

Singel i Skellefteå – 3 bästa sajter för singlar i Skellefteå

Inlägget innehåller annonslänkar för Elitsinglar.se, Ourtime.se, Edarling.se, be2.se, Match.com och VictoriaMilan.com.

1. Match.com

2. Elitsinglar

I vårt digitaliserade samhälle kan numera nästintill allt göras online. Vi kan se hur mycket pengar vi har på kontot, shoppa i webbutiker och boka resor för att nämna några exempel. Här är även nätdejting inkluderat som har blivit en tidsenlig aktivitet i vår digitala och uppkopplade tidsålder. Att börja är enkelt och kräver endast en registrering på en dejtingsajt och därför gör nästan alla människor det, oavsett bakgrund, utbildning eller om du kommer från Skellefteå eller storstaden. Främsta fördelen med nätdejting är dess smidiga åtkomst till tusentals potentiellt likasinnade personer.

Utan tvekan har nätdejting fantastiska fördelar som inte kan förbises. Trots det finns vissa skeptiker som påpekar hur det är bättre att lära känna någon i verkliga livet jämfört med online. Dessutom är det inte gratis och kan kosta hundratals kronor per månad. För skeptiker med denna uppfattning är det dags att tänka om då det kostar mer med traditionella former av dejting. Tänk på alla kostnader för bensin, drinkar, resor och annat som ackumuleras i takt med antalet dejter växer.

Om inte detta övertygar har nätdejting ytterligare fördelar som traditionella sätt att dejta inte har, vilka är:

 • Fullfjädrade sökfunktioner
 • Ekonomiskt och framförallt tidseffektivt
 • Prisvärt sätt att få kontakt med singlar från hela världen då du inte behöver betala för resor
 • Snabbt sätt att få överblick över singlar i närheten

Tre av marknadens bäst dejtingsajter för singlar i såväl Skellefteå som storstadsområden presenteras härnäst, vilka är: Match.com, Elitsinglar.se och Badoo. Se vidare vilka fantastiska möjligheter dessa har och vilken som passar dig bäst.

Topp 3 bästa sajterna för singlar i Skellefteå 2021

1. Match.com

Match is one of the best dating sitesMatch.com är med sin passande slogan “det börjar med ett klick” utan tvekan den mest klickade dejtingsajten i Sverige. Den grundades redan 1995 när internet var ännu nytt och inte hunnit fästa sig i människors allmänna ordförråd. Match.com har sedan den lanserades varit en enorm framgång och förblivit marknadens ledande dejtingsajt som för närvarande har 180 000 medlemmar.

Dejtingsajtens popularitet hänger samman med att den inte valt att nischa sig, utan välkomnar alla människor som söker en “vanlig” dejt. Det är valet för den genomsnittlige singeln som är ute efter ett seriöst förhållande. Även om den har ett visst överskott av män har sajten en ganska jämn fördelning på mellan män och kvinnor.

En bra aspekt med Match.com är dess fokus på säkerhet och trygghet. Samtliga bilder och texter som singlar publicerar behöver granskas och godkännas av supportpersonalen.

En av de bästa aspekterna med dejtingsajten är dess fullfjädrade sökfunktioner. Det tillåter singlar att specificera noga vad de söker efter och ger dig chansen att exempelvis söka efter välutbildade singlar från Uppsala eller sportintresserade atleter i Skellefteå. I princip är det bara dina behov och kriterier som avgör vad du kan söka efter.

Matchs främsta fördelar är:

 • Sveriges ledande dejtingsajt med 180 000 medlemmar
 • Välutvecklad sökfunktion med möjlighet att söka efter specifika sökkriterier
 • Gratis att registrera sig och se på profiler
 • Flexibel att använda då Matchs dejtingapp kan laddas ner till mobilen

Läs mer här!

2. Elitsinglar.se

Elitsinglar.se är som namnet antyder en dejtingsajt för ambitiösa och målinriktade singlar. Elitsinglar finns etablerad i 20 länder och är en av de mest populära dejtingsajter i Sverige med 120 000 medlemmar.

