De bästa ryska dejtingsidorna 2023 – träffa ryska kvinnor & män online

Om du är intresserad av dejting med ryska kvinnor eller dejting med kvinnor av utländskt ursprung har vi skapat en lista för dig. Vi har utvärderat och recenserat de fem dejtingsidor som vi tycker möter dessa förväntningar bäst. Alla sidor är svenska vilket bevisar att du inte behöver vända dig till ryska dejtingsidor för att hitta din drömpartner. Recensionerna bygger på huruvida du kan söka efter en specifik nationalitet eller ursprung samt om vi anser att själva dejtingsidans matchningsprocess är framgångsrik. Utöver recensionerna kommer vi även ge dig värdefulla tips på vad du ska tänka på inför en dejt med en kvinna och hur du ska förbereda din dejtingprofil.

Topp 5 bästa ryska dejtingsidor 2023

1. Match

Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika sökkriterier som känns viktiga för dig, eller genom att helt enkelt bläddra igenom andra medlemmars profiler. Profilerna på match.com är alltid mycket detaljerade vilket vi gillar! Två hjälpmedel som match erbjuder är deras virtuella coach Lara som hjälper dig att hitta andra profiler om du önskar detta samt deras informella matchkvällar. På dessa kvällar träffar du andra singlar och vem vet, den rätta kanske dyker upp just denna kväll? Att match.com just anordnar träffar, evenemang och annat i den fysiska världen gör att just denna dejtingsidan är vår absoluta favorit. Match.com erbjuder helt enkelt ett fullständigt paket där du som användare kan känna dig lugn och trygg vid hanterandet av dina personuppgifter, privata meddelanden och annat personligt. Det är alltså ingen slump att över 180.000 svenskar har hittat sin partner via match.com.

2. Edarling

eDarling hamnar längst ner på listan över företag som saluför dejting på nätet. eDarling bygger på matchmaking som utförs efter att du som medlem fyllt i ett vetenskapligt test som sedan utgör en del av din personlighetsprofil. Denna profil tillsammans med dina personliga önskemål och förväntningar gällande en relation skapar sedan din fullständiga profil på eDarling. Organisationen säger sig sträva efter att deras medlemmar ska uppnå seriösa kärleksförhållanden och att sätta en hög standard hos sina medlemmar gällande utbildning och yrkesval.

För din trygghets sägs utföras alltid en manuell kontroll av alla nya profiler, för att på så vis bli av med falska konton och oseriösa profiler. Vi tycker om eDarling och deras sätt att se på trygghet och integritet för sina medlemmar. Detta blir tyvärr även varför vi placerar de längst ner på listan över Sveriges bästa dejtingsidor.

Det blir helt enkelt för personlighetslöst och neutralt angående vad de erbjuder och på vilket sätt som de gör det. Eftersom intrycket av sidan är väldigt neutralt blir man tyvärr inte nyfiken på att fortsätta utforska eDarling och vad de har att erbjuda.

3. Elitsinglar

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och träffsäker matchmaking, som till skillnad från andra sidor skickar dig ett personanpassat dejtingförslag istället för att du själv ska leta upp en annan medlem. Detta innebär att elitsinglar endast presenterar dig för de medlemmar som de tror att just du skulle passa riktigt bra ihop med. Denna typ av matchmaking gillar vi skarpt eftersom det skänker en stor trygghet till dig som medlem; du då vet att den person som du matchas med förmodligen kommer trivas bra i ditt sällskap. Hemsidan signalerar även ut att deras medlemmar är människor som endast söker en seriös och långvarig relation, detta budskap anser vi vara viktigt eftersom det klargör vilken typ av människor som de vill ha som medlemmar och i nästa steg vilka personlighetstyper som de vill matcha ihop.

Guide och sammanfattning

Nu när du har läst ovanstående recensioner och kanske till och med har fastnat för en dejtingsida, är det dags att börja förbereda hur din dejtingrpofil ska se ut. Du kan börja med att fundera över hur mycket av din personlighet som du vill dela med dig av. Vad är viktigast att förmedla och hur ska du förmedla detta? Är det så att det absolut viktigaste för dig är att hitta en kvinna med ryskt ursprung så är det vettigt att nämna detta i din profil, men förklara även då varför detta är så viktigt för dig. Är det så att även du är från Ryssland, eller delar du ofta samma värderingar som ryska kvinnor, eller så kanske det är ett specifikt utseende du är ute efter? Oavsett vad är det viktigt att du är tydlig med detta direkt från början, så slipper du lägga tid på dejter som du egentligen inte skulle vilja ha.

När du sedan har skapat din profil och fått en matchning, är det dags för dejt! Ett smart tips är att alltid mötas i alla fall de första gångerna på platser där det finns andra människor, för er bådas säkerhets skull. Sedan kan det vara trevligt att göra någon typ av aktivitet i samband med dejten, exempelvis köpa med sig fika och promenera till en trevlig park eller torg. Detta gör att dejten känns lite mer kravlös och avslappnad.

Avslutningsvis önskar vi dig lycka till och hoppas att du hittar din drömkvinna!

DejtaSmart

© Compado GmbH 2022 Dejtasmart. All rights reserved

Finland

Norge

Danmark