Justdate.se Recension

En ungdomlig sajt som fräshades upp, nivån känns flirtig mer än seriös dejtsajt. Aktiviteten känns än så länge inte särskilt hög på sajten men då du kan välja att få ett mejl när du fått meddelande behöver du inte heller inte vara aktivt inloggad hela tiden. Detta är naturligtvis på gott och ont, ju fler som är aktivt inloggade skapar så klart mer aktivitet.

Funktioner

Blockering:JaChat:Nej
Forum:JaMatchning:Nej
Meddelanden:JaSök:Ja
Webcam:NejVirtuella kyssar:Nej

Fördel att ha hög upplösning

Har du stor skärm med hög upplösning kan sajten passa dig då varje sida öppnas som ett nytt litet fönster inuti sajten som du kan ta tag i och flytta ditt du vill ha det. Har du liten skärm blir det lätt rörigt då de små fönstren lägger sig som lager ovanpå varandra om du inte stänger ner det innan du går vidare. De ber användaren ha lite överseende med buggar under test perioden vilken när detta skrivs har pågått i ca 4 månader. Buggar som att fönster inte öppnar sig och stänger sig känns fortfarande påtagliga och irriterande. Nyheter som väntas är bl.a. videochatt.
Det finns också möjlighet att hoppa till Just Date Norge och Just Date Danmark utan att logga ut.

Träffas i riktiga livet

Sajtägarna ser till att det finns bra möjligheter att ta steget från nätvärlden till IRL (I riktiga livet) då de arrangerar olika event som speed-dating(speeddejting) där det finns möjlighet att ses.

Alternativ dejting

Vi har gott om alternativ när det gäller tillfällig dejting och uppkoppling, du kan välja mellan följande märken: Du kan välja mellan GoodOnes (kräver BankID), Happn, idates, Tinder, och C-date.