Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika

Recension Besök sidan!

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och

Recension Besök sidan!

eDarling hamnar längst ner på listan över företag som saluför dejting på nätet. eDarling bygger på matchmaking som utförs efter att du som medlem fyllt i ett vetenskapligt test som sedan utgör en del av din

Recension Besök sidan!

Ourtime är en fantastisk dejtingsajt för alla singlar över 50 år. Den passar i första hand för dig som vill hitta en ny kärlek, men även dig som söker nya vänner och bekantskaper. Sajten drivs av samma företag som står bakom Match.com och därför har sajterna många likheter.

Recension Läs mer här!

C-date är en sida som passar den som vill ha mindre allvar i sin dejting och dejta mer casual. Namnet på den här dejtingsidan står nämligen för casual dating, vilket betyder att man kan träffas utan för stora krav eller andra förpliktelser.

Recension Besök sidan!

Om du dejtar via Mötesplatsen är du troligtvis över 30 år och söker efter ett långt förhållande. När du ska dejta på Mötesplatsen finner du över 140 000 andra singlar och över 50 procent av de har någon form av högskoleutbildning. Lite mer än hälften är män, 53 %.

Recension Besök sidan!

Victoria Milan är en relativt nyetablerad dejtingsajt som passar dig som vill ha spänning och kärleksäventyr. I början var den främst avsedd för gifta och sambos, men på senare tid har allt fler singlar börjat använda den. Idag passar den lika bra för personer i förhållanden som för singlar.

Recension Besök sidan!

Det är inte bara unga människor som letar efter kärleken online, vilket kan vara ett väldigt vanligt missförstånd. Även på äldre dagar eller som senior kan man vilja hitta någon att dela sitt liv med. Livet och kärleken tar trots allt inte slut vid en viss ålder.

Recension Besök sidan!

Att leva med ett handikapp kan vara problematiskt, men många hittar sätt att leva livet fullt ut trots olika former av funktionshinder. Du bör aldrig låta din funktionsnedsättning begränsa dig i livet.

Detta gäller även när det kommer till kärlek, relationer och dejting. Alla människor fungerar olika och det finns många som delar din erfarenhet eller som är intresserade av att lära sig mer. Ibland kan det dock vara svårt att leva till fullo i samhället om du inte pratar, hör eller går på ett visst sätt.

Samhället är tyvärr utformat på ett sätt där många personer med handikapp känner att de inte passar in. Som tur är finns det många dejtingsajter som gör att du enkelt kan komma i kontakt med passande dejter. Här kan du läsa mer om de bästa samt om vad du bör tänka på när du väljer dejtingsajt.

Det finns ett enormt utbud av dejtingsajter att välja bland, men vissa av dessa lämpar sig bättre för handikapp dejting. Här kan du hitta andra singlar med funktionsnedsättning som delar dina erfarenheter samt andra singlar som du kan bjuda ut på dejt.

Dejtingsajterna har revolutionerat hur människor kommer i kontakt. Tack vare dessa är det nu lättare än någonsin att komma i kontakt mer trevliga singlar och hitta kärleken. Här har vi valt ut de tre bästa sajterna för handikapp dejting i Sverige.

Topp 3 dejtingsajterna för handikapp dejting 2022

Snabb fakta

  • Prenumerationstjänst som kostar lika mycket för kvinnor och män
  • Trygghet och säkerhet är match.com ledord
  • Har blivit utnämnd till Sveriges starkaste varumärke år 2015, 2016 och 2018

Match recension 2022 Hur bra är egentligen Match?

Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika sökkriterier som känns viktiga för dig, eller genom att helt enkelt bläddra igenom andra medlemmars profiler. Profilerna på match.com är alltid mycket detaljerade vilket vi gillar! Två hjälpmedel som match erbjuder är deras virtuella coach Lara som hjälper dig att hitta andra profiler om du önskar detta samt deras informella matchkvällar. På dessa kvällar träffar du andra singlar och vem vet, den rätta kanske dyker upp just denna kväll? Att match.com just anordnar träffar, evenemang och annat i den fysiska världen gör att just denna dejtingsidan är vår absoluta favorit. Match.com erbjuder helt enkelt ett fullständigt paket där du som användare kan känna dig lugn och trygg vid hanterandet av dina personuppgifter, privata meddelanden och annat personligt. Det är alltså ingen slump att över 180.000 svenskar har hittat sin partner via match.com.

Snabb fakta

  • Medlemmen inleder medlemskapet med att göra ett personlighetstest som matchmakingen senare baseras på.
  • De flesta av elitsinglar.se medlemmar har en universitetsutbildning och är i åldrarna mellan 35 och 55 år.

Elitsinglar.se Recension 2022

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och träffsäker matchmaking, som till skillnad från andra sidor skickar dig ett personanpassat dejtingförslag istället för att du själv ska leta upp en annan medlem. Detta innebär att elitsinglar endast presenterar dig för de medlemmar som de tror att just du skulle passa riktigt bra ihop med. Denna typ av matchmaking gillar vi skarpt eftersom det skänker en stor trygghet till dig som medlem; du då vet att den person som du matchas med förmodligen kommer trivas bra i ditt sällskap. Hemsidan signalerar även ut att deras medlemmar är människor som endast söker en seriös och långvarig relation, detta budskap anser vi vara viktigt eftersom det klargör vilken typ av människor som de vill ha som medlemmar och i nästa steg vilka personlighetstyper som de vill matcha ihop.

Tips när du väljer dejtingsajt

Det finns väldigt många dejtingsajter och appar tillgängliga nuförtiden. Den hårda konkurrensen gör att de alla försöker locka användare. Detta gör att det kan vara svårt för dig att veta vilken som är bäst och vilken som lämpar sig för dina preferenser.

Ett tips när du ska välja dejtingsajt är att alltid välja en väletablerad och trygg sajt. Dejtingsajter som manuellt granskar användarprofiler är ett bra val. Samtliga sajter i denna artikel uppfyller det kravet. Därefter är det en god idé att välja en rikstäckande sajt med ett stort medlemsantal eftersom det ökar chanserna att hitta en dejt som passar just dig. Alla sajter ovan är rikstäckande vilket gör att de lämpar sig väl för handikapp dejting i Sverige. Sist men inte minst bör du välja en sajt som passar din personlighet och dina preferenser.

Sammanfattning

Du som letar efter en sajt för handikapp dejting har många bra val. Match.com passar dig som är ny vad gäller nätdejting. Sajten arrangerar singelevent vilket gör det enklare att träffas i verkligheten. Elitsinglar.se är en mycket bra dejtingsajt för den ambitiösa som vill träffa andra målmedvetna singlar. Mötesplatsen.se är det givna valet om du föredrar klassiska kontaktannonser. Allt du behöver göra är att skapa en användarprofil och ta kontakt med intressanta singlar!