Spraydate.se Recension

Namnet antyder att det handlar om dejting men gränsen är fin mellan dejtsajt och community. Spray Date har dock gjort en undersökning av hur deras medlemmar använder sidan. Sjuttio procent av dem som svarade på enkäten säger att de träffat någon som de först pratat med på nätet. Runt 40 procent säger att de är medlemmar för att hitta en ny partner men lika många chattar bara för att hitta nya kompisar.

Ris och ros

Spray Date har tagit in irriterande reklam som stör själva flirtandet även om det har blivit något bättre på senare tid. När man skickar svar på ett meddelande från sin inkorg kommer man inte automatiskt tillbaks till inkorgen vilket medför ett klick för mycket. Av en sajt som funnits med så länge borde man kunna kräva mer än så när det gällere teknisk lösning.

Spray Date erbjuder också möjligheten att dejta via mobilen vilket för många som fått kontakt med några intressanta säkert upplevs som en bonus. En rolig detalj är att du kan skapa en personlig banner – Gör reklam för dig själv! Priser för en personlig banner är 30 kr/3 dagar eller 80 kr/10 dagar.

Träffas i riktiga livet

Spray Date arrangerar bland annat singelshopping och singelkryssningar.

Funktioner

Blockering:JaChat:Ja
Forum:JaMatchning:Nej
Meddelanden:JaSök:Ja
Webcam:NejVirtuella kyssar:Nej