Dejtingsajten har fått ta emot viss kritik som hävdar att den är snobbig och exkluderande. Det här är en sanning med modifikation eftersom vem som helst över 18 år är tillåten att registrera sig gratis. Barriären för medlemskap är därmed inte högre än för någon annan dejtingsajt. Vad som skiljer Elitsinglar från andra dejtingsajter är dess fokus på seriösa singlar 30+ som söker en långvarig relation. Just på grund av denna anledning är målgruppen mogna och välutbildade singlar. Dessutom måste alla medlemmar verifiera sina konton. Elitsinglar är därmed mycket seriös och risken att utsättas för bedrägeri och falska profiler är minimal. Den som hittar en dejt här kan vara säker på att båda har samma långsiktiga mål i att hitta den rätta.

En stor fördel hos Elitsinglar är dess system för att matcha singlar. Varje medlem börjar med att genomföra ett personlighetstest och utifrån resultaten matchas singlar ihop med varandra. Funktionen underlättar mycket då det besparar tid från att behöva söka manuellt efter singlar som uppfyller passande kriterier.

Flera ytterligare fördelar med att använda Elitsinglar.se är följande:

 • Användarvänlig och intuitiv plattform
 • Matematiskt matchningssystem
 • Fullständigt personlighetstest
 • Välutbildade medlemmar där nästan alla har en examen från högskola eller universitet
 • Professionell och kunnig kundtjänst

Läs mer här!

3. Badoo

badooBadoo har sedan den grundades 2006 nått otroliga framgångar över hela världen. Det är en enkel och mångsidig dejtingtjänst som låter dig chatta, söka vänner och givetvis hitta en dejt. Ett plus med Badoo är att den noga anger avståndet till andra singlar upp till ett specificerat avstånd som angetts. En singel i Skellefteå kan exempelvis välja att bara se andra singlar i sitt närområde och ändra avståndet efter behov. Eftersom långa avstånd försvårar dejter kan det vara lämpligt att börja kika lokalt i närområdet. Avståndet justeras enkelt i sökfunktionen.

Badoo är överlag en mycket mångsidig tjänst som blandar snarlika funktioner som finns på Match.com och Tinder. Användare kan antingen svepa profiler som visas automatiskt för dig eller göra manuella sökningar baserat på sökkriterier. En perfekt lösning för alla singlar som är öppna för att testa olika verktyg.

Flera anledningar till att testa på Badoo finns, se på följande fördelar:

 • Gratis att registrera sig och använda grundläggande funktioner
 • Anpassade och smarta alternativ för betalning
 • Säkerhetsåtgärder med exempelvis verifierade konton och ett varningssystem för olämpligt innehåll
 • Global räckvidd med 480 miljoner medlemmar

Läs mer här!

Att tänka på inför val av dejtingsajt

Tänk på att det har aldrig någonsin i historien varit så smidigt att dejta som 2021. Vi är inte längre begränsade av avstånd och andra yttre barriärer. Vi kan därför lära känna en potentiell likasinnad partner från andra sidan jordklotet.

Faktum är att nätdejting fungerar bättre än traditionell dejting. I genomsnitt tar det 18 månader för två personer som träffades online att gifta sig medan det tar 42 månader för de som inte gjort det. Detta indikerar att nätdejting är effektivt och att singlar på nätet är seriösa. Tänk bara på att ha koll på följande saker innan du väljer dejtingsajt:

 • Bestämma din budget och hur mycket pengar du vill lägga ner på bland annat prenumerationer
 • Prova och läsa på om dejtingsajter för att undvika överraskningar
 • Undersöka dejtingsajtens demografi om det är möjligt

Sammanfattning

Match.com, Elitsinglar.se och Badoo har var och en sina respektive styrkor. Det spelar ingen roll vilken bakgrund, ålder och intressen du har. Du kan alltid vara trygg med att det finns passande dejtingsajter för dina behov och önskemål. Testa på och använd kritiskt tänkande.