Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika

Recension Besök sidan!

Ashley Madison riktar sig utan tvekan till en mycket specifik typ av användare. Även om det finns singlar som använder den precis som du skulle göra med vilken annan nätdejtingsajt som helst, beskriver sig de allra flesta som ”knutna”.

Recension Besök sidan!

eDarling hamnar längst ner på listan över företag som saluför dejting på nätet. eDarling bygger på matchmaking som utförs efter att du som medlem fyllt i ett vetenskapligt test som sedan utgör en del av din

Recension Besök sidan!

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och

Recension Besök sidan!

Ourtime är en fantastisk dejtingsajt för alla singlar över 50 år. Den passar i första hand för dig som vill hitta en ny kärlek, men även dig som söker nya vänner och bekantskaper. Sajten drivs av samma företag som står bakom Match.com och därför har sajterna många likheter.

Recension Läs mer här!

C-date är en sida som passar den som vill ha mindre allvar i sin dejting och dejta mer casual. Namnet på den här dejtingsidan står nämligen för casual dating, vilket betyder att man kan träffas utan för stora krav eller andra förpliktelser.

Recension Besök sidan!

Om du dejtar via Mötesplatsen är du troligtvis över 30 år och söker efter ett långt förhållande. När du ska dejta på Mötesplatsen finner du över 140 000 andra singlar och över 50 procent av de har någon form av högskoleutbildning. Lite mer än hälften är män, 53 %.

Recension Besök sidan!

Victoria Milan är en relativt nyetablerad dejtingsajt som passar dig som vill ha spänning och kärleksäventyr. I början var den främst avsedd för gifta och sambos, men på senare tid har allt fler singlar börjat använda den. Idag passar den lika bra för personer i förhållanden som för singlar.

Recension Besök sidan!

Det finns flera anledningar till att man som gift kan vilja söka sig till dejtingsidor. Det kan vara så att man vill träffa en ny kärlek i livet, att man vill ha en affär eller att man helt enkelt har ett öppet äktenskap där det är okej för båda parter att man träffar andra. Att dejta som gift kan låta som en svår uppgift, men sanningen är att det inte är speciellt mycket svårare än att dejta som singel. Det finns många dejtingsajter därute som riktar sig till människor som vill dejta gifta eller som är gifta och vill börja dejta andra. Här kommer du att få läsa om några dejtingsidor som du kan använda dig av, oavsett varför du vill börja dejta igen.

Det råder ingen tvekan om att nätdejting är dagens absolut bästa och snabbaste sätt att hitta andra människor eller singlar på. Utbudet av dejtingsajter är, som tidigare nämnt, väldigt stort och då kan det vara svårt att veta vilken man ska välja. De dejtingsidor som finns i Sverige idag har vanligtvis ett speciellt syfte, vilket betyder att de kan rikta in sig på olika målgrupper eller nischer. Här kan du hitta vad som kallas för casual dating, men du kan också hitta dejting för seniorer, dejting för gifta, dejting för den som älskar att vara ute i skog och mark eller varför inte dejting för singlar med höga anspråk, t.ex. akademiker. Vi rekommenderar att du väljer den dejtingsida som du tror passar bäst för just dig. Vill du dejta som gift är det alltså rekommenderat att välja en sida som riktar sig till människor i äktenskap eller som vill dejta andra i äktenskap.

Topp 5 bästa sajterna för dejting för gifta 2022

Snabb fakta

  • Prenumerationstjänst som kostar lika mycket för kvinnor och män
  • Trygghet och säkerhet är match.com ledord
  • Har blivit utnämnd till Sveriges starkaste varumärke år 2015, 2016 och 2018

Match recension 2022 Hur bra är egentligen Match?

Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika sökkriterier som känns viktiga för dig, eller genom att helt enkelt bläddra igenom andra medlemmars profiler. Profilerna på match.com är alltid mycket detaljerade vilket vi gillar! Två hjälpmedel som match erbjuder är deras virtuella coach Lara som hjälper dig att hitta andra profiler om du önskar detta samt deras informella matchkvällar. På dessa kvällar träffar du andra singlar och vem vet, den rätta kanske dyker upp just denna kväll? Att match.com just anordnar träffar, evenemang och annat i den fysiska världen gör att just denna dejtingsidan är vår absoluta favorit. Match.com erbjuder helt enkelt ett fullständigt paket där du som användare kan känna dig lugn och trygg vid hanterandet av dina personuppgifter, privata meddelanden och annat personligt. Det är alltså ingen slump att över 180.000 svenskar har hittat sin partner via match.com.

Victoria Milan Recension 2022

Victoria Milan är en relativt nyetablerad dejtingsajt som passar dig som vill ha spänning och kärleksäventyr. I början var den främst avsedd för gifta och sambos, men på senare tid har allt fler singlar börjat använda den. Idag passar den lika bra för personer i förhållanden som för singlar. Den moraliska aspekten kan ifrågasättas, men sajten är utan tvekan populär. Trots att den är relativt ny i Sverige har den redan över 200 000 svenska användare.

