Happypancake Recension

Snabba fakta:

Vårt omdöme

HappyPancake.com har aldrig varit en favorit hos oss, men vi blev nyfikna när vi hörde att de hade lanserat en splitterny dejtingapp. Men tyvärr känns denna dejtingsida fortfarande något oproffsig och oseriös. Gränssnittet är omodernt och medlemmarna och dess profiler känns långt ifrån optimala gällande att hitta trovärdiga matchningar. Tanken med den nya appen var att konkurrera med Tinder eftersom den är helt kostnadsfri och har ett liknande sätt att finna matchningar profilerna emellan, detta har inte HappyPancake lyckats med. Snarare känns det ännu mer oseriöst då praktiskt taget vem som helst kan börja chatta med dig som medlem utan att det krävs något typ av godkännande från din sida. Nej, denna app får helt klart underkänt.

Positivt och negativt

+ Det enda positiva vi kan se med denna app är att den är oerhört lättillgänglig för de som är oseriösa på dejtingmarknaden. Då fastnar förhoppningsvis många av dess typer i denna app.

– Vi kan sammanfatta våra negativa slutsatser med, HappyPancake.com borde inte fått vara med på denna lista över bra dejting appar.

Alternativ dejting

I Sverige finns det många alternativ för att hitta personer som vill ha en seriös relation, till exempel med följande appar och dejtingsidor: Academic Singles, Be2, eDarling, Elitsinglar, Match, Meetic, Mötesplatsen, OKCupid och Parship.