Happn Recension 2022

Snabba fakta:

Vårt omdöme

Happn.com är en dejtingapp som är ganska ny på marknaden men som har gått från klarhet till klarhet de senaste åren. Vi gillar denna app väldigt mycket och den är väldigt nära förstaplatsen som bästa dejtingapp! Anledningen till detta är för dess helt unika teknik som sammanför dig med folk i din direkta närhet. Den läser helt enkelt av i vilket område du brukar spendera din tid i, vilka platser du brukar besöka och vad dian intressen är baserad på din geografiska historia. Därefter får du upp möjliga matchningar som du får chansen att likea.

Dessutom kan du koppla ditt privata instagramkonto och spotifykonto till din profil och på så vis ge och få en verklig bild av dig och din möjliga matchning. Denna app är verkligen klockren! Om det inte vore för att match.com har funnits betydligt längre och därmed har en enorm trovärdighet som yngre sajter som happn.com inte har hunnit bygga upp än skulle faktiskt just happn.com toppa vår lista som bästa dejtingapp.

Positivt och negativt

+ Att appen använder sig av en ny unik geoteknik för att hitta matchningar tycker vi är superintressant!

+ Sannolikheten för att du får användning för denna app när du går förbi någon på gatan är stor. vi menar, hur många gånger har inte vi velat ta kontakt där och då och sedan ångrat oss att vi aldrig tog stegen. Happn.com ger oss den andra chansen.

– Relativt ny app som därav sin korta historia i Sverige inte har blivit så allmänt känd än. Därav har den inte nått upp till sin fulla användarpotential än.

– Om du vill vidga dina vyer och träffa nya personer från andra delar av staden än just där du brukar hänga är inte detta rätt app för dig.

Alternativ dejting

Vi har gott om alternativ när det gäller tillfällig dejting och uppkoppling, du kan välja mellan följande märken: Du kan välja mellan GoodOnes (kräver BankID), C-date, Tinder och idates.