Idates Recension

iDates är en dejtingapp för alla som vill träffa någon. I den här iDates-recensionen visar vi dig hur användare kan njuta av framgångsrika hookups, möten och till och med seriösa relationsmöjligheter.

En av de främsta funktionerna på iDates’ online dejtingwebbplats och dess app är att hjälpa dig att flirta med lokalbefolkningen i ditt närområde innan du förbinder dig till en dejt. Om du vill träffa singlar måste du dock vara beredd att spendera pengar.

Är iDates en bluffsajt och en bluff, eller ger en verklig recension av tjänsten en annan bild? Läs vidare för att lära dig mer om dejtingsajten iDates och vad du bör se upp för om du vill prova den.

Fördelar och nackdelar

Även om iDates erbjuder gratis registrering verkar detta bara uppmuntra falska konton och risken för att anmälningar bara är robotar eller bedrägerier. Moderatorerna arbetar dock hårt för att hålla tjänsten ren så att du kan chatta med lokala användare.

Här är hur vår iDates recension staplar upp en jämförelse av dess för- och nackdelar:

Fördelar

Nackdelar

Vår översikt över iDates: vem är det för?

iDates är ett alternativ till Tinder och har en mycket annorlunda inställning till appdejting. På ytan ger iDates användarna en möjlighet att dejta, flirta eller chatta. Tjänsten uppmuntrar till casual dating för en yngre användarbas, mellan 18 och 30 år, men är även öppen för äldre medlemmar.

Nackdelen med iDates ligger i webbplatsens valuta, som är mynt. Du behöver dessa för att skicka meddelanden eller gåvor, och de kan kosta en hel del. På plussidan kan du fortfarande läsa alla sms som du får och är fri att bläddra bland potentiella dejtmatcher så mycket du vill.

Trots kostnaden vill vår recension av iDates framhäva att detta är mer av en alternativ tjänst till storskaliga dejtingsajter. Du kommer att hitta användare här som du inte kommer att hitta någon annanstans, och att registrera sig är snabbt och enkelt och kostar dig ingenting för att bara prova.

Våra sista tankar

Vår iDates-recension täcker hur du använder dejtingtjänsten och vilka utgifter du kommer att samla på dig. Kostnaden kan få en del potentiella nya medlemmar att skygga för att pröva den.

Men iDates har mycket att erbjuda någon som har råd att prova en alternativ casual dejtingtjänst. Det är gratis att registrera sig och extremt snabbt att komma igång med, vilket gör att en testkörning bara tar en minut eller två. Registrera dig idag och se om iDates är rätt för dig.

Alternativ dejting

Vi har gott om alternativ när det gäller tillfällig dejting och uppkoppling, du kan välja mellan följande märken: Du kan välja mellan GoodOnes (kräver BankID), Happn, Tinder och C-date.