GoodOnes Recension 2022 dejting med bankid

Snabba fakta:

Vårt omdöme

GoodOnes.com är en relativt ny förmåga inom bra dejtingappar. Företaget finns endast som app till din telefon och där legitimerar du dug via BankID för att skapa en extra trygghet och känsla av seriositet medlemmarna emellan. GoodOnes.com har även vissa krav gällande mängd av information som du behöver dela med dig av i din profil för att få vara medlem, detta menar de på ger dig större möjligheter att få en matchning. Vi är nyfikna på GoodOnes.com och deras app med tanke på nytänkandet gällande legitimering.

Just att behöva legitimera sig med BankID skänker verkligen en proffsighet till hela företaget och detta speglar såklart även av sig på medlemmarna som därmed är beredda på att dela med sig mer av sig själva. Eftersom det är en säker miljö där du faktisk blir portad på livstid om det är så att du missköter dig. Vi gillar GoodOnes.com men kan ibland tycka att deras sajt och marknadsföring känns något knapphändig vilket gör att man inte blir jätteintresserad av deras app.

Positivt och negativt

+ Säkerheten känns starkt påtaglig vid användandet vilket känns bra och tryggt.

+ Stor fördel gällande att profilen måste innehålla en viss mängd information för att kunna vara medlem på sajten.

– Dålig information om hur själva matchningsprocessen går till.

– Marknadsföringen är knapphändig vilket gör att deras användarantal inte är så högt som det hade kunnat vara.

Alternativ dejting

Vi har gott om alternativ när det gäller tillfällig dejting och uppkoppling, du kan välja mellan följande märken: Du kan välja mellan C-date, Happn, Tinder och idates.