AsiaMe Recension

AsiaMe är en exklusiv dejtingtjänst som är utformad för att hjälpa medlemmarna att få kontakt med asiatiska singlar. Många människor lockas av asiatiska singlar från länder som Vietnam och Thailand. Det finns dock språk- och kulturskillnader som hindrar användarna från att ha meningsfulla samtal och romantiska interaktioner.

I vår AsiaMe-granskning tittar vi på hur denna dejtingtjänst bryter barriärer för att föra människor samman, hur mycket den kostar samt hur bekvämt appen och webbplatsen är att använda.

AsiaMe recension: För- och nackdelar

Det här är de för- och nackdelar som vi fann när vi provade sidan som en del av vår AsiaMe-granskning.

Fördelar

Nackdelar

Vanliga frågor

Här är några svar på vanliga frågor som vi stötte på under den här granskningen.

Vad är AsiaMe?

AsiaMe är en dejtingsajt främst för män som är intresserade av långdistansdejting online med kvinnor från Kina, Thailand, Singapore, Vietnam, Japan, Sydkorea och Filippinerna som inte nödvändigtvis talar engelska. AsiaMe underlättar kommunikationen med en uppsättning funktioner som är utformade för att övervinna språkliga och geografiska hinder.

Är AsiaMe legitimt?

Det är förståeligt att vara orolig för om detta är en legit dejtingsajt på grund av frågor som falska profiler. AsiaMe är dock proaktiv när det gäller säkerhet och kundservice. Detta är en legit webbplats som använder SSL-kryptering för att säkerställa att personlig information är säker. AsiaMe är också certifierad av McAfee Secure och GoDaddy – ledande företag inom programvarusäkerhet och webbteknik. Dessutom verifieras alla köp som görs på AsiaMe av VISA och Mastercard SecureCode.

Är de asiatiska medlemmarna riktiga?

AsiaMe kräver att asiatiska medlemmar registrerar sig med ett lagligt ID och ett ansökningsformulär. Detta garanterar att de förstår att de delar med sig av sina personuppgifter på AsiaMe.

Vem är AsiaMe till för?

AsiaMe är för män som vill prata med asiatiska kvinnor på nätet. Sajten passar bäst för dem som gärna spenderar pengar på krediter och gåvor för en exklusiv romantisk upplevelse online.