C-Date Recension

C-Date dejtingsajt är till för dem som letar efter något lite extra i sitt kärleksliv. Med ”c” som står för ”casual” hittar du singlar, gifta och till och med gifta användare som letar efter speciella möten.

Med över 25 000 medlemmar världen över. Men även om siffrorna kan tyckas hålla för en noggrann granskning, är sajten verkligen det? Om du vill besvara frågan ”vad är C-Date” så kolla in vår djupgående C-Date recension eftersom det är en av de bästa hookup-sidorna.

Fördelar och nackdelar

Vad vi gillar

Vad vi inte gillar

Vår sammanfattning

Med en snabbt växande användarbas erbjuder C-Date en snygg och användarvänlig möjlighet för äventyrliga singlar och par att hitta likasinnade. Även om betoningen kanske ligger på ”casual” är många C-Daters ganska öppna när det gäller att ange sina erotiska fantasier. Om du letar efter en varaktig romans är detta inte sajten för dig.

Ovanligt nog är balansen mellan manliga och kvinnliga användare jämnt fördelad. Det finns homosexuella och lesbiska användare och även de som vill ägna sig åt fetischspel. C-date är en virtuell lekplats för dem som vill sätta lite krydda på sitt kärleksliv.

Registreringen är snabb, enkel och enkel. Vad som är viktigt för många av användarna är att registreringsprocessen är gratis; registrera dig och inom några minuter kan du bläddra bland andra medlemmars profiler.

Ännu viktigare är att tjänsterna är så anonyma som du vill att de ska vara. Den enda information du behöver lämna är ett användarnamn och en e-postadress. När det är gjort kan du börja använda tjänsterna, även om du kommer att märka att du måste betala en prenumerationsavgift för vissa funktioner, till exempel meddelanden.

På det hela taget står C-Date upp som en av de bättre casual dating-sidorna. Eftersom användarna har möjlighet att uttrycka exakt vad de är intresserade av finns det ingen chans att den här sajten misstas för något med mer romantiska tendenser.

Är C-Date legitimt?

C-Date är en legitim webbplats för tillfällig dejting, utomäktenskapliga affärer och sexuellt äventyrliga personer. Under de senaste åren har dock kunderna klagat på ett stort antal falska konton som upprättats av bedragare och cat-phish-artister. För att motverka detta har webbplatsen reviderat sina säkerhetsprotokoll och infört en manuell fotokontroll för att verifiera nya användares äkthet.

Hur kan man säga upp sin prenumeration på C-Date?

Om du vill säga upp din prenumeration måste du meddela företaget via e-post minst 14 dagar innan din nuvarande prenumeration löper ut. När detta datum har uppnåtts kommer din prenumeration att annulleras och du kommer inte längre att kunna använda alla funktioner som erbjuds betalande medlemmar.

Alternativ dejting

Vi har gott om alternativ när det gäller tillfällig dejting och uppkoppling, du kan välja mellan följande märken: Du kan välja mellan GoodOnes (kräver BankID), Happn, Tinder och idates.