Den erbjuder en gratisversion men om du vill ha tillgång till alla funktioner måste du betala. Till skillnad från många andra dejtingsajter är Victoria Milan mer hemlig och din integritet känns mer säker. Bland annat är din profilbild suddig tills du bestämmer vilka användare som får se den. Detta ökar spänningen och bygger upp en viss förväntan. Denna sajt lämpar sig i första hand till personer som är ute efter sexuella äventyr. Många av användarna är endast är ute efter en sexuell relation utan förpliktelser. Vissa av dessa relationer kan såklart leda till djupare relationer, men det är främst en sajt för kravlösa möten.

Snabb fakta

  • Medlemmen inleder medlemskapet med att göra ett personlighetstest som matchmakingen senare baseras på.
  • De flesta av elitsinglar.se medlemmar har en universitetsutbildning och är i åldrarna mellan 35 och 55 år.

Elitsinglar.se Recension 2022

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och träffsäker matchmaking, som till skillnad från andra sidor skickar dig ett personanpassat dejtingförslag istället för att du själv ska leta upp en annan medlem. Detta innebär att elitsinglar endast presenterar dig för de medlemmar som de tror att just du skulle passa riktigt bra ihop med. Denna typ av matchmaking gillar vi skarpt eftersom det skänker en stor trygghet till dig som medlem; du då vet att den person som du matchas med förmodligen kommer trivas bra i ditt sällskap. Hemsidan signalerar även ut att deras medlemmar är människor som endast söker en seriös och långvarig relation, detta budskap anser vi vara viktigt eftersom det klargör vilken typ av människor som de vill ha som medlemmar och i nästa steg vilka personlighetstyper som de vill matcha ihop.

C-Date Recension 2022

C-date är en sida som passar den som vill ha mindre allvar i sin dejting och dejta mer casual. Namnet på den här dejtingsidan står nämligen för casual dating, vilket betyder att man kan träffas utan för stora krav eller andra förpliktelser.

I Stockholm är det trots allt inte helt ovanligt att man vill kunna leva fritt, samtidigt som man lär känna många nya människor. Vi valde att ha med C-date som en av de bästa dejtingsajterna för singlar i Stockholm, just för att det ska finnas något för alla, oavsett vad det är för typ av dejting man söker.

C-date är en mycket enkel och användarvänlig dejtingsida som låter dig matcha och komma i kontakt med människor som vill dejta lika fritt som du. Kanske blir det bara en kortare fling, kanske blir det flera intima möten eller så går ni ut och käkar tillsammans, men inget mer än så. Att dejta ska vara roligt och för att det ska bli det gäller det att man är ärlig med vad man vill få ut av dejten. Hos C-date kan du vara säker på att casual dating står i fokus, oavsett om du är 25 eller 50 år.

Trots att det är en mer friare dejting som uppmuntras på C-date vill sajten ändå att du ska hitta någon som du verkligen kommer bra överens med. Börja därför med att besvara några frågor om dig själv, för att därefter se dina matchningar!

Vad bör man tänka på när man väljer dejtingsajt?

Många skulle nog hålla med om att dejting för gifta inte är moraliskt korrekt och något som inte ska uppmuntras. Trots det är det viktigt att komma ihåg att inte alla förhållanden utanför äktenskapet är otrohet. Det finns par som lever i öppna relationer där det är okej att träffa andra. Oavsett om du lever i en sådan relation eller inte är en dejtingsida för gifta något som faktiskt finns och därför kommer det också att finnas människor som vill använda sig av dessa.

När du ska välja en dejtingsajt finns det flera saker som kan vara bra att tänka på. Vill du hitta diskreta och kortvariga relationer är det bäst att välja en sida som faktiskt är nischad på just detta. På så sätt slipper du matchas ihop med människor som söker seriösa relationer när du inte är intresserad av detta. Här kan det även vara bra att titta på genomsnittsåldern. Den sida som du väljer att använda dig av ska ha medlemmar i den åldersgrupp som intresserar dig mest. Att använda sig av en dejtingsida för gifta är idag lika enkelt som att använda en dejtingsida för singlar. De människor som använder sig av dessa nischade sajter är troligtvis på jakt efter precis samma sak som du – casual dating.

Är sidorna säkra att använda sig av?

Huruvida en dejtingsajt för gifta är säker att använda sig av beror på vad det är för typ av säkerhet som man behöver. Vill du vara garanterad att dina personliga uppgifter inte hamnar i fel händer så har alla dejtingsidor som vi listat en trygg SSL-kryptering. Dock kan det vara svårt att säga hur privat du verkligen kommer att kunna vara i din profil. Som tidigare nämnt kommer t.ex. dejtingsajten Victoria Milan att kunna erbjuda stor anonymitet, medan Elitsinglar fungerar på ett helt annat sätt.

