Dejting i Umeå

Dejting i Umeå – bästa sajterna för dig som vill dejta i Umeå

Inlägget innehåller annonslänkar för Elitsinglar.se, Ourtime.se, Edarling.se, be2.se, Match.com och VictoriaMilan.com.

1. Match.com

2. Edarling​

3. Elitsinglar

Att hitta kärleken är något som nästan alla vill göra någon gång i livet. En del träffar sin livskamrat i tidig ålder, kanske redan i lågstadiet. För andra kan det ta längre tid då livet inte går som planerat. Det viktiga är att du alltid är öppen för nya intryck och för att träffa nya människor.

Dock kan det vara svårt med dejting i Umeå då staden är relativt liten och det inte finns så många platser att träffa människor på. Därför är det viktigt att våga ta del av olika typer av dejtingsidor som kan hjälpa dig att hitta rätt. Därför kommer denna artikel att recensera fem olika dejtingsidor som är bra för dejting i Umeå och norra Sverige. I slutet av texten kommer också viktiga tips att diskuteras kring nätdejting i Umeå.

Topp 5 bästa sajterna för dejting i Umeå 2021

1. Match.com

Match is one of the best dating sitesVad som är positivt med Match.com är att företaget varit aktivt väldigt länge, ända sedan år 2002. Detta gör att hemsidan är väldigt pålitlig och att användarna är seriösa. Genom att hemsidan också varit aktiv länge innebär det att chansen att träffa någon i Umeå ökar. Match.com är gratis att prova på, vilket är bra om du är helt ny inom dejting på nätet. Det bör dock tilläggas att om du vill ha ett Premium-konto så kostar detta 199 kr per månad.

Vad som gör Match.com extra bra är att du som användare kan ta ett personlighetstest som hjälper dig att matchas med andra användare. På så sätt ökar chanserna att du träffar den rätta i Umeå. Men genom att befolkningsantalet är lite mindre kan det också vara bra att öka sitt sökområde till kringliggande städer och byar.

Läs mer här!

2. eDarling

eDarlingOm du är väldigt angelägen att träffa rätt person i Umeå att dela resten av livet tillsammans med kan det vara bra att kolla på eDarling. Detta är en hemsida som fokuserar helhjärtat på att att matcha människor och dem profilerar sig som en matchmaking tjänst. Som användare måste du därför genomföra ett personlighetstest vilket till viss del liknar det som görs på Elitsinglar. Testet på eDarling är dock betydligt mer omfattande och kan ta någon timme att fylla i.

Det som är positivt med eDarling är att de flesta användarna är över 35 år gamla och att hemsidan är väldigt seriösa med att matcha människor. Det bör dock tilläggas att hemsidan lanserades år 2010 i Sverige, varpå antalet användare i Umeå kan vara något lägre. Därför kan det vara bra att utöka sitt sökområde.

Läs mer här!


3. Elitsinglar.se

En annan hemsida som är populärt för dejting i Umeå är Elitsinglar.se. Detta är en lite nyare hemsida då den lanserades år 2013, men den har sedan dess vuxit väldigt mycket. Som användare går det att bli medlem gratis, men det kostar att använda extra funktioner.

Elitsinglar.se riktar sig framförallt till individer som är över 35 år och är drivna i sina liv. Många av medlemmarna fokuserar nämligen på sina karriärer. De flesta har även högre utbildning och har därför akademiska drag när det kommer till sina intressen. Det är därför viktigt att fundera om dessa är intressen och personlighetsdrag som du har innan du blir medlem.

Människor brukar nämligen tycka om att umgås med likasinnade, men det innebär inte att du inte kommer kunna träffa rätt peson. Olikheter brukar nämligen också attrahera många och som tur är finns det personlighetstest på Elitsinglar.se också som kan hjälpa till med matchningen. 

Läs mer här!

4. Mötesplatsen

The meeting placeNär det kommer till dejting i Umeå är det bra att kolla på hemsidor som har många medlemmar. En av de dejtingsidor som har mest medlemmar är nämligen Mötesplatsen, med nästan över 140.000 medlemmar.

Detta gör att chanserna att träffa någon i just Umeå är större än på någon annan sida. Det som du bör ha i åtanke är dock att det finns en stor blandning av människor som är aktiva på Mötesplatsen. Åldersgränsen är givetvis 18 år, men över 90% av alla medlemmar är över 25 år. Detta innebär på så sätt att åldrarna varierar kraftigt.

Det bör också tilläggas att Mötesplatsen inte är en uttalad dejtingsida. I sin tur innebär detta att matchningstjänsten inte är lika bra som på andra hemsidor. Därför kan det vara bra att se Mötesplatsen som en sida där du kan komma i kontakt med människor, men inte nödvändigtvis där som du träffar den rätta direkt.

Läs mer här!

5. Tinder

De allra flesta har någon gång hört talas om Tinder, varpå en del anser att det är en app bara för sex. Men det finns faktiskt flera exempel där människor faktiskt har hittat sin livspartner via Tinder. Det bör dock tilläggas att Tinder nästan enbart används av den yngre generationen.

För dejting i Umeå bör appen därför tas med en nypa salt, då alla inte är ute efter dejting. Men om du är ung, ute efter att träffa någon och öppen för nya erfarenheter kan Tinder vara något som är värt att prova.

Läs mer här!

Tips och summering

Vilken dejtingsida eller app som funkar bäst för dejting i Umeå beror helt och hållet på vad du är ute efter. Det viktiga är att fundera kring vad du är ute efter, vilken ålder du är i och vilka intressen du har. Det kan också vara värt att prova olika typer av sidor innan du bestämmer dig.

De flesta av apparna är nämligen gratis, vilket gör det enkelt att prova sig fram. Generellt sett kan det dock vara bra att kolla på dejtingsidor som har mer användare, just på grund av att Umeå är en relativt liten stad. På så sätt ökar chanserna att du träffar den rätta.1