Shake My World Recension 2023

Att dejta på Shake My World är lite annorlunda mot de flesta andra dejtingsajter. Här kan man nämligen dejta i form av olika aktiviteter. Dejtingsajten passar dig som är aktiv och öppen för nya ideér och ute efter en annorlunda upplevelse. Många av dessa aktiviteter sker även i grupp vilket gör att du kan träffa folk på ett mer avslappnat sätt där fokus inte hela tiden handlar om att dejta så många som möjligt.

Typer av aktiviteter kan vara allt från skidåkning till matlagningskurser. Utöver de aktiviteter som Shake My World själva arrangerar har du också möjlighet att själv föreslå aktiviteter för de andra på dejtingsajten och se om de nappar. Om man tittar på hur medlemmarna ser ut ligger de flesta i åldersspannet 25-40 år. Ska du dejta på Shake My World startar månadspriset från 139 kr beroende på vilken abonnemangstid du väljer.

Antal medlemmarUppger ej
Ålder på medlemmar25-40 år
Pris279 kr per månad
Vad är unikt med ShakeMyWorld?Sajten för dig som är aktiv och sportig och sugen på att delta i olika gruppaktiviteter som danskurser eller singelshopping
MatchningJa
VideochattNej

Shake My World | Medlemmar och ålder

Medlemmarna på Shake My World kan kännetecknas som aktiva, nyfikna och sociala. Om du ska dejta på denna sajt får du vara öppen för gruppaktiviteter som dans, skidåkning, matlagning, fotokurser eller kanske singelshopping på IKEA. MEN, du måste inte träffa någon på via en gruppaktivitet, utan “vanlig” dejting är också möjligt. Överlag kan man säga att medlemmarna finns i ålderskategorin 25-40 år.

Shake My World | Kostnad

På Shake My World får du möjlighet att titta på medlemmarnas bilder och skicka meddelande utan någon kostnad under de 3 första dagarna. Därefter krävs det att du skaffar dig ett guldmedlemskap och det kostar mellan 139-279 kr per månad beroende på den bindningstid du väljer.

Shake My World | Användarvänlighet

Denna dejtingsajt är framför allt användarvänlig för dig som är intresserad av att träffa någon på ett avslappnat sätt. Med tanke på att man här träffar flera singlar i olika grupparrangemang kan du på så sätt snabbare avgöra vilka som kan vara intressanta för just dig och på så sätt också dejta på ett mer tidseffektivt sätt.

Shake My World | Support

Utöver “vanliga frågor” inne på sajten kan du via e-post också få support. ShakeMyWorld lovar att försöka svara på ditt mejl inom 24 timmar.

Shake My World | Funktioner som chatt, bloggar m.m.

Det som sticker ut på sajten är ju helt klart de olika aktiviteterna du kan välja mellan när du är inloggad på sajten. Du kan enkelt anmäla dig till dessa eller välja att skapa egna aktiviteter vilket kan vara ett kreativt sätt att skapa uppmärksamhet på och “dejta” på ditt sätt.

Alternativ till Shake My World

Vi har gott om alternativ när det gäller tillfällig dejting och uppkoppling, du kan välja mellan följande märken: Du kan välja mellan GoodOnes (kräver BankID), Happn, idates, Tinder, och C-date.

DejtaSmart

© Compado GmbH 2022 Dejtasmart. All rights reserved

Finland

Norge

Danmark