Säkerhet är såklart väldigt viktigt om man vill dejta när man är gift eller om man vill ha ett diskret förhållande på sidan om. Innan du registrerar dig på en dejtingsida kan det därför vara en mycket god idé att läsa igenom användarvillkoren och se vad det är för typ av sekretess som du kan komma att räkna med. Vi rekommenderar att du registrerar dig på flera gratissidor till att börja med. Gratissidor lämnar ofta utrymme för dig att skapa en väldigt diskret profil till att börja med, för att ändra profilen allt eftersom. Du kan då alltså skapa en mycket hemlighetsfull profil om dig själv för att se hur sidan fungerar och om du tycker att den lämpar sig för ditt ändamål. De sidor som du sedan väljer att inte använda dig av kan du bara avregistrera dig från snabbt och enkelt.

Är myterna om nätdejting sanna?

När det kommer till nätdejting så har det genom åren uppkommit en hel del myter om hur det verkligen fungerar. Den bakomliggande orsaken till detta är främst för att människor fortfarande har kvar den bild av nätdejting som fanns för 10-20 år sedan. Ett mycket vanligt missförstånd är att man tror att det bara är människor som inte har en chans i det “verkliga livet” som vistas på dessa sidor, men så är alltså inte fallet. På dejtingsidor är faktiskt majoriteten av alla människor resursstarka, rena och har en sund livsstil. Att träffa nya människor och dejta via nätet har helt enkelt blivit ett enklare och säkrare sätt att få kontakt med andra.

En annan myt är att det inte finns några andra medlemmar att ta kontakt med. Att dejtingsajter knappt används idag och att man i stort sett bara kommer att få en eller två matchningsalternativ. Det här är ytterligare en myt som vi vill ta död på. Möjligheten att hitta en flirt eller partner är faktiskt väldigt stor. Nätdejting är otroligt populärt och uppskattat och många av ovan nämnda sajter har över 100 000 användare. Många tycker helt enkelt att det är enklare att ta kontakt och komma i kontakt med människor över nätet, istället för på stan eller på krogen.

En tredje myt som vi också vill se till att döda är att nätdejting på något sätt skulle vara skamligt eller konstigt. Idag har onlinedejting blivit något som är mycket accepterat och att vara medlem på en dejtingsida är nästan standard för många människor. Det gäller dock kanske främst singlar, men visst finns det även gifta par eller par i förhållanden som också använder sig av dessa. Det säger ändå en hel del om hur användbara dessa hemsidor eller appar faktiskt är. Oavsett om du söker ditt livs kärlek eller om du bara vill ha ett äventyr på sidan om ditt förhållande så kan en dejtingapp eller dejtingsida faktiskt hjälpa dig.

Gratis registrering

De dejtingsidor som vi har valt att ha med i vår lista över bästa dejtingsajter för gifta är kostnadsfria att använda sig av. Med det menar vi alltså att det är kostnadsfritt att registrera ett konto på sajten. Dock kan vi inte garantera att du med gratisversionen kommer att få tillgång till alla de funktioner som sidan har. Ibland kan det t.ex. vara så att du behöver betala ett abonnemang för att kunna kontakta de andra medlemmarna, men det kan också handla om mindre viktiga funktioner, som att skicka smileygubbar eller liknande.

Då många sidor faktiskt är helt kostnadsfria på marknaden kan det vara en god idé att våga testa på flera sidor samtidigt. På så sätt har du möjlighet att testa på sidan för att se om den passar för dig och ditt ändamål. Här kommer du att få läsa om de dejtingsidor som vi tycker lämpar sig bäst för gifta och du kommer även få en snabb genomgång om vad dejtingsidan eller appen har att erbjuda dig.

Sammanfattning

Dejting för gifta är något som kanske många skymmer med och inte vill tala om, men på nätet är (nästan) allt tillåtet. Att hitta en bra och seriös dejtingsida i Sverige är inte svårt och det finns många som är specifikt nischade och som du med fördel kan använda dig av. Att använda sig av en nischad hemsida är det absolut bästa för dig som letar efter en dejtingsida samtidigt som du är gift eller i ett förhållande. Här har man nämligen lagt ett stort fokus på att låta användarna skapa så privata profiler som möjligt, för att kunna hitta äventyr på sidan om på ett tryggt och anonymt sätt.

Alla dejtingsidor som du hittar på denna lista är professionella och seriösa att använda sig av. Vill du ha en enklare fling rekommenderar vi Victoria Milan eller C-date. Vill du däremot hitta en helt ny livspartner, trots att du är gift idag, kan Elitsinglar såväl som Match.com eller Tinder vara minst lika bra alternativ. Läs igenom användarvillkoren innan du väljer den sida som du vill använda dig av, oavsett om du vill dejta gratis eller inte. På så sätt vet du vad sidan kan erbjuda dig i form av sekretess och trygghet.