6 bästa knepen för en perfekt dejtingprofil

Du har bestämt dig för att nätdejta för att finna ditt livs kärlek. Du sitter vid datorn och funderar på hur du ska skriva en lockande profil. När du väl kommer till presentationssidan, funderar du på vilka egenskaper som lockar och hur du ska framhäva dig på bästa sätt. Här kommer några tips på vad du kan tänka på.

Hur man skapar en bra nätdejtingprofil

1. Var ärlig

Det är en klyscha, men det är så sant att du ska vara ärlig, för det kommer hjälpa digg när ni väl träffas, om du inte är den du säger att du är eller laddar upp en bild som du har förskönat på något sätt så försvårar du bara situationen för er båda. Du är perfekt så som du är!

2. Framhäv de egenskaper som du är bra på

Är du lojal, nyfiken och glad? Lyft fram dessa egenskaper, men överdriv inte, för vid första anblicken är nog ingen intresserad av att träffa en egoist. Om du är osäker på vad du ska skriva för egenskaper? Fråga fem vänner om vilka tre egenskaper de tycker du har, ta de tre som blir mest nämnda av dina fem vänner.

3. Skriv kortfattat vem du är

Tänk kortfattat och skriv max fem meningar om vem du är, försök skriva fem-sju ord i varje mening. Ingen är intresserad av att läsa långa noveller om någon okänd person (vilket du är i nuläget för den som läser profilen).

4. Ladda upp en bra ansiktsbild

Bilden bör vara ganska nytagen av dig och komplettera gärna ansiktsbilden med tre-fyra bilder på dig i olika situationer, tänk på att undvika bilder på familjemedlemmar och andra människor, då det är du som ska vara i fokus.

Ladda inte upp bilder på okända människor eller någon kändis, för om du vill vara seriös och träffa ditt livs kärlek, är det du som ska vara i centrum.

5. Svara på alla meddelanden

Visst är det spännande att få meddelanden från potentiella dejtingpartners, svara på alla meddelanden som du får, även om du inte är intresserad.

Även om du inte kommer träffa alla, så ger du ändå ett gott intryck och det kan stärka dig som person så att du kan kommunicera med andra människor på bästa möjliga sätt. Låt varje konversation vara en övning!

Lycka till med dejtingen!

DejtaSmart

© Compado GmbH 2022 Dejtasmart. All rights reserved

Finland

Norge

Danmark