Love.se Recension

Vi har provat Love.se, oj vad överraskade vi blev. Sajten har precis hur mycket funktioner som helst och allt verkar fungera. Det är tur att man får 7 dagars Guld medlemskap så att man hinner bekanta sig med allt nytt.

Designen är snygg och stilren. Dom som besökt någon dejtsajt tidigare kommer snabbt att göra sig hemmastadda. Det är lätt att hitta fast det finns så mycket. Det märks att Love.se försöker ligga på framkant i utvecklingen. Här finns t.ex. en ny tjänst som heter Bildgaranti. Genom att kontakta supporten med en webcam eller på ett events verifieras din bild så att besökarna verkligen vet att bilden är äkta och inte något som hittats på nätet.

När dina prova-på-dagar är slut kan du förlänga medlemskapet. Och vi är nästan säkra på att du kommer att göra det. För här är det full fart och priserna är låga från 25kr för ett 14 dagars abonnemang. Väljer du längre period blir det ännu billigare!

Funktioner

Blockering:JaChat:Ja
Forum:JaMatchning:Nej
Meddelanden:JaSök:Ja
Webcam:JaVirtuella kyssar:Ja

Nya tekniska möjligheter

Den här sajten satsar verkligen på de tekniska möjligheterna som Internet ger. Här finns det mesta som man kan tänka sig i teknikväg. Webcamchat, chat via nät-telefon och vanlig textchat kompletteras av de vanliga funktionerna som meddelanden och forum. Visst är det tekniskt så det förslår men ändå har man lyckats göra alla funktioner väldigt enkla att hantera.

Prova på innan du bestämmer dig

Även som gratismedlem har du möjlighet att prova på de olika funktionerna. Rent teoretiskt kan du dejta med ett bas medlemskap men då priset för ett Guldmedlemskap är så lågt finns det ingen anledning att begränsa sig.

Kontroll av medlemsprofiler

För att du ska kunna känna dig trygg och säker kontrolleras alla medlemsprofiler och olämpliga medlemmar blockeras. Givetvis är du precis så anonym som du önskar.

Alternativ dejting

Vi har gott om alternativ när det gäller tillfällig dejting och uppkoppling, du kan välja mellan följande märken: Du kan välja mellan GoodOnes (kräver BankID), Happn, idates, Tinder, och C-date.