Singelty Recension

Låt oss varna dig direkt. Singelty.se kan vara beroendeframkallande! Att registrera sig på Singelty.se är enkelt, gratis och dessutom lite roligt då man gör det på baksidan av ett vykort. Väl inne på sajten hittar du ofta hundratals medlemmar online.

Tre medlemsnivåer.

Som ny medlem får du testa de flesta av sajtens alla funktioner. Därefter väljer du att fortsätta som gratismedlem eller så kan välja VIP medlemskap. Som gratis medlem är funktionerna begränsade, men man kan t.ex. skicka upp till 10 meddelande per dag vilket är bra. VIP medlemskapet är inte dyrt, för bara 125kr får du ett 3 månaders VIP medlemskap och då får du tillgång till alla funktioner.

Nästan alla medlemmar har bild.

På Singelty.se har medlemmarna förstått vikten av en bild. Vid en snabb uppskattning skulle vi tro att ca 90% har en bild. Dessa bilder kan du snabbt och enkelt kolla på i online listan genom att hålla muspekaren över ett namn i listan.

Medlemsaktiviteter.

Sugen på att göra något utanför nätet? Då har sajtens medlemmar ordnat olika typer av singelaktiviteter såsom singelkryssningar, konsertbesök och mycket mer. Finns inte aktiviteten som du söker kan du givetvis ordna en aktivitet själv för sajtens medlemmar.

Slutligen.

Letar du efter en aktiv sajt som inte kostar skjortan ska du bli medlem på Singelty.se

Mer community än dejtingsajt

Singelty är mer en community, ett nätsamhälle, än en dejtingsajt. Detta gör att det är lätt att träffa nya vänner här. Många söker inget annat än just kompisar och en stunds tidsfördriv. Aktiviteten är hög dygnet runt och här är det lätt att trivas.

Medlemsaktiviteter av och för medlemmar

På sajten kan medlemmarna själva bjuda in till olika aktiviteter. Och detta är något som medlemmarna tagit fasta på. I skrivande stund finns pubbesök, vinprovning, bowling och en singelkryssning inplanerad. Aktiviteterna är fördelade över hela landet så här finns något för alla. Skulle inget finnas just då du besöker kan du själv bjuda in till en rolig aktivitet i den stad.

Ordning och reda ger trygghet

Sajten har nyligen antagit en ny lag (ordningsregler) för att förstärka sajtens seriösa och trygga inriktning. Dessutom gallrar man aktivt bort störande medlemmar för att visa att reglerna inte bara är tomt prat.

Funktioner

Blockering:JaChat:Ja
Forum:NejMatchning:Nej
Meddelanden:JaSök:Ja
Webcam:NejVirtuella kyssar:Ja