Bästa sajterna för seriös dejting

Bästa sajterna för seriös dejting 2021 – tips & recensioner

Inlägget innehåller annonslänkar för Elitsinglar.se, Ourtime.se, Edarling.se, be2.se, Match.com och VictoriaMilan.com.

1. Match.com

2. Edarling

3. Elitsinglar

Börjar du bli sugen på att träffa kärleken eller kanske bara dejta runt och träffa nya människor? Oavsett syfte med din dejting vill de allvar flesta skaffa sig nya erfarenheter via online dejting på ett seriöst sätt. Du som medlem ska aldrig behöva tvivla över hur dina personuppgifter skyddas eller på vilket sätt dina profil sprids. Vi har därför satt ihop en topp fem lista över seriösa dejtingsidor som vi anser möter de höga krav som vi ställer på en seriös dejtingsida. Vi har utgått ifrån hur sidan hanterar dina uppgifter, hur bra de kommunicerar ut detta samt hur bra deras matchningsprocess verkar fungera.

Topp 5 bästa sajterna för seriös dejting 2021

1. Match.com

Match är en av de bästa dejtingsidornaMatch.com är den självklara ettan på denna topplista, och inte bara på grund av det goda rykte som har florerat kring hemsidan under de senaste åren. Den största anledningen till varför Match.com är bäst på seriös dejting är genom det sätt som sidan kommunicerar ut hur viktig trygghet och integritet är hos dem. De utger sig för att vara Sveriges mest seriösa dejtingtjänst och vi tror på dem! Utöver deras integritetspolicy som gäller alla medlemmar kan du även aktivera två funktioner i din profil. 

“Inkognito” gör så att du kan visa profiler diskret och endast synas för de medlemmar som du faktiskt är intresserad av. “Zen” innebär att du enbart kommer att kontaktas av de profiler som uppfyller de kriterier som du har satt upp. Dessa funktioner tycker vi extra mycket om hos match.com och gör att de blir vinnaren på vår lista. Utöver säkerhetsaspekten fungerar även match.com matchningsprocess galant och över 180.000 personer har funnit kärleken med hjälp av deras matchningar. Vi rekommenderar match.com som en seriös dejtingsida.

Läs mer här!

2. Edarling.se

edarling är tyvärr inte en bra dejting sidaEdarling.se är en något mer internationell sida än föregående på vår lista över seriösa dejtingsidor. De stoltserar med att vara en av Sveriges allra mest säkra plattformar för internetdejting eftersom de gör manuell profilkontroll och använder sig av bedrägerifilter för att du som medlem ska kunna känna dig trygg. 

Dessa olika sätt att kontrollera nya profiler tycker vi om med tanke på den stora skara av medlemmar som vill träffa kärleken på ett seriöst sätt, men kan bli lurade och utnyttjade om det vill sig illa. Edarling.se känns som ett tryggt alternativ till de vanligaste svenska sajterna men vi kan dock tycka att denna sida känns något opersonlig i sammanhanget. Men ur ett säkerhetsperspektiv är Edarling.se absolut värt att besöka.

Läs mer här!

3. Elitsinglar.se

Elitsinglar är en bra dejtingsidaElitsinglar.se är en favorit hos oss sedan tidigare, och favoriten håller sig även gällande hur en seriös dejtingsida ska vara. Elitsinglar.se utger sig för att vara en av Sveriges allra säkraste dejtingsidor eftersom de kontrollerar alla profiler manuellt och automatiskt för att uppnå absolut högsta säkerhet gentemot bluffkonton. Vi gillar detta skarpt och tycker det känns extra tryggt att profilerna går igenom denna typ av kontroll, eftersom det tyvärr är ett vanligt fenomen med bluffkonton och oseriösa profiler. 

Elitsinglar.se är förutom en mycket säker webbplats även väldigt träffsäkra när det gäller matchning av kärlek. De presenterar dig för skräddarsydda partnerförslag som är baserade på ett vetenskapligt personlighetstest samt dina förväntningar på en framtida partner. Vi gillar Elitsinglar.se och den professionalism som de visar på och vi rekommenderar varmt denna sida för dig som söker seriös dejting.

Läs mer här!

