Lovesearch.se Recension

Redan 1999 startade Lovesearch sin verksamhet. Under åren har man förbättrat och byggt vidare på sitt matchmakingkoncept.

Matchmaking är en finurlig funktion. När du blir medlem fyller du i en massa frågor om allt möjligt. Dessa val matchas sedan mot andra användares profiler och på så sätt får man förslag på lämpliga kandidater.

Secret Garden är en egen ”hemsida” där man kan lägga upp mer information.

Här kan du förutom att lägga upp text även lägga upp video, personliga bilder, dagbok och mycket mer
Det finurliga med din Secret Garden är att du kan dela ut nyklar till de som får komma in. På så sätt kan du vara lite mer vågad.

Dessutom erbjuds olika typer av singel aktiviteter och speeddating. Detta är något som dom flesta större dejtsajter inte kan erbjuda.

Det är gratis att prova på men ska du dejta på riktigt är det bästa att bli medlem. Medlemskap finns från 58kr i månaden vid årsabonnemnag eller 149kr vid månadsbetalning.

Vad tycker vi om Lovesearch

Lovesearch har funnits med länge. Det gör att det finns gott om medlemmar och då man har en medlemsavgift är de flesta riktigt seriösa. Är man ny på internet och i synnerhet på dejtsajter är supporten riktigt bra på Lovesearch.

Designen har fått en ansiktslyftning sedan starten men den är fortfarande lite småtråkig. Det är ju dejtande som är det viktigaste och där har Lovesearch lyckats riktigt bra.

Funktioner

Blockering:JaChat:Ja
Forum:NejMatchning:Ja
Meddelanden:JaSök:Ja
Video:JaVirtuella kyssar:Ja

Pionjären inom svensk dejting

Redan 1999 startade Lovesearch sin verksamhet. Man var då en av pionjärerna inom matchmaking. Med tiden har man lagt till nya funktioner och utvecklat de gamla. Just detta med Matchmaking är Lovesearch’s styrka. Du börjar med att fylla i en lång rad uppgifter och egenskaper om dig själv, dessa matchas sedan mot de övriga medlemmarnas profiler och på så sätt får man fram de bäst lämpade kandidaterna.

Lovesearch Platinum – Personlig dejtcoach

Man kan också köpa tjänsten Lovesearch Platinum som innebär att en personlig dejtcoach hjälper dig att hitta kärleken. Förutom den personliga hjälpen att hitta kärleken får du garanterade dejter. Slutligen görs en uppföljning så att om du inte hittade rätt kan du få med dig punkter att tänka på inför framtida dejter.Platinum tjänsten är inte gratis, tvärtom för många kan det kännas ganska dyrt men frågan är hur mycket din tid är värd. Det här är express vägen till kärleken!

Singelaktiviteter

På Lovesearch anordnas också olika singelaktiviteter och fester som du som medlem kan delta på. Exempel på aktiviteter är speed dating och resor men förstås finns det mycket mer. Inte sällan så provar man också helt nya dejtingkoncept.