Ashley Madison Recension

Ashley Madison är en av de första dejtingsidorna på nätet som vänder sig till dem som söker utomäktenskapliga affärer och är inte främmande för kontroverser. Efter en välkänd säkerhetsincident 2015 såg det ut som om dejtingtjänstens dagar var räknade.

I kölvattnet av den incidenten har företaget dock fördubblat sina säkerhetsprotokoll och sitt sekretessprotokoll. De erbjuder nu gifta män och kvinnor chansen att göra diskreta uppkopplingsarrangemang samtidigt som de håller sitt privatliv privat.

Med cirka 54 miljoner användare världen över ser det ut som om förtroendet för Ashley Madisons casual dating-tjänster har återställts helt och hållet. Men klarar sajten fortfarande av att granskas?

Vi bestämde oss för att sätta den under mikroskopet för att se vad som har förändrats och skapa vår egen djupgående Ashley Madison-granskning åt dig. Om du är intresserad av de bästa gifta dejtingsajterna i Sverige, se till att kolla in vår rankningstabell!

Är Ashley Madison värt din tid? Hur du kan få Ashley Madison att fungera

Ashley Madison riktar sig utan tvekan till en mycket specifik typ av användare. Även om det finns singlar som använder den precis som du skulle göra med vilken annan nätdejtingsajt som helst, beskriver sig de allra flesta som ”knutna”.

Du kan ställa in sökparametrarna till inom 20 miles från din plats eller, för att hålla saker och ting ännu längre hemifrån, vidga fältet och utvidga din sökning upp till 150 miles bort med riktiga kvinnor.

Om du letar efter en affär finns det dock ett par hinder som du måste ta dig över. Det som har fått mest kritik är oförmågan att kommunicera gratis. För att initiera eller delta i onlinechatt måste användarna köpa krediter.

Men även om du kanske har krediter så kanske inte personen du försöker kontakta har det, vilket kan vara frustrerande. Det har också förekommit att användare har skapat falska kvinnokonton, vilket har fått vissa att avstå från att återvända till sajten.

Där Ashley Madison har gjort rätt är i erbjudandet av premiumtjänster. Priority Man är en av webbplatsens bästa funktioner och ger användarna möjlighet att sticka ut från mängden. Den ser till att deras profil lyfts fram som en del av en annan användares sökresultat.

Tjänsten Travelling Man fick också ett högt betyg i vår granskning av Ashley Madison. Den är idealisk för dem som letar efter ett diskret möte på semestern och användarna kan ansluta sig till personer från det området, oavsett om du är en resande man eller en resande kvinna.

En nackdel för män i allmänhet är att webbplatsen är undertecknad av kvinnor, vilket kan göra det lite svårt att hitta en match.

Den största skillnaden finns i åldersgruppen 22-45 år, där männen är 18 procent fler än kvinnorna. Det är bättre nyheter för seniorer, där siffran sjunker till cirka 10 %.

På det hela taget ger vi Ashley Madison tummen upp, och vår granskning har visat att de är bäst på just den här typen av dejtingsidor. Den låtsas inte vara något den inte är, från ”Livet är kort”. Have an affair”, till den ärliga uppriktigheten på nätet när det gäller att uppge sin relationsstatus.

Den kanske inte passar alla, men den har definitivt förtjänat sin plats på marknaden.

Fördelar och nackdelar

Vad vi gillar

Vad vi inte gillar

Vanliga frågor om Ashley Madison

Vi har svarat på några av de vanligaste frågorna här för att hjälpa dig att lättare komma in i något som Ashley Madison, om du känner att det är något du behöver använda.

Är Ashley Madison säkert nu?

Efter den katastrofala hackningen 2015 har Ashley Madison förstärkt sina säkerhetsrutiner och erbjuder sina användare betydligt bättre skydd och anonymitet. Detta börjar redan vid registreringen. När nya medlemmar registrerar sig ombeds de att ange ett lösenord.
Webbplatsens verktyg för analys av lösenord hjälper dig att välja ett lösenord med hög styrka för att hålla ditt konto säkert. Det finns alltid en möjlighet att bedragare försöker använda någon form av bluff mot dig, från phishing till bedrägeri, så du måste ta din egen säkerhet på allvar.
Även om tjänsterna här är välgjorda ska du aldrig anta att någon dejtingtjänst kommer att ta hand om allting åt dig. Vidta åtgärder för att hålla dig själv säker.

Hur diskret är deras faktureringsmetod?

Betalningar kan inte spåras tillbaka till ditt kort eller onlinebetalningskonto. Fakturorna är diskreta, utan att företagets namn nämns på kontoutdragen. Med ”My Ashley Madison” behöver du inte ens oroa dig för att ditt telefonnummer ska dyka upp någonstans.

Är Ashley Madison legitimt jämfört med andra dejtingappar?

Ashley Madison är helt legitimt även om, som med alla andra dejting- eller sociala nätverkssajter, inte alla medlemmar kan göra samma påstående. Det har förekommit historier om falska konton, som i allmänhet utger sig för att vara kvinnor, och som har upprättats med det enda syftet att lura.
En färsk rapport från Ernst & Young tyder dock på att alla robotar som har infiltrerat webbplatsen har raderats, tack vare Ashley Madisons förbättrade säkerhetsprotokoll och förbättringar av integriteten.
När det gäller att fungera som en hookup-sajt kommer den inte att vara lika bra i verkligheten som något som Tinder, men den är laglig nog för att få jobbet gjort. En del av anledningen till detta är att tjänsten är mer specialiserad för affärer också, så håll det i åtanke.

Vad är Ashley Madison-gåvor?

Gåvor på webbplatsen kan vara virtuella, men de är ett bra sätt att låta någon veta att du är intresserad av dem. Det finns tre typer av gåvor, var och en med sin egen prislapp: Nallebjörn – 20 krediter, Ros – 30 krediter, Halsband – 50 krediter.
Du kan också ge potentiella hookups presentkort som gåva, eller ge det till en vän om du tror att de skulle tycka om affair dating med.

Alternativ dejting

Det finns gott om dejtingsajter och appar för förhållanden mellan 30, 40 och 50 år med gratis registrering på marknaden för svenska singlar, vissa är mycket populära som Victoria Milan.