4. Parship.se

Parship dejtingsajt för seriös dejtingParship.se är en ny dejtingsida för oss. Den känns dock ganska spännande eftersom deras matchningsteknik bygger på personlighetstest och personliga partnerförslag. Säkerhetsmässigt använder de sig av SSL-kryptering, personligen kontrollerade profiler och låsta fotoalbum. Vi gillar känslan som denna sida ger oss i fråga om seriös dejting. 

Deras matchning verka även fungera och överlag är hemsidan snyggt utformad vilket inger ett förtroende hos medlemmen. Att använda just personlighetstest blir allt mer vanligt inom online dejting då det är ett väldigt trovärdigt verktyg att få fram hur en person egentligen tänker och funderar. Dessa resultat i kombination med dina förväntningar på en relation är ett mycket bra och professionellt sätt att snabbt få fram partnerförslag med god möjlighet att fungera även under lång sikt. Vi rekommenderar Parship.se till dig som vill ha en trovärdig dejtingsida med hög säkerhet.

Läs mer här!

5. Badoo.se

Badoo är en dejtingsajtBadoo.se är ett ganska välkänt dejtingföretag i Sverige med tanke på den aggressiva reklamkampanj som företaget utförde för ett par år sedan. Men sedan dess har mycket förändrats, och inte minst badoo.se utseende. De profilerar sig numer som ett socialt discovery-nätverk med en vision om att genom teknik får människor att hitta varandra. Detta låter mycket spännande tycker vi, badoo.se visar fantastiska siffror gällande matchning och medlemmar världen över. 

Exempelvis har de 423 miljoner användare världen över med 60 miljoner aktiva användare varje månad där ca 300.000 nya användare tillkommer varje dag. Utöver ovan information får vi inte ut så mycket mer fakta från badoo.se hemsida. Det känns tyvärr som om de har satsat helhjärtat på hemsidans utseende istället för hur de ska bemöta nya medlemmar. De slänger sig med en hel del uttryck som ska verka fräscha i sitt sammanhang men blir något av uttjatade floskler till slut när det inte finns någon typ av information som är viktig för en möjlig medlem. 

Att till exempel ägna hela sidor åt att förklara sin logotyp och sälja in varför företag ska göra reklam hos dom känns rent av märkligt med tanke på att du som medlem inte får ta del av någon annan information än denna. Vi rekommenderar inte Badoo.se baserat på den fakta som de har valt att ge sina kunder.

Läs mer här!

Guide och sammanfattning

Som en avslutning kommer vi ge dig en hel del tips på vägen gällande hur du ska tänka kring seriösa dejtingsidor och säkerhet i allmänhet när du dejtar online. Efter att ha läst våra recensioner kring de fem mest seriösa dejtingsidorna just nu har du säkert börjat fundera över hur du ska skydda din profil på bästa sätt när du väl börjat dejta online. Det första du ska tänka på är att noggrant ta reda på hur just den sida som du har valt att dejta via hanterar dina perosnuppgifter. 

Har de en säker och seriös policy kan du redan här andas ut, då är du troligtvis trygg från att dina uppgifter köps och sprids av tredje part. Därefter är det ett starkt plus om alla nya profiler granskas både manuellt och automatiskt med tanke på att det faktiskt finns de som skapar bluffkonton för att på så vis lura seriösa medlemmar. Det ska du även tänka på när du börjar att ta kontakt med dina matchningsförslag, om du reagerar på att något verkar konstigt ska du genast kontakta kundtjänsten på valda hemsida så att sidan kan kolla upp profilen för att undvika att flertalet blir lurade.

Har du tagit ovanstående försiktighetsåtgärder på allvar och tänkt några varv extra innan du blir medlem på onlinesajter för dejting ska det inte vara några problem att hålla sig säker på internet. Att du sedan aldrig ska ge ut personnummer, bankuppgifter eller adress till obehöriga är en självklarhet i dagens samhälle men tåls att upprepas ändå för säkerhetsskull.

Nu är du redo att kritiskt gå ut och granska din blivande dejtingsida samt dina matchningsförslag, allt för att så många som möjligt ska kunna dejta på ett seriöst och respektfullt sätt.

Stort lycka till med ditt nya kärleksliv!