Singlar i Piteå – Bästa sajterna för dig som singel i Piteå

1. Match.com

2. Elitsinglar.se

3. Mötesplatsen

Är du singel i Piteå och letar efter en trevlig dejt? Då har du kommit rätt. Piteå är en mycket gemytlig stad med över 40 000 invånare, varav många av dessa är singlar. Här vid Bottenvikens kust 10 mil söder om Polcirkeln finns det massor av härliga ställen att gå på dejt.

Vetenskapliga undersökningar visar att pitebor är lyckligast i Norrland och det är lätt att förstå varför. Här finns bland annat Pite Havsbad, även kallat för Nordens riviera, och många mysiga kaféer och restauranger. Dessutom är det en populär konferens- och handelsstad som lockar många besökare året om. Här finns allt för alla smaker och du kommer inte att ha några problem att hitta likasinnade singlar i denna trevliga stad. Allt du behöver göra är att registrera dig på en dejtingsajt. Här har vi listat de som är bäst lämpade för dig som är singel i Piteå.

Det råder ingen brist på bra dejtingsajter för dig som är singel i Piteå och letar efter kärleken. Det finns många olika dejtingtjänster på nätet vilket gör det svårt att välja. Här hittar du recensioner om de fem bästa för dig som vill börja dejta i Piteå.

Topp 5 dejtingsajterna för singlar i Piteå 2020

1. Match.com

Match is one of the best dating sitesOm du vill träffa singlar i Piteå som letar efter ett seriöst kärleksförhållande är Match.com ett bra val. Sajten grundades redan 2002 och är idag en av de största och mest väletablerade dejtingsajterna för svenskar. De har hundratusentals svenska medlemmar från längt upp i norr till den sydligaste spetsen i Skåne. Det är en säker och väletablerad tjänst som manuellt granskar alla profiler.

De erbjuder även en kostnadsfri dejtingapp som gör att du enkelt kan hitta intressanta dejter direkt från mobilen. Tjänsten är gratis, men de har även en betalversion som ger dig tillgång till många fler funktioner. Något som är unikt för Match.com är att de arrangerar olika former av mingelevent på olika orter i landet. Detta gör att medlemmarna får möjlighet att träffas på riktigt under avslappnade förhållanden. Allt som krävs för att bli inbjuden till Match-event på din ort är att fylla i en profil och lägga upp en profilbild.

Läs mer här!

2. Elitsinglar.se

Är du ambitiös och gillar att satsa ordentligt på allt du tar dig an? Drömmer du om att träffa en partner med lika höga ambitioner? Då är Elitsinglar.se en perfekt dejtingsajt för dig. Denna snabbt växande dejtingsida riktar sig i första hand till högskoleutbildande och karriärister. Det finns inget krav på utbildningsnivå eller inkomst för att registrera en profil på sajten, men statistik visar att 84% av medlemmarna är högskoleutbildade.

Piteå är en småstad, men erbjuder stora karriärmöjligheter. Här finns det många driftiga och företagsamma singlar som vill träffas på givande och intellektuella dejter. En stor fördel med Elitsinglar.se är att alla användare erbjuds att fylla i ett omfattande personlighetstest som består av fler än 200 frågor uppdelat i tio delar.

Testerna är baserade på Five Factor-teorin som är en psykologisk modell om personlighetsdrag. Tester är grundläggande för matchmakingprocessen och ökar chanserna att hitta en perfekt dejt. Tack vare personlighetstestet föreslås endast lämpliga profiler vilket ökar chanserna till en lyckad relation. Det är dessutom väldigt intressant och kul att göra testet.

Läs mer här!

3. Mötesplatsen.se

The meeting placeMötesplatsen är en klassisk svensk dejtingsajt med medlemmar över hela landet. Sajten etablerades 2001 och är än idag en av de mest välbesökta dejtingsidorna. Den riktar sig främst till användare som letar efter ett seriöst förhållande. Majoriteten av användarna är över 25 år.

Formatet påminner en hel del om en digital version av de klassiska kontaktannonserna som publicerades i tidningar förr. Allt du behöver göra är att fylla i ett registreringsformulär och börja leta efter intressanta singlar i Piteå.

Mötesplatsen har olika sökfunktioner som gör det lätt att finna intressanta kontaktannonser. Det är gratis att använda sajten, men med det betalda VIP-medlemskapet får du tillgång till samtliga funktioner på sajten. Mötesplatsen erbjuder även en djupgående och forskningsbaserad matchmaking som hjälper dig att hitta passande dejter. Över en halv miljon svenskar har gjort deras matchningstest. Denna dejtingsajt är inte den mest moderna och trendiga, men den är populär och trygg.

Läs mer här!

4. Singles50.se

Singles50Allt fler 50-plussare väljer att använda dejtingsajter för att hitta en ny kärlek i livet. Detta har gjort att det dykt upp alltfler sajter som riktar sig enbart till denna målgrupp. Singles50.se är en av de sajter som enbart accepterar medlemmar i denna åldersgrupp.

Här kan singlar över 50 år hitta likasinnade för att gå på dejt. Med 766 000 registrerade medlemmar finns det goda chanser att hitta kärleken eller nya bekantskaper i Piteå. Singles50 erbjuder medlemmarna en vetenskaplig personlighetsutvärdering som ligger till grund för matchningsprocessen.

Efter genomfört test blir du introducerad för passande individer på sajten. Testet och registreringen är helt gratis och utan förpliktelser. Det är en säker sajt där din personliga data skyddas. Dessutom är det du själv som bestämmer vilka som kan se dina bilder.

Läs mer här!

5. eDarling.se

eDarlingeDarling är en snabbväxande dejtingsajt med fler än 10 000 nya medlemmar varje månad. Här finns det lika många män som kvinnor och medlemmar bor i hela Sverige, inklusive i Piteå. Sajten finns på svenska sedan 2010, men företaget är registrerat i Tyskland.

Det är en mycket säker plattform med ID-verifiering, manuell profilkontroll och bedrägerifilter. Sajten utgår helt från det obligatoriska personlighetstestet för att matcha medlemmar. Nackdelen med denna sajt är att den har relativt få funktioner, men å andra sidan fungerar matchningen mycket bra.

Läs mer här!

Tips när du väljer dejtingsajt

Det kan vara lite klurigt att välja dejtingsajt eftersom det finns så många. Det viktigaste när du väljer sajt är att du väljer en väletablerat, seriös och trygg sajt. Samtliga dejtingsajter i denna artikel är mycket trygga. Därefter bör du välja den som bäst passar din personlighet och dina preferenser.

Det är såklart även viktigt att välja en sajt med geografisk räckvidd. Piteå är en relativt liten stad och därför kan det vara en god idé att välja någon av de större sajterna som är listade i denna artikel.

Sammanfattning

Det finns många singlar i Piteå som väntar på att gå på härliga dejter med dig. Välj den dejtingsajt som passar dig bäst och registrera en användarprofil redan idag. Därefter är det bara att börja kontakta andra intressanta och trevliga singlar i Piteå.