Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika

Recension Besök sidan!

Elitsinglar.se är nummer två på vår lista över Sveriges bästa dejtingsidor. Elitsinglar har ett någorlunda annorlunda upplägg om man jämför med de vanligaste dejtingsidorna. De har nämligen en skräddarsydd och

Recension Besök sidan!

eDarling hamnar längst ner på listan över företag som saluför dejting på nätet. eDarling bygger på matchmaking som utförs efter att du som medlem fyllt i ett vetenskapligt test som sedan utgör en del av din

Recension Besök sidan!

Ourtime är en fantastisk dejtingsajt för alla singlar över 50 år. Den passar i första hand för dig som vill hitta en ny kärlek, men även dig som söker nya vänner och bekantskaper. Sajten drivs av samma företag som står bakom Match.com och därför har sajterna många likheter.

Recension Läs mer här!

C-date är en sida som passar den som vill ha mindre allvar i sin dejting och dejta mer casual. Namnet på den här dejtingsidan står nämligen för casual dating, vilket betyder att man kan träffas utan för stora krav eller andra förpliktelser.

Recension Besök sidan!

Victoria Milan är en relativt nyetablerad dejtingsajt som passar dig som vill ha spänning och kärleksäventyr. I början var den främst avsedd för gifta och sambos, men på senare tid har allt fler singlar börjat använda den. Idag passar den lika bra för personer i förhållanden som för singlar.

Recension Besök sidan!

Söker du efter bästa dejtingapparna eller bästa dejtingsidorna för unga? Då har du kommit helt rätt!

Den här artikeln är inte medan för dig som ska nätdejta för att få bekräftelse över hur många swipes du fått, utan detta är för dig som vill lära känna nya människor, och vem vet, kanske få en ny romans? Söker du efter bekräftelse för att släcka din törst efter bekräftelse kan du alltså med andra ord lämna sidan här och nu.

Grymt, kul att du stannade. Nu kör vi!

Att dejta online kan vara skrämmande för många – men faktum är att de flesta relationer numera startar online. Sedan är tanken att relationen kan utvecklas och detta görs ju självfallet på bästa sätt i det faktiska livet. Som ung är det viktigt att man inte låter sig själv luras av bluffkonton och pedofiler som döljer sig bakom fejkkonton.

Att hitta en dejtingapp för unga eller en dejtingsida för unga blir därför mer fokuserat på säkerheten, men även på vilken standardmålgruppen för själva plattformen är. De flesta unga vill ha en sida/app med en ung användarbas så att man slipper sålla bort äldre kvinnor och män som kan komma att utnyttja dig.

Vi hugger in på de bästa apparna nu, i slutet av artikeln kommer vi även guida dig om hur man sedan väljer vilken app som är rätt för just dig.

Topp 3 bästa dejtingappar för unga 2022

Snabb fakta

  • Prenumerationstjänst som kostar lika mycket för kvinnor och män
  • Trygghet och säkerhet är match.com ledord
  • Har blivit utnämnd till Sveriges starkaste varumärke år 2015, 2016 och 2018

Match recension 2022 Hur bra är egentligen Match?

Match.com är vår absoluta favorit bland bra dejtingsidor. Det är en mycket välkänd organisation som har funnits sedan år 2002 i Sverige. För att hitta en matchning bland andra profiler använder du dig av olika sökkriterier som känns viktiga för dig, eller genom att helt enkelt bläddra igenom andra medlemmars profiler. Profilerna på match.com är alltid mycket detaljerade vilket vi gillar! Två hjälpmedel som match erbjuder är deras virtuella coach Lara som hjälper dig att hitta andra profiler om du önskar detta samt deras informella matchkvällar. På dessa kvällar träffar du andra singlar och vem vet, den rätta kanske dyker upp just denna kväll? Att match.com just anordnar träffar, evenemang och annat i den fysiska världen gör att just denna dejtingsidan är vår absoluta favorit. Match.com erbjuder helt enkelt ett fullständigt paket där du som användare kan känna dig lugn och trygg vid hanterandet av dina personuppgifter, privata meddelanden och annat personligt. Det är alltså ingen slump att över 180.000 svenskar har hittat sin partner via match.com.

Hur man väljer rätt dejtingsida för unga

Som vi tidigare nämnt så är fokuset för dig som ung att faktiskt matcha med folk som är åldrar du är intresserad av och inte bli kontaktad av snuskgubbar (även kvinnor, men mest män) som är ute för att utnyttja dig.

Några punkter att ha i åtanke vid val av dejtingapp

  1. Vad är syftet och vad är du ute efter?
  2. Vilken är max och minimum åldern hos partnern du söker?
  3. Vill du ha något mer seriöst eller en kort sommarfling?
  4. Skulle du vara redo att betala ifall det skulle ge dig en bättre upplevelse?
  5. Vad får du för känsla när du ser sajten?

Avslutningsvis

I slutändan är det du som gör ditt val, och vi vill med vår lista och guide bara sprida information så att du skall kunna ta ett så välgenomtänkt beslut som möjligt. Att ha i åtanke är att du inte behöver välja, utan du kan ju faktiskt testa dig fram för att se vad för sajt/app som faller dig i smaken bäst. Sluta aldrig